Brunch

HEMMA! Brunch med syrran. Till det filmen föräldrafällan och massa prat. Förlåtligt att sova till 12.40 idag då jag endast sov 2 timmar natten innan på grund av hemresan.
Ikväll ska jag umgås med Jullan. Igår var vi taggade och planerade utgång idag men det ihärdiga regnet är inte speciellt lockande.. Får se vad vi hittar på! Hoppas ni får en fin kväll. Hejs

Bye London

Inatt lämnar jag London för sommaren i Halmstad. Inget svårt val om du frågar mig. Ska bli sjukt skönt att vara hemma en längre tid. Hörs i Sverige! Puss

20e Bröllopsdagen

Idag har mina föräldrar 20årig bröllopsdag! Inte illa. Och vad som verkligen inte är illa är att detta firas på Rhodos. Lika kära som för 20 års sedan sa min mamma när jag pratade med de innan. Och hur fint är inte det? Om 20 år vet jag att mamma kommer säga samma sak och när jag tänker på det är det svårt att inte fälla en liten tår av lycka. Jag älskar er så mycket! Puss

PREZZO

Väldigt Trevligt. Väldigt Gott.

Last Supper

Nu ska jag snart iväg och äta en avskedsmiddag med dessa snyggingar! Blir nog även en drink eller två på the junction, en lokal pub som även har fördelen att Charlotta har krypavstånd hem. Bingo! Nej då, lugnt idag men firas lite måste det ju!
Annars har jag avklarat ett av de två mötena jag flög tillbaka för idag. Har även hunnit med en joggingrunda, lite städning av rummet och några timmars solande i en park. Och för er som tycker jag är blek (inklusive mig själv), flera i klassen frågade om jag varit utomlands.. Haha, jag och mitt vanillaface kanske hittat rätt i England!
Ha en fin kväll! Pusshej

För Lisa har tagit studenten...

Grym student. Rysningar vid utspringet, vädergudarna på rätt sida och tusen kilo lycka för att sammanfatta det lite.
Väldigt, väldigt roligt för mig och självklart Lisa att Mia, Bella och Julia var med och firade också! Tack brudar.
Sen hade vi en skön lördag med massvis med häng i solen, både hemma och inne i stan på uteservering och vid Nissan. Slutligen ett bra avslut med The Hangover 2 på bio. Sevärd och rolig! Mycket bra helg.
Nu är jag tillbaka i Lodon, kom igår kväll/natt. Ska springa en runda, sen möta upp Sophia för en sista scones-fika på hillen. Höres! Puss

Student 11

         

Imorgon var det exakt, på dagen, två år sedan jag sprang ut ur Boråshallen. Den lyckan, den känslan av frihet glömmer jag aldrig. Imorgon är det min systers tur. Jag är så glad för hennes skull men samtidigt sjukt avundsjuk. Ska nog sno hennes mössa lite imorgon, omfamna hennes glädje och kanske sjunga med lite till "Fy fan va vi är bra". Hursomhelst kommer det bli en grym dag. Inget regn i världen kan förstöra en student. Inte kunde det min och inte kommer det kunna min systers heller.
Nu- filmmys och sedan tidig sänggång. Lär väl bli terroriseard av en viss person, tidigt, tidigt imorgon när det taggas för champagnefukost. Hej!

 


Good life


Hamnade inte helt otippat på Bulls vid lilla torg igår. Prövade deras bakade potatis med räkröra vilket jag inte ångrade. Mm, så gott! Sen förflyttade vi oss till Harrys för att se fotbollen och för att dricka den goda päroncidern som var slut på Bulls. Haha.
Sveriges 5-0 seger och kung Zlatan få väl ändå ses som kvällens höjdpunkt men jag och Julia blev nästan lika exalterade för att se Jooooouuunas (Basshunter). Haha, pappaazzi Julia var till och med framme där. Ja, jag vet att vi är lite töntiga..

Nu ska min hjärna gå på högvarv några timmar. Måste komma på den perfekta studentpresenten till Lisa.. Pusss


Uteservering och fotboll på g

Nu drar jag in till stan för att möta upp Julia för lite käk och goda drycker. Fotbollen vill vi ju såklart inte missa så hoppas att den visas på något trevligt ställe! Anna har även tänkt att göra oss sällskap ett tag. Kommer bli en trevlig kväll! Kom igen nu då Sverige!!

 


Vad är en bal på slottet...


MAGISKT

Ett ord- Magiskt! Ni ser ju själva. Underbart väder, vackra vyer och otroligt snygga och strålande studenter.
Imorgon kommer en bildbomb för nu ska jag sova. Är helt slut efter helgens besök i Tranemo och min roliga förskylning. God natt!

Man tager vad man haver

Hemligt innehåll och mottagare

Var lite kreativ nu på morgonkvisten och använde ett tidningsuppslag samt halsband till att slå in ett paket. Som sagt, man tager vad man haver.
Nu- frulle och sista packningen innan jag ger mig iväg mot Heathrow och Terminal 5! HEJ SVERIGE!

Mycket packning men ännu mer lycka

Ska bli såååå gött att komma hem! Tänk att imorgon vid den här tiden är jag i luften. Fantastiskt! Packningen däremot är jag inte lika glad för.. Första lasset ska hem nu innan sommaren och efter att ha fyllt min stora väska känns det som jag inte ens packat i närheten av hälften.. Men det löser sig!
Idag kan man inte vara annat än positiv. Sista intervjun avklarad och jag kan därmed (förutom lite möten och grejer) ta sommarlov!! Efterlängtat och väldigt värt.
Nu ska jag ta en promenad i solskenet bort till skolan och skriva ut flygbiljetten. Ses snart!

RSS 2.0