UnitedStatesofAmerica

Lisa har köpt nya brallor. Fett balla!

Finally

Regndansen?
Syrran har som ni såg i förra inlägget anlänt!!! Och jag är självklart överlycklig. Igår eftermiddag/kväll körde vi på ett säkert kort och tog tuben in till Oxford Street för lite shopping och avslutade men en god tapas-middag på la tasca!
Tyvärr var inte vädret riktigt med oss som ni ser på andra bilden.. Tydligen funkade min regndans för idag har vi strålande sol och klarblå himmel! Så idag blir det strosande i Hyde Park, Harrods och förmodligen lite mer shopping i Knighstbridge! Fint som snus. Hej

surprise, surprise

hello London, lisa speaking! Nu sitter jag och Syrran här och äter pepparkakor och dricker kaffe och blir riktigt snälla. Det kan Sandra behöva, neee då! Kom ju med en liten hemlighet till Sandra idag och vår konversation löd följande,
Jag: jag har en hemlighet att berätta!
Sandra: har du tatuerat dig?
Jag: eeey, jaaa
Sandra: neeee, neeee, neeee inte en till.
Tur att hon gillade den i alla fall, hon vet att jag är ganska spontan så hon trodde väl att jag hade gjort en döskalle över hela ryggen typ.. Ikväll ska vi shoppa lite kanske, sen ut och äta på restaurang och dricka vin. Myyyyyys!

IMORGON!


New

Misstog mig igår, tydligen ingår dessa skor i kollektionen. Nu även i min samling! Naaaajs.

GLAD FÖRSTA ADVENT!

H&M collection by 10 magazine’s Sophia Neophitou-Apostolou

Skorna var inte i kollektionen, men ack så fina (dålig bild..)
Ursäkta extremt dåliga mobilbilder..
Sprang som alltid förbi Selfridges idag på lunchen och H&M´s concession. Hittade massa snyggt i en kollektion av Sophia Neophitou- Apostolou. Tyvärr hade jag bara tio minuter kvar innan jag var tvungen att vara tillbaka så hann inte prova något. Kommer däremot definitivt gå in imorgon med och med mer tid! Ska jag vara ärlig vet jag inte alls vem Sophia, designern är, så googlade på det nu hemma. Tydligen är det en exklusiv kollektion som bara säljs på Selfridges! Ännu en anledning till ett köp!

Hershey´s Love

Kärlek vid första tuggan! Varför har jag aldrig introducerats till denna underbara choklad tidigare?

Idag har alla tänkbara hussysslor utförts: tvättat, städat, lagat mat, storhandlat. Sen får vi lägga till plugg och träning på det. Effektiv ledig fredag minst sagt! Nu är jag förberedd på både den kommande jobbhelgen och mitt besök nästa vecka. Hoppas helgen går fort och det blir tisdag NU! Inte många som håller med mig om det kanske..
Ikväll blir det något lugnare tempo, lite film och mycket choklad! Trevlig helg

Wish-list

bild: hanna.metromode.se

Riktigt snyggt skärp. Går definitivt rakt in på min önskelista!

-

bild: thesartorialist

Idag har jag varit så produktiv med pluggandet att min handled värker.. Skrivit av över halva terminens anteckningar i en av våra kurser till provet på onsdag. Puh!
Nu är jag övernöjd för dagen och kikar runt på bloggar istället. Hur snygg är inte denna outfiten jag nyss hittade på the sartorialist? Tokgilla. Gör inte min längtan efter värme mindre. Men har tyvärr ingen i sikte på länge, länge.. Däremot julafton om en månad idag people!! Det duger gott och väl det också!

23/11/11

Skor primark, jeans Zara, tröja French Connection, skjorta second hand och kappa Zara

Okej, av någon anledning blev vissa bilder suddiga.. Var sjukt hungrig när jag kom hem efter skolan så orkade inte ta fler, hehe. Nu mätt och belåten tänkte jag snart ta tag i grupparbeten, prov, inlämningar.. Vart ska man börja? Jo med en kopp kaffe i alla fall. Hoppas ni får en trevlig onsdag! Hejsvejs

Fashion & Textile Museum

Catwalk to Cover: A Front Row Seat hette denna utställningen vi var på idag med skolan. Bjöd på mycket inspiration och fina fotografier!

Week nine

Då var vi inne i vecka 9 av höstterminens 12 veckor! Tiden går fort och jag klagar inte. Kommer bli sjukt mycket plugg det sista nu.. Denna veckan kommer jag vara riktigt effektiv för nästa vecka lär det inte bli lika mycket gjort på pluggfronten. Min kära syster kommer ju på ett efterlängtat besök tisdag-lördag!! Så himla glad jag är eller. Har inte träffat flickebarnet sen i början av september.. Inte ok!
Nu jäklar kör vi! Först plugg, sen gymmet och slutligen mera plugg. Glad måndag!

141 & Luxx

Sophias bilder, as usual..

