By the Thames

Vi hade det så himla mysigt igår! Satt på en pub som heter the old ship, precis vid Themsen, drack gott och pratade i flera timmar. Klockan nio på kvällen då solen gått ner för längesedan satt vi fortfarande i linne. Inte dåligt när det är oktober månad redan imorgon!
Idag är det lika varmt och jag har varit ute hela dagen, gjort viktiga ärenden och njutit av solen. Tänkte fortsätta med en joggingrunda nu och sen blir det lugnt ikväll då jag ska upp tidigt, tidigt imorgon! Trevlig helg på er!

Sommarvärme

Parken mitt emot mitt fönster
Helt underbart gött väder här i London nu. 27 grader och klarblå himmel! Inte heller fel att ha första skolveckan gjord då vi har turen att ha fredagar off. Vad passar bättre än ett pubbesök och lite öl o solen? Vi hörs!

Praktik på ACNES huvudkontor

Acne S/S 12

Känns helt overkligt. Jag ska ha min praktik på Acnes inköpsavdelning på deras huvudkontor!! En dröm, verkligen. Tror jag kommer trivas som tusan och när jag var på min intervju i Stockholm fick jag inget annat än bra intryck av så deras trevliga personal och fina kontor i Gamla stan. Ser sjukt mycket fram emot detta. Vilken erfarenhet och vilken möjlighet. TACK tack tack!!


Back in London, Back to School

Picadilly, Oxford Circus, Notting Hill
Lite halvbra mobilbilder från när Mamma var här förra veckan och hjälpte mig med att flytta in, handla, köpa cykel, ja allt.. TUSEN, TUSEN TACK snälla Mamma! Tur att vi hann med lite annat också. Och ja, Notting Hill var lika mysigt som vanligt, Oxford Street lika fullt med folk och Friday´s revben vid Picadilly smakade lika gott! Bra mini semester ändå.
Nu, idag började skolan igen. Ska faktiskt bli kul att komma igång igen och med tanke på att det bara är en termin, fram till jul, och sen har vi ett års praktik gör mig ändå rätt motiverad. Kör bara kör, som vi brukar säga!! Hej

Summer '11

Får väl börja med att ursäkta att det enda inlägget jag lyckades prestera denna sommaren var en trött brunch..
Nu, snart två månader sedan sommaravslutningen får jag äntligen tummen ur.. Sommaren 2011 har varit helt fantastisk. En av dom bästa! Trots att vi jobbat, jobbat och återigen jobbat har vi haft sjukt kul, hittat på massa på våran lediga tid och självklart hängt lite för mycket på hotellet. Men vad gör man? Har man, enligt mig, ett av dom bästa sommarjobben man kan ha så blir det så. Här får ni lite blandade bilder som jag skrapat ihop från Fejjan och mobilen. Enjoy!

Hängde mycket hos mig och Lisa
Hann med ett besök i Båstad på tennisveckan då även Sophia var och hälsade på mig några dagar
Best of Both Worlds var gaaanska så fett. Bra jobbdag men ännu bättre kväll, eller?!
Fina Tylösand
Fina Håkan
Sista måndagsklubben..
OCH imorgon börjar skolan, jag är tillbaka i London. Snacka om kontraster. Vi hörs imorgon! Hej

RSS 2.0