Nasty Gal

Tänkte tipsa om en sida jag var inne på igår för första gången- Nasty Gal. Riktig grym! Massa snygga kläder med en mix av vintage och designer märken. Som på bilden längst ner till höger visar har de även de väldigt populära Jeffrey Campbell skorna i lite olika modeller. Såg även att dom shippar hem till Sverige, vet dock inte för hur mycket. Men dollarn är ju oförskämt låg, står idag i 6.3 vilket betyder att skorna på bilden ligger på under tusenlappen (utan frakt). Det kan man kalla fynd!! Ska nog kika vidare lite tror jag.. Hej!

God Torsdag!

Aerotone (aerobics+step), frulle 1, plugg, kollat finalen av stylisterna, frulle 2. Min dag hittils. Måste bara säga att jag älskar den müslin! Och english breakfast tea är jag numera beroende av. Men nepp nu måste jag skynda iväg på seminarie. Hörs!

För endast en ynka pundare..

Får du detta fina lil(l)a våriga nagellack! Bra fynd och perfekt med en liten mindre storlek med tanke på att man aldrig gör slut allt ändå.

Då är det bara att börja välja..

En del ändrade uppfattningar efter dagens company event. Många till det bättre faktiskt, men ändå sjukt svårt att välja.. Taktiskt eller vart som anses roligast/bäst (som antagligen flest söker till)? Får nog bli en blandning..

The White Company

Har varit i skolan idag för måndagens sista lecture/seminar för denna terminen eftersom det är tutorials nästa vecka. Underbart!! Nu sitter jag och researchar företagen vi kan ansöka om praktikplats till. Är nämligen så att vi ska på ett så kallat company network event imorgon då vi får träffa allihopa och fråga frågor och försöka imponera.. Herrejösses, är mest rädd för att göra bort mig och att dom ska komma ihåg mig för det istället. Hehe.
Hursomhelst, även om det är kläder jag främst vill jobba med så måste jag säga att detta företaget, The White Company, har väldigt fina inredningsgrejer. Var i deras affär i Selfridges i lördags och hade verkligen kunnat inreda mitt framtida hem med grejer bara därifrån..
Nepp, nu måste jag fortsätta här, sen en vända till gymmet och ikväll skype med fina Mia. Ha de fint. Puss!

New

Ett av gårdagens köp, från H&M.
Efter en ha pluggat en del och städat hela lägenheten (min tur) blir det nu ut för en promenad i det fina vädret! Ikväll ska jag ut och äta på restaurang med mina roomies eftersom Frenchie fyllt år. Hoppas ni har en bra söndag. Puss

Today at Oxford Street

Har en lugn helg (definierat i ingen utgång) vilket är behövligt och tacksamt för min förkylning. Igårkväll blev det biomys med Sophia då vi såg limitless som var absolut sevärd. Idag har vi shoppat och trängts bland folket på oxford street. Oxford street en lördag är ju egentligen ett big no no, men plussa då på dagens demonstrationer så förstår ni kanske att det var ännu värre.. Men men, överlevde i alla fall och fick med mig en del snygga grejer hem! Visar senare.
Nu efter skype med mina päron och ett snabbt telefonsamtal till stackaren och sjuklingen Mia ska jag göra det bästa av lördagskvällen på egen hand- film och choklad! Hejs

Vårhälsningar från London

Tog faktiskt med mig systemisen till skolan idag för jag ville ta lite bilder och visa er hur fantastiskt fint det är i London just nu. Det bara skriker vår! Första bilderna är utanför skolan, sen "harrow-town" och lunch på en uteservering och slutligen knäppte jag några på vägen hem.
Ingen ytterligare förklaring behövs knappast så önskar er istället en trevlig helg och hoppas att våren sprider sig hemåt snart! Puss

Today

Tycker om att knäppa skjortan ändå upp. Fortfarande något krasslig=ingen träning. Plugg. Promenad i solskenet. Kycklingsallad. OC. Skype. Tvätt. Där har ni lite av min dag. Ciao.

