Happy new year


one year ago

Idag åker jag tillbaka till Tranemo för att fira. Tre rätters och massa goda drinkar kommer kvällen bjuda på. På grund av den årliga ångesten och undran vad man ska hitta på denna dag var vi ett tag inne på att bojkotta alltihopa men detta tycker jag tillslut blev ett mycket trevligare alternativ! Hoppas ni får en grym kväll! GOTT NYTT ÅR!

Fridolfs & Narnia






Hade det super mys igår med syrran. Först världens bästa Kvibille späckad fläskfile på Fridolfs och sen in i biomörkret för att se Narnia.
Idag ska det pluggas inför tentan, in till systemet och handlas inför morgondagen och sen ikväll ska jag nog hem till Anna och se Änglagård nummer två. Ha de fint. Puss!

Fuckat upp igen



Dålig uppdatering.. Sorry för det, här får ni min favorit låt just nu så ska jag försöka bli bättre!

På plats


frösakull, mammi

Nu är vi på plats i Gällstad för att fira jul. Och lika kallt är det om inte ännu kallare, mer snö i alla fall. Nu är det lite uppesittarkväll här och pappa sköter lotterna men somnar väl snart ifrån dom, samma varje år.. Bara en timma kvar till julafton nu! Så, GOD JUL allesammans!! Hoppas ni får en mysig morgondag.


Underbart



Hahaha. Så sjukt kul! Jag älskar´t.

Sitter med färg i håret nu. Fasar för att se blekare ut än vad jag redan gör.. Men nödvändigt! Sen blire tomtegröt och senare massa mys, tjöt och julefix med fina Anna! Pusss

Julgodisbak





Gerds julnougat, vaniljfudge, mormors godis, kokostoppar, ben & jerry cookie dough cupcakes, daimchoklad och rocky road. Riktigt seriösa och produktiva har vi varit i år måste jag säga och resultatet blev kanon!

21 December


Lisa på besök och här med skoproblem vid tunnelbanan..

Sitter och pluggar lite på Lisas dator (på min underbara vän funkar inte internet här..) så hittade denna bilden från London. Kommer ihåg dom väldiga skoproblemen som resulterade i att vi bytte skor och efter första steget hade även jag skoskav. Bra skor!
Om någon timma blir det iväg till friskis för lite träning men syrran. Bättra på samvetet en aning i dessa juletider. Jag menar imorgon är de julgodisbak och jag vet vem som kommer slicka skålarna.. Haha.
Nu ska jag se dagens avsnitt av julkalendern. Helt okej i år, men allt är relativt.. Ha en fin dag!

Nytt


Nya pjucks från Topshop som ska dansas in på juldagen!

Just nu väntar jag på att syster ska ringa för att bli hämtad från p-festen i stan medans jag fördriver tiden med att rimma och slå in julklappar. Känner att det börjar bli lite segt.. Hoppas den lilla är nöjd snart! Nä men lite te för att hålla mig vaken kanske. Puss på er


En vit strand




Men tyvärr en väldigt kall sådan. Hade gärna bytt mot en paradisstrand någonstans i Carribien.. Fast kanske inte nu iofs, julafton närmar ju sig!
Idag pluggar jag mest. Ja en promenad vid stranden fick det bli också. Sen kanske lite handboll med min handbollsgalna mor och inatt ska jag hämta syrran på p-festen.. Lite avis där ja!
Nu är juldagen spikad. Xoy blire och förfest hos sandra innan. Grymt bra! Jag är redan taggad.

Home sweet home




1. Flygplatsen 2. Packar 3. Älskade Espresso scones och chai i Halmstad

Jag är hemma! Sjukt underbart. Särskillt när jag hör om alla inställda flyg, förseningar och skit som pågick i London igårkväll och just nu.. Karma?
Idag har det svettats på friskis, fikats på espresso house, shoppats på stan och ikväll blire mera mys. Julskinkan är i ugnen, naturgodiset inhandlat och jag mår prima!

Sista allt





Sista strabucks. Sista julklapparna köpta. Sista Area 51. Sista tvätten tvättad. Ikväll sista måltiden lagad, duschen tagen och tillslut natt i min säng soven. Imorgon är jag på svensk mark igen, för ett tag. Det känns bra. Det känns underbart. Jag saknar er! Imorgon träffar jag er. Lycklig. Glad. Låt dennna dagen gå fort! Låt allt gå bra! Nu- sista packningen..

First semester- check!




Christmas breeeeak!! Sista skoldagen idag och jag gråter inte.. Sista dagen bjöd på gruppprestenationer i nästan tre timmar. Drygt men känns som att våran grupp gjorde ett bra jobb så jag är nöjd! Tyvärr har jag en tenta och två inlämningar efter jul så plugget hänger med hem. Påtal om hem- 3 ynka dagar kvar nu!! Kommer bli obeskrivligt skönt att komma hem. Saknar verkligen min familj och mina vänner.

Idag flyger världens bästa vän neråt Asien och Australien för tre månaders äventyr. Glad för din skull men samtidigt hade jag velat ha dig hemma. Känner att vi får jobba på våran tajmning MP! Vet att du kommer få det grymt iaf, och glöm inte-thailänska pannkakor åt mig!!

Busy


förra vintern i tylösand

Gammal men passande bild med tanke på att jag bokstavligen lever i denna jackan för tillfället. Jajjemän, inomhus också emellanåt. Just nu är det väldigt mycket i skolan. Inlämningar, redovisning och sånt gottit.. Så behöver ha fullt fokus på det framöver. Vi säger så här, hörs när vi hörs! Glöm inte äta mycket pepparkakor, dricka glögg och räkna ner till julafton sålänge! Pusshej

Vilken vecka..




shopping i Westfield igår

Vet inte vart jag ska börja. Men min vecka toppar nog den mest otursamma sen jag flyttade hit.. Började ju med, som sagt, utlelåst i snöstorm, sen har jag förmodligen något som heter chillblanes då man lätt förfryser sina fötter och i fredags som toppen på isberget så krashade min dator (med viktigt skolarbete som snart ska lämnas in).. Finns det något som heter karma så skulle jag vilja veta vad jag gjort för att förtjäna sån otur..
Men gårdagen bjöd på några ljuspunkter i alla fall! Den största att datorn gick att rädda!! Va på PC world och fick hjälp av världens snällaste man som fixade och donade och nu är allt tillbaka. Sikken lättnad! Sen mötte jag upp Sophia och Charlotta i Westfield där det blev en fin julklapp, en klänning och varma uggs (för mina stackars fötter) till mig själv också. Låset på dörren är också bytt så nu jäklar ska väl allt var i sin ordning.. Ny vecka, ny start. Låter bra tycker jag.

Starry-eyed





Nytt läppstift införskaffat idag. Starry-eyed, från Rimmel London. Lite mörkare, lite vintrigare. Jag gillar´t. Var också och käkade god grillad kyckling, majskolv och mos på Nandos med mina två vapendragare. Mycket gott! Och viktigast av allt, chokladkalendern är införskaffad. En med vit choklad dessutom. England kan ibland asså. Nu-plugg! Puss

In My Head

Ursäