Welcome to my home










Så alla nyfikna, eller inte nyfikna.. Mina vänner och familj i alla fall, här har ni mitt lilla rum. Trivs som tusan! Lagom stort, stor säng (1,40), och lite hemtrevligt också efter mina IKEA-besök. Jag gillar´t!

H



2 bilder jag hittade på datorn som syrran lagt in. Har inga nya bilder alls men ska försöka få med mig kameran oftare.. Dessa är iaf från Emmaboda i somras. Sugen? Japp, definitivt. Längtar redan till sommaren.. Men tiden går fort, snart är det jul!
H i rubriken som i hem. Jajjemän, idag bokade jag flygbiljetter till götet, så den 21e okt-26e kommer jag hemåt en sväng. Mycket bra, mycket bra! Så tjejer, lördagen där får ni boka in lite skojsigheter tycker jag!
Men att boka biljetter däremot, de va inte så lätt som det låter.. Höll väl på i sisådär två timmar och kortet nekades och nekades, ringde ryanair så mycket att jag har noll pengar på mitt mobilkort men till slut dök Mia upp som en räddande ängel. Fick nämligen låna hennes fars kort. TACK igen Anders!! Måste fixa de där med banken snarast för tänker inte vara så frustrerad igen.. Imorgon är det skola, sen ska det handlas lite och på kvällen blir det pubquiz och någon öl på det. Sweet!

And off we go


Första lektionen idag, Fashion Marketing. Känns som en kul kurs! Så har fått en hel lista på böcker som hon vill att vi ska läsa.. Inte för att någon läser allt men jag var i alla fall lite duktig idag och lånade en av böckerna. Så nu gör jag ett dyk ner i den ett tag med en kopp te vid min sida och sen säger jag god natt! Hade tänkt att försöka somna i tid någon gång.. Hoppas att ni har det bra därhemma. Puss!

Movida




3 bilder ifrån gårkvällen. Inga kanon kort direkt men va typ dom enda jag tog och bättre än inget, right?! På mittenkortet ser ni min vän Sophia i mitten, intryckt där ja. haha. Hursomhelt, Movida heter nattklubben vi var på. Var trevligt men vi kände oss ganska nöjda tidigt så tog nattbussen hem redan vid tvåtiden. Idag blir det lugnt. Jag och Sophia ska powerwalka upp till Harrow on the hill och sen tänkte vi bara laga lite mat och kolla nån film. Imorgon blir det nog en liten utflykt till Ikea igen. Köttbullar! Ha de fint. Puss!

Drömmar om New York


Times square

Jag svävar, NEW YORK!!! Jag svävar på moln, EN DRÖM!! Helt otroligt, 15-20 personer ifrån klassen kommer få bo, plugga, och göra ett internship i kanske världens bästa stad, enligt mig. Pratade med sistaårsstudenter idag och dom sa att de va verkligen "living the dream". En utav dom hade sitt internship på Calvin Klein, den andra på Versace och den sista på Marie Claire.. Nyp mig någon!
Utöver det så ingår också ett års betald praktik i London på någon affärs kontor, te.x Topshop (som alla vill ha), M&S, John Lewis osv. Fantastikt fint och att det dessutom är betalt gör ju inte saken värre. Jag kunde nog asså inte fått bättre svar än vad jag fick idag eller se fram emot det där mer.. Helt sjukt! Så nu jäklar ska det kämpas så jag får komma till New York, om inte så är ju inte Hong Kong, som är ett annat alternativ, fy skam heller!
Så ja, jag svävar lite på moln idag faktiskt och fredag som de är så kan man ju inte annat att fira detta. Ikväll drar vi in till London!! Ska försöka ta med mig kameran så ska jag förhoppningsvis kunna bjuda på lite bilder imorgon. Trevlig helg!

Westfield

Idag va vi och gjorde skolarbete på Westfield, europas största shoppingcenter. De var verkligen enormt och hade såväl alla fina, dyra märken som budgetkedjor som te.x H&M och topshop. Me like! Kursledaren sa det, att likaväl som man gör labbar i en kemisal om man pluggar kemi, så ska vi hela tiden vara uppdaterade, gå mycket i affärer, titta på upplägget, varför dom valt det ju på det sättet i den affären osv.. Det kallar jag grymt kul skolarbete!
Men kan ju säga att trots vad dagen hade att erbjuda hade ju tusen gånger hellre legat kvar i sängen.. Va nämligen på våran skolas nattklubb igår till typ halv fyra.. Och jag kan ju också nämna att dom där dubbla tequila shotsen i slutet gjorde susen ungefär precis samtidigt som jag skulle lägga mig så imorse va man inte tuff.. På skolan har vi faktiskt både en pub och en "nattklubb", som är öppet titt som tätt, nu under första veckan varje dag tror jag. Inte illa! 
Nu kommer snart Sophia, min svenska gulliga klasskompis, hem till mig så ska vi köra lite bakismys och kolla på gårdagens avsnitt av kungarna av tylösand.. Tycker programmet är så fruktansvärt pinsamt,för tylösand, folket som är med och speciellt dom korkade deltagarna men är såklart ett måste att se! Hoppas att allt är bra med er därhemma. Pussochkram!


Picadilly circus




3 mobilbilder från häromdagen, som spenderades på picadilly och oxford. Imorgon, eller rättare sagt inatt åker mamma hem.. Det är då den riktiga utmaningen börjar. Tvätta, laga mat, städa, handla.. Herrejösses! (också sista dagen det blir lugt på vissa fronter.. höhö) Nu ska vi se om vi får in dagens program av idol, så blir det lite mys med jordgubbar och grejer. Mumms!

Nytt från Weekday


Ett linne jag köpte på weekday i götet när jag var där med mina snyggingar. Jag gillar´t! Hade på mig det idag på min första skoldag.. Asså, jag säger bara brittiska.. Hur ska jag stå ut? Vissa pratar så otydligt, fort och lågt att jag fattar inte ens hälften. Men jag vänjer mig väl! Hursomhelt, massviss och massvis med information idag, lite lära-känna, enrolment och sånt. Kändes bra generellt, vad som däremot INTE känns okej är att vi har en presentation imorgon. Hallå eller, andra dagen? Vi gick ihop i grupper utifrån vilket företag vi fått för vårat sommarprojekt (som jag knappt jobbat på..). Så jag och tre tjejer till ska prata om Debenhams, som jag för övrigt bara varit inne och vänt i en gång i hela mitt liv.. Tacka gudarna att dom inte sätter betyg på det här! Nu ska jag öva lite för mamma, som åker hem imorgon natt. DÅ som först blir jag vuxen på riktigt. Scary! Haha. Puss på er

Back to school



Ny skolväska, topshop

Kan nog inte riktigt fatta det. Jag börjar skolan imorgon.. Var ju över ett år sedan sist så kommer säkert kännas lite ovant i början .. Men är det något jag kan efter ib så är det väl att plugga så jag kommer nog in i det snabbt igen!
Idag har jag varit och hälsat på min nya klasskompis Sophia från Stockholm på Harrow campus, hon ska alltså bo på skolan. Mycket trevlig tjej! Känns som jag kommer trivas jätte bra ihop med henne och hur skönt som helst att ha en svensk i klassen. Snacka om tur! Går knappt några svenskar på skolan vad jag förstått.. Så är faktiskt typ knappt nervös alls. Nu-sängen! God natt på er

Harrow on the hill









Idag har jag och mammsen promenerat upp till "Harrow on the hill". Här snackar vi Harry Potter mina vänner.. Är tydligen bara en massa rika ungar som går på den skolan där uppe. Och det förstår man, kolla bara på den sista bilden.. ja men de är deras bibliotek och den tredje sista, ja de är deras "history-house".. Liiite annorlunda från sverige kanske ja. Hursomhelst, däruppe hade man också en hejdundrans utsikt över i princip hela London. Om ni ser första bilden, så ser man Wembley stadion, där engelska landlaget spelar alla sina matcher, vilket är super nära där jag bor. Lite häftigt.