Mocka

Bilder: Fashiontoast

Ett par sådana mockaboots med klack hamnade plötsligt på min shoppinglista. Sjukt snyggt till bara ben (snart så!)
Nu ska jag krypa till kojs och fortsätta mitt OC-tittande (började om från säsong ett för kanske en månad sedan) och igår dog Marissa och någon lipade floder.. God natt på er!

3 veckor idag!

Bild: saravillfara.se

3 veckor exakt idag tills jag landar i götet. Som jag längtar! Särskilt nu när en förskylning och möjligtvis feber har smygit sig på mig. Min hals gör väldigt ont, jag har kallsvettats mig igenom de senaste nätterna, min koncentration är i botten och ja, helt enkelt allmänt hängig. Och det hinner jag med nu? Verkligen inte. Måste få massvis med gjort innan jag åker hem.. Kalas bra!! Tänk om mamma hade kunnat komma med en piggelin, en bra film och bäddat ner mig som när man var liten och sjuk? Ibland vill man bara vara liten och bekymmerslös igen..

Nytt!

Detta fick jag med mig hem ifrån H&M i fredags. Mycket användbar tröja och linnet är väldigt fint på så bra köp! Båda från H&M trend.
Blev utgång igår och återigen Luxx. Kul kväll men seg dag idag. Har i princip inte gjort mycket mer än promenerat in till Harrow och kikat lite i affärer. Snart ska jag krypa ner i sängen och fortsätta slappandet men med lite marabou choklad som sällskap! Perfekt. Ha det fint. Puss

Chalet Girl

1. Converse med fjädrar  2. ingången till biografen Empire  3. Ben & Jerry's!! 4. Anna inne på Casino 5. Jag

Bilder från gårdagens fredagsmys med Anna. Och jag vet att kvaliten suger (mobilkameran), men är för lat för att konka på min systemkamera och bättre än inget, right?!
Eftersom Anna kände sig lite krasslig, började jag med shopping ensam. Blev några köp inne på H&M, helt otippat va? Och sen möttes Anna upp för att käka. Eftersom alla pubar var tokfulla och vi hade lite med tid blev det donken. Minns inte ens senast jag åt där (förutom nattamat då). Efter det Chalet girl! Och den var faktiskt väldigt över förvntan. Riktig kul film!! Och Ed Westwick (Chuck Bass) gör den ju inte sämre direkt. Tydligen var det något speiellt igår för manusförfattaren och andra inblandande var på plats, minglade, pratade lite i början och var sedan tydligen på efterfest. Kul men förbannat synd att inte skådespelarna var med också...
Idag vaknar man till en klarblå himmel och en temperatur som ska nå 12 under dagen. Fint! Så efter en lång och god frukost är det mycket möjligt att joggingskorna snöras på. Ha en fin lördag! Puss


Och så var det helg igen


Nu ska jag snart iväg och träffa denna skönheten. Ska gå lite i affärer, käka på någon pub och gå på bio vid leicester square. Anna åker ju förmodligen hem nästa vecka så mycket möjligt att det blir sista tillfället att träffas innan vi återförenas i ett förhoppningsvis då vårigt Halmstad. Trevlig helg!

Ledig förmiddag


Är så tacksam för att vara ledig på förmiddagen på torsdagar. Jag börja dagen som jag vill med en sväng till gymmet, god frukost och bara tar det lugnt (om inte jag måste plugga vill säga..). Idag är en sådan skön dag, så efter en dusch ska jag göra frulle, läsa Vogue och njuta. Förresten, tror inte jag sagt hur glad jag är över min nya dator? (Peppar, peppar ta i trä inga problem än så länge) Tack mamma och pappa igen!!

