strolling to school

Växlande väder i detta land. Igår tog jag en morgonpromenad i endast en tröja i solkenet. Idag var det på med stickat och jacka (okej jag ska inte klaga, vårjacka!). Men vill verkligen ha riktig vår nu! Lider med er därhemma som får stå ut med alldeles för många grader på fel sida sträcket!
Idag var det tillbaka till skolan och nu jäklar ska jag sätta igång med pluggandet på allvar! Det svåra är bara att komma igång. En spark i baken någon tack! Ett besök på gymmet först och sen är det bara att hoppas att motivationen följer med hem till böckerna. latero!

Topshop

Fick ett presentkort från Topshop av mina fina flatmates. Dom känner mig vid det här laget! Detta hittade jag på topshop.com och jag vill ha allt. Men det tillåter tyvärr inte min tajta studentbudget såklart. Men deras presentkort bidrar till något i alla fall. Thanks a lot!!

Love it!

http://hannaojohn.streetstyle46.se/

Alltid lika snygg. Och shortsen eller är det en kjol? Hursomhelst, riktigt fint!!
Sitter i min säng och pluggar med datorn i knät. Lagom rolig lördag kanske men så går det när man haft fredag hela veckan! Hoppas ni har en trevlig helg. hörs!

Min födelsedag- Luxx


Celebrating at Friday´s

Har ni chansen- ät efterrätt på Friday´s! Cookie dough cheesecake, brownies och glass, sundae´s.. Slår vilken födelsedagstårta som helst!
Har tagits lite bilder för en gångs skull i dagarna, så mer kommer inom kort! De var allt för nu, ciao!

Good bye for now

Picadilly igår

Har verkligen haft 6 underbara dagar med min familj på alla sätt. Bara att vara i närheten av min mamma när hon pratar engelska kan nog vara mer underhållande än väldigt många komiker tillsammans. Deras besök har verkligen varit så mycket skratt, mys och trevliga utflykter till Londons alla hörn.
Sen var det ju min födelsedag igår. Den innehöll alltifrån firande efter 12-slaget på luxx, en klubb i london, till mys med familjen i form av picknick i mitt rum och världens godaste efterätter på friday´s. Perfekt!
Men nu är det tillbaka till verkligheten. Massa inlämningar, redovisningar och sådant är alldeles för nära nu. Men först ska jag ut på en joggingrunda i solskenet och dom hela 13 graderna som london bjuder på idag! (kan behövas efter denna veckans diet)
Och sist men inte minst vill jag säga ett stort grattis till världens bästa vän som fyller år idag! Grattis Mia, jag älskar dig!

Brick lane, shopping och tapas

Får börja med att be om ursäkt för dålig bildkvalité.. Blir bra emmellanåt men oftast inte.. Vet dock vad jag gör för fel nu så ska bi bättre snart!
Nog om det, måste ju berätta att mina päron och min syster hade lyckats lura mig totalt. Som jag sagt, skulle bara mamma och pappa hälsa på och Lisa stanna hemma. Men nejdå, vem kommer nerför trappan vid tuben där jag står och väntar, fem minuter efter dom andra, om inte Lisa!! Blev något överraskad och väldigt glad såklart.

Dessa bilder är från i söndags. Då drog la familia till Brick lane, shoppade och åt god tapas. Både jag och Lisa älskar Brick lane men det var inte lika populärt hos vissa andra.. Alla andra dagar det också varit full rulle. Har bl.a hunnit med Notting hill, oxford street, en harrow rundtur, holborn och idag camden då syrran gaddade sig igen. Sjukt snyggt blev det! Ikväll ska vi bjuda mina flatmates och Anna på riktigt svensk husmanskost: hemlagade köttbullat, brunsås och potatis. Efter 12 är det ingen vanlig dag.. Det är min födelsedag och detta ska firas! Whiskey Mist med syrran, halmstadbrudarna och Sophia som det ser ut nu. Perfekt! Ha det fint, puss

Mina fina



Ikväll kommer mina fina föräldrar till mig för att stanna nästan en vecka. Det kommer bli diverse marknader, restaurang och pubbesök, musikal, bio, shopping (yeees!!), och sist men inte minst min födelsedag pa onsdag. Fint ska det va!
Imorgon har jag bestämt att vi siktar in oss pa Notting Hill och Portobello market. Har varit i Notting hill förrut men inte sen jag flyttade hit. Väldigt daligt, jag vet. Sa nu hoppas jag bara att regnet haller sig borta och att det blir nagra grader varmare. (6 grader känns väldigt kallt när man vant sig vid 11,12) Nu ska det städas här och sen iväg och handla lite. Jag ska visa upp min bästa, vuxna sida. Haha. Sköt om er! pusss

PURE London




Verkligen dax för lite uppdatering. Efter lite (mycket) tjat fick jag Sophia att blogga sa jag kunde sno lite bilder av henne. Sahär sag det ut igar enligt hennes mobil nar vi besökte Pure London. Det ska tydligen vara Londons största fashion trade event, vilket bjöd pa bl.a föreläsningar, modevisningar, seminarie och fullt med designers som ställde ut sina kollektioner för att sälja till inköparna. Var kul att se!

Annars sa tycker jag väl allt är som vanligt. Plus att jag har gatt och blivit flitig pa gymmet!! Hoppas motivationen halls uppe. Just nu vill jag bara att det ska bli fredag kväll för da kommer nämligen mina kära föräldrar pa besök och stannar nästan en hel vecka! Väldigt, väldigt efterlängtat. Och dom har med sig min nya dator. Nästan lika efterlängtat. Ha det bra! Puss


S/S 11





Läxa, researcha spring/summer 2011 och sen göra en moodboard av en key trend. Jag klagar inte. Här har ni nagra trender jag fastnade för: vitt fran topp-till-ta, massa fransar/toffsar/fjädrar, färgfärgFÄRG, blatt, bikerjackor och maxi klänningen.

Nu-sova, skola imorgon. God natt!

Where dreams come true




hollywood, newport, venice..

Alltsa jag tror ingen kan första hur själaglad jag blev igar. Hur själaglad jag fortfarande är. Fragade nämligen min lärare hur det funkar med nästa ars workplacement i jan-dec och fick VÄRLDENS bästa svar, med betoning pa världens.. Det är okej att göra sitt placement vart man vill, som i vart nagonstans i världen!! Sen maste det vara en business, heltid, betalt och inom retailing saklart, men det är själva erfaranheten dom är ute efter sa vill jag söka jobb som inköpare eller pa marknadsförings sidan te.x spelar ingen roll.. Snacka om att detta gav tusentals och tusentals möjligheter! Jag är extremt lycklig!! Jag skulle kunna tänka mig Sverige, Stockholm. Men helst, allra helst vill jag till Los Angeles. Jag och Bella kunde inte trivas bättre där förra aret. Det var verkligen drömmen. Sa det vore det perfekt. Det vore sjukt kul. London är saklart inte fel heller. Far jag ett bra jobb här sa vet man aldrig. Men det är en möjlighet och verkligen ingen dalig heller. Sen ska ju ett passande jobb fixas, boende och säkerligen massa andra grejer jag inte tänker pa.. En dröm är det i alla fall, sa vi far se, kanske kan drömmar sla in, trots allt..

RSS 2.0