Men först spolar vi tillbaka några dagar, onsdagskväll när jag åkte.. Jag kan ju säga att mitt flyt bara fortsatte.. Eller förresten de har jag nog inte berättat. Jag tappade bort mitt Visa kort dagen innan jag skulle åka, i tisdags, så va tvungen att spärra de, beställa ett nytt osv osv. Har alltså inget kort alls för tillfället utan de ska pappa skicka hit när det kommer på posten till halmstad. Alltså, handikappad gånger två. Gipset och bankkortet. SEN när jag och mamma skulle åka, då kom vi till incheckningen två minuter innan det sängde. Precis på håret med andra ord.. Och då, ja då upptäcker vi att jag har en sammanlagd övervikt på 23 KILO!! Hade ju inte direkt tid för att börja lipa så de va bara att vinka adjö till det ena och andra plus betala lite väl mycket för det som blev kvar som övervikt.. Sen fastnade vi vid säkerhetskontrollen då de visade sig att jag inte fick ha en utav väskona som handbagage för den va för tung utan då fick mamma sringa och betala så den gick som ett tredje bagage istället... Två minuter innan utsatt tid för avgång satte vi oss, sist av alla, flåsandes och svettiga på planet. Bra början, verkligen.

Sen vände turen, en stund i alla fall. Mitt rum är perfekt! Det är stort, ljust och efter vårat ikea besök nu också hemtrevligt. Dock lite kallt, men har laddat upp med massvis med värmeljus. Igår var vi på oxford street och shoppade. Topshop och Urban Outfitters.. Klädorgasm- check! Sen hann vi även med lite piccadily och annat mys. När vi kom hem sen och skulle kolla lite idol på datorn, då va min otur tillbaka på besök. Datorn krashade totalt.. Jag hade inga bilder kvar, inga dokument, ingenting!! Som tur va lyckades Emyilia, en av tjejerna som jag bor med som pluggat till software engineer, rädda allt och fixa datorn, tog dock typ 3 timmar.. Nu hoppas jag på lite tur igen. På måndag börjar skolan.. Håll tummarna!Hehe. Hoppas att allt är bra där hemma. Saknar er redan! PUSS


surprise surprise!!








Beerpong, en av lekarna på mias överraskningsfest i lördags. Hög koncentration från många håll som ni ser.. hehe. Va grymt lyckat alltihopa och tillslut blev vi riktigt många och vi hade ett dansgolv som hette duga.. Dock hände en mindre lyckad grej. Jag, lite smått klumpig och väldigt exalterad, drog mina extremaste dancemoves mitt i en utspilld drink och vipps hade jag gjort stans vurpa och dratt på mig en fraktur i handleden. Så nu sitter jag här med gips sådär lagom till min flytt till London. Way to go sandra, way to go! Blir ett fint första intryck.. Förslag på en bra bortförklaring tas gärna emot här.. haha, nejdå jag ska inte ljuga men berätta allt är ju en annan sak.

Hursomhelst, har haft ett par jätte mysiga dagar här i halmsatd med mia nu. Känns tråkigt att lämna henne efter bara träffats en vecka, men ses snart i London? Nu ska vi packa och fixa med det sista. Idag flyttar jag. Sinnes!! Har inte riktigt fattat det än.. Hör av mig när jag har landat, på alla sätt. LONDON BABY!!

Welcome Home




New York i april

Jag tror inte jag fattat det. Jag ska verkligen träffa världens finaste Mia idag.. Vet inte ens vad jag ska skriva jag är bara så sjukt lycklig!! Så om en liten stund har vi alltså fått tillbaka våran underbara vän till svedala igen och jag rullar därmed snart mot Tranemo där jag ska bo hos henne till söndag. FINT! Hörs när vi hörs, puss.

Preparation


Gårdagens happy face är utbytt. Fick ett brev på posten idag som enligt mig va liiite försenat. Jo men ni förstår, i detta brevet står det att vi ska ha gjort ett summer project (research om en affär), skrivit ett cv och börjat läsa på lite av kurslitteraturen nu innan skolan börjar om ja, sisådär en och en halv vecka... Jag är inte körd. Jag är extremt mega super duper körd. Kommer jag aldrig hinna.. För lägg då till att min bästa vän, som jag knappt träffat på ett år kommer hem imorgon och jag ska såklart umgås med henne konstant till jag flyttar om en vecka. Men va ska man göra? Jo det bästa av situationen, så jag har suttit här hela dagen hittils och försökt få ihop så mycket som möjligt..
Jag har även börjat fixa min kalender lite som ni ser på bilden. Lite roligare förberedelse än det andra om man säger det så. Nepp, det här hinns inte med. Back to work!