Välkommen hem älskling

Bild från fejjan: Mias vän Ulrikke och världens bästa Mia herself

Måste ju så klart hälsa min bästa vän välkommen hem efter vad jag förstått en hejdundrandes resa! Önskar att jag själv var hemma och kunde krama sönder dig!! Det enda positiva är väl att du förhoppningsvis hinner blekna lite till jag kommer hem så min ångest dämpas något.. Hihi.
Skämt åsido, jag saknar dig så otroligt mycket och jag räknar dagarna tills även jag anländer till Svedala. Men innan dess, skype dejt snarast tack?! Och igen- välkommen hem älskling!

Jomen jatack!

Lanvin s/s 11

Perfektico! Dessa hade jag velat ha till sommaren, men inte i min prisklass så klart. Men tänk.. Och tänk sommar! Skynda på lite tack.
Nu- glo O.C och drömma mig bort lite mer..

Monday and Back to school

Och idag skiner solen, 13 grader visar mobben och jag blir bara allmänt lycklig! Inviger mitt lilla transparenta fodral idag också som ni ser. Nu iväg till skolan för Merchandising, buying cycle and range planning. I eftermiddag bli det handling, gymmet och läxor. Sådär ser min måndag ut, hoppas ni får en bra dag! Hejs

Söndagsfika

Idag tog jag tuben in till stan för att möta upp Anna på en söndagsfika. Var först tänkt att vi skulle pröva the breakfast club men när vi kom dit med magar som kurrade alldeles för mycket och en lång kö utanför så var vi inte sena på att byta. Gick till ett ställe som vi testat innan. Och sconesen är verkligen underbara, likaså croissanterna.. Sen promenerade vi runt lite på stan och jag konstaterade hur mycket nytt jag vill, måste köpa inför våren..
Nu- mat och sen naturgodis jag fick med mig hem från baker street! Bra söndagskväll och uppladdning inför en ny vecka. Ha det fint! Ciao

...

1. Liberty 2. Fika med Anna 3. Sophia, sol och hydepark

3 random bilder från mobilen som togs förra månaden någon gång kanske. Har inga roliga bilder att lägga upp, måste.börja.ta.kort!!
Gårkvällen var kul. Koko i Camden var stort, helt okej och ja det var trevligt. Idag känner jag mig däremot totalt kraftlös. Så tänker dejta min laptop, choklad och någon film ikväll. Ska se om jag kanske kan kolla melodifestivalen också. Är ju trots allt final men lär väl sluta med att man blir lika arg som varje år över att fel låt vinner. Men först ska jag försöka mig på att laga indiskt. Chicken tikka masala och naanbröd till det. Gott!

Välkommen kära helg!!


Min presentation idag gick bra och det är helg! Total lycka! Väldigt efterlängtat efter en tuff vecka.. Så ikväll blir det vin i fredagens namn och förmodligen utgång i Camden. Så nu funderar jag på vad jag ska ha på mig.. Alltid detta trevliga problem. Kanske blir denna tröjan som jag inte använt ännu från Topshop. Med en jacka över ska det nog inte bli för kallt hoppas jag!
Förresten, idag fyller min kära far år och han fick ett mycket fint telefonsamtal på lunchen innehållande min skönsång som jag iofs misstänker var motsatsen kan ha fått han att tappa aptiten.. Men inte mitt fel, dina gener pappa! Haha, en stor puss ifrån england i alla fall och hoppas att din kväll blir super med resten av familjen. Önska jag var med så klart! Trevlig kväll och helg på er andra också. Hejohå

Från Anna

Har glömt visa denna fina kuvertväskan jag fick av söta Anna i födelsedagspresent. Väldigt fint till våren och ljusa kläder.
Nu ska jag kila iväg till skolan på dubbelmöte, ett med min lärare och ett med finance-gruppen. Ha en bra dag! pusshej

Urban Outfitters

Är i stort behov av en ny väska. Och en rygga skulle verkligen inte sitta fel, något liknande denna från Urban Outfitters skulle vara perfekt!
Idag hade vi grupp-presentationer och det gick väl helt ok. Skönt att bocka av det från listan i alla fall. Imorgon är det c.v och covering letter sign off, på fredag fashion in society-presenation och nästa vecka ska en finance-rapport in.. Så bäst att fortsätta med pluggandet nu då ja..
Dagens positiva: riktigt fint vårväder vilket tydligen ska fortsätta hela veckan! Vårrus, hej hej!