Väldigt trevlig gårkväll som innehöll bland annat vin och drinkar i fina West Hampstead, en första och förmodligen sista vistelse på en något sämre klubb kallad 141 samt dans och grym musik på vårat kära Luxx. Tack för det snygging!
Idag, jobb 12.30-21.30 har inte varit riktigt lika roande. Dagens höjdpunk var lätt den gooooda lunchen på Wasabi med en annan Sophia, min bundis på jobbet! Det satt fint kan jag lova.
Nu blir det äntligen sängen och lär inte ha problem med att somna.. Imorgon upp och jobba igen då.. Guten Nacht

Vino at Sophios

Båstad i somras

Nu ska jag göra i ordning mig och sen åka hem till den här filuren för att göra något vi är riktigt bra på, dricka vin och äta nötter. Sen får vi se vart det bär av! Trevlig helg

Michael Kors Watches

Har önskat mig en ny klocka i julklapp. Dessa från Michael Kors skulle verkligen inte sitta fel. De silvriga toppar listan!

New

Jeans Zara, Skor Primarket (endast £10, snacka fynd!), Id-puder.

Today in Westfield

Snygga Christina och fina Westfield med all julbelysning!

-

Yeeey, Internet funkar igen!! Inte en dag för tidigt. Happy happy.
Nu ska jag snart iväg till Westfield för att möta upp Christina och ragga folk till våran enkät om Mulberry. Gjort det där förut och inget jag ser fram emot.. Man känner sig något dissad kan jag lova då typ 1 av 20 kanske är snäll och svarar.. Wish me luck! Hej så länge

Just my luck

Gårdagens.. Ny tröja French Connection, Levis jeans och converse.

Anledningen till att detta inte kom upp igår och att jag nu sitter på ett skitigt internetcafé är att internet inte funkar hemma.. Blir så jävla trött på min otur med datorer. Varför? Kommer förhoppningsvis fungera igen om några dagar eftersom min landlord har beställt en ny router som ska skickas.. Fasen vad man märker att man är beroende av internet när man plötsligt inte har det. Illa egentligen!
Idag efter skolan har jag i alla fall dränkt mina sorger lite då det blev shopping med Sophia och Charlotta på allas vårat Oxford street. Gjorde några riktiga bra kap!
Nu ska jag återgå till lite research för skolan här.. Hörs när jag fått tillbaka min kontakt med omvärlden.. Ciao!

Jewel Green

H&M Trend

Ett av mina köp i lördags. Sorry att jag är för lat för att ta på mig den och fota. Vet fortfarande inte om jag ska behålla den eller inte? Gillar färgen och v-ringningen.. What to do?

Avicii i globen

Tack bästa Julia för att du fixat biljetterna idag! Den 3e Mars blir det alltså Avicii i globen tillsammans med fem fina vänner. Kommer bli minst sagt FETT!
Annars idag, måndag som det är, så har jag varit i skolan på föreläsning och haft gruppmöte. Resten av dagen måste jag plugga. Blir nog en löprunda med lite senare. En vanlig måndag helt enkelt. Ha det fint!

Christmas made Fabulous

Idag efter jobbet när jag gick längs oxford street till tunnelbanan hade jag ett konstant leende på läpparna. Julbelysning och Julskyltning- jag välkomnar er!

Scandinavian kitchen och shopping

Besökte scandinavian kitchen för första gången sedan jag flyttade till London men verkligen inte för sista. Riktigt bra ställe och det hur skönt känns det inte att ha riktiga pepparkakor säkrade?!
Sedan blev det också lite shopping efter jobbet, ett impulsköp och ett genomtänkt skulle man väl kunna säga. Visar en annan gång! För nu blir det Marabou och film för hela slanten. Imorgon upp tidigt och jobba igen. Kul helg, i know. Varför tog jag inte ledigt, satte mig på ett plan och ägde skogen med tjejerna idag? Ja, det har jag faktiskt funderat på ett antal gånger.. Men tack, Marabou, du hjälper lite i alla fall. Hörs!

Uniform

Har ju glömt att visa er min "uniform" som jag jobbar i på french connection. Gillar framförallt sportinfluenserna i de hålmönstrade detaljerna. Till våren har ett flertal designers visat ännu mer av detta och jag måste säga att jag gillar det starkt!

Inspo

Blandad inspiration från lookbook, the sartorialist, freshnet

Idag ska jag ha en ganska tråkig men nödvändig dag. Stor städning, stor handling och träning står bland annat på att-göra-listan. Sen är ett måste tidig sänggång då jag ska gå upp senast 6 i morgon för ett tidigt lördagsskift på jobbet. MEN det är ju helg, så TREVLIG HELG på er! (Och lycka till på långpromenaden imorgon brudar och kom ihåg- det viktigaste är att ha kul ;) )

03/11/11

Trött dag. Grått väder och väldigt långtråkigt lecture+seminar.. Huvudvärk har jag också. Kryper ner i sängen med precis införskaffade Vogue och hoppas det ska hjälpa. Hej!

02/11/11

Använde förra årets kappa ifrån Zara för första gången idag. Letar, letar och letar efter en ny, enkel, ja kanske svart.. Men är inte det enklaste.
Nu-springrunda innan det blir mörkt och sen plugg! Ha de fint.

London baby

Lisas bal

Glömt berätta, i måndags beställde jag en liten försenad studentpresent till lillasyster- ett besök hos mig i London! Var ju egentligen tänkt att vi skulle ut och resa i somras men blev icke så.. Nu kommer vi istället vara i London ännu en gång tillsammans. Inte fel det heller. Blir bl.a en Hoffmaestro-konsert då dem spelar i Camden under tiden Lisa är här. 29e Nov till 3e Dec, JAG LÄNGTAR!

V&A

Istället för föreläsning åkte vi idag till V&A, Victoria and Albert Museum, för att gå på "Power of Making" utställningen. Trevlig omväxling!

RSS 2.0