Yeeeeeeees



Happy face!! Jag har hittat boende i London, nära skolan och allt. Tack snällaste Linnea som var där och kollade på rummet igår, pratade med ägaren, tog kort och allt. Jätte gulligt! Nu är det bara att fixa med lite papper och sen är det klart! Är som sagt bara ett litet rum, men det är ju så det är när man är student, särskilt i en stad som London.. Känns förbaskat bra nu i alla fall!

Ikväll kör jag sista passet på hotellet för detta året. Blandade känslor faktiskt, men det ä ju på sommaren tylösand är som bäst så räkna med mig när dom härliga månaderna på året är tillbaka igen!
Förresten, dan före dan före dopparedan idag. MIA- jag är snart nere och räknar timmar. Sinnes! Längtar till jag får krama min bästa vän igen. Ha det fint. Puss!

Vi går hand i hand ner till Tylösand




Söndagspromenad på stranden ändå bort till tylösand och tillbaka med lisis. Fint väder och friskt luft. Sweet.

Min tattoo



Här har ni den. Min andra tatuering. Den betyder mycket för mig och när jag kommer sakna syrran som mest vet jag vart jag ska pussa! Lite dålig bild, tycker att den ser större ut i verkligheten när man ser helheten så´t säga.. Haha, jaja, en bild i alla fall. Bättre än inget.

Annars har jag suttit och kollat OTH hela dagen samtidigt som jag ringt en massa viktiga telefonsamtal. Mycket som ska fixas! Sen jobb ikväll igen. Näst sista dagen för i år.. Ja tack!
Imorgon åker faktiskt, för en gångs skull, hela familjen till Tranemo. Det är marknad (läs MARKNADSGODIS), fotbollsmatch och sen lite feeest på kvällen. Tranemos sommaravslutning it is! Så trevlig helg folket. Vi ses!

Red Red Red Red Red


Vill ha, vill ha, vill ha. Bik Bok 299 kr och sen kan jag sluta stamma. Hej!

Hej då-fika



Var inne i stan idag och fikade med Bella. Snyggot drar ju ut på tågluff i Europa i fem veckor imorgon. Inte alls avis, nej då.. Eftersom jag flyttar om två veckor kan jag ju inte träffa tjejen innan jag kommer hem över jul.. Long time! Men det är ju inte omöjligt att julshoppingen i London lockar.. För besök är jag alltid öppen för! Så nu vet ni det vänner, är ni sugna på lite London finns det alltid stjärterum på mitt golv! Haha.

Nu är det snart jobbet som kallar, 17-01 today. Hoppas på ett litet roligare sällskap än gnälliga pensionärer denna dag. Förresten, imorgon är det fredag och jag ska skypa med Mia älsklingen!! Minde än en vecka kvar nu. Hur sjukt är inte det då?! Vi hörs. Puss

I fell in love with the seaside


Idag. Lånat byxor av lillsys. Leo från topshop. Får ju passa på nu innan jag flyttar för vad som varit hela min garderob blir till hälften.. Annars mitt, boots från roots, tisha monki, jacka h&m, väska från NY.

Och så kom hösten..





Första september idag=officielt höst. Inget jag välkomnar med öppna armar. Men vädret kan faktiskt vara helt okej ändå, som idag. Solsken, hyffsat varmt och frisk luft. Älskar frisk luft! Ett plus med hösten där ja. Både jag och Anna jobbade lunch idag så efter det bestämde vi oss för att njuta av det fina vädret med en fika i solen innan träningen. Körde dubbelpass idag duktiga som vi var. Först afro dans och sen functional body mix. Afro dans är så sjukt kul! Man kan ju inte klaga på utsikten när man tränar heller. Sista bilden är tagen från gymmet och precis jämte ligger träningsalen där passen körs. Vackert vackert! NU-färgning av mitt hår. Välbehövligt, verkligen.. Ha de fint!

RSS 2.0