Fredagens försenade födelsedagsmiddag

Mycket, mycket gott!! Tack så mycket duktiga Sophia.

Friday Night

Sophias Iphone.
Efter en god pizza på pizza express, sen glass, godis och mys hos Sophia ska jag nu krypa till kojs. Imorgon blir det plugg, plugg och mera plugg. Måste vara riktig produktiv om allt ska hinnas med. Så, god natt och sov gott!

Feel the adrenaline Moving under my skin It's an addiction Such an eruption

Ännu ett smycke från syrran. Använde för första gången igår för trodde att den "färgade" av sig, men tydligen inte. Gött!!
Blev Luxx igår igen. Gillar det stället, framförallt musiken. Som alltid här i London kommer man hem vad man kan kalla mer morgon än natt så är något seg idag.. Men ska snart ta tag i mitt liv, hoppa in i duschen och dra in och äta på någon restaurang med Sophia. Får bli min största ansträngning idag! Pusshej

Vuxenpoäng

Denna tidningen, Drapers, har kommit till min dörr varje fredag nu i en månad. Är typ en business tidning för modeindustrin så inget i veckorevyn-stilen eller så. Vuxet tycker jag! Och ett måste för att hänga med vad som händer i branschen enligt våra lärare.
Idag var jag först vimsig (hittade inte vilket rum vi skulle ha våra presentationer i), sen arg (får 5 % avdrag på betyget för jag kom försent, vilket jag aldrig är annars, typisk!!), men nu GLAD!!! Solen skiner, jag ska snart traska hem till Sophia för att bli bjuden på värsta lyxmiddagen a la hennes nyårmiddag som min födelsedagspresent. Och vin på det så klart! Allt enligt fröken Söderströms recept på lycka. Sen får vi se vad som händer efter det.. Trevlig helg på er!

Feathers

Älskar mina fina fjäderörhängen som jag fick av Lisa i julklapp. Kör på dom idag!

Nu sitter jag och käkar frulle nummer 2 skulle man kunna säga. Föreläsningen är nämligen mellan 3-6 på torsdagar så brukar hinna med en vända på gymmet innan och därav två frukostar. Idag testade jag ett nytt pass som heter Aerotone, var en slags blandning mellan aerobics och step och stundatals var jag så förvirrad att jag riktigt skämdes.. Men var kul så ska nog ge det en andra chans nästa vecka! Ha en bra dag alla. Ciao

Notting Hill

1. Utanför bokhandeln från filmen Notting Hill    2. På väg till Portobello Market

Mysiga notting Hill. Synd bara att det var riktigt kallt och regnigt den dagen. Får bli något besök dit igen när värmen hittat tillbaka.
Idag är jag ledig. Som alltid på onsdagar. Skönt sådär mitt i veckan. Så tänkte använda dagen effektivt med att få undan plugg, gå till gymmet och simma och även tvätta och städa lite. Låter inte så kul nej, men måste man så måste man. Hörs! pusskram

There are eyes everywhere

Såg att syrran hade lagt upp denna bilden på sin blogg. Vi hittade den på en vägg bland massa bilder i Notting Hill och hur cool är den inte då? Finns många, kreativa sätt att använda en toalett på det kan man ju konstatera..
Nu- Olästa veckorevyn från sverige, vaniljte och sängen.  

Henningssons(Harrow)-on-the-hill

Lite bilder från när familjen promenerade upp till Harrow-on-the-hill. Saknar dom redan, men är glad att mina föräldrar äntligen har fattat att det finns något som heter Skype. Haha, bra där!
Nu efter skola, lunch och lite plugg ska jag till Sainsbury´s för lite food shopping. Sen mer plugg! Roligigare än så är inte min dag.. Ha det fint. Hejs!

RSS 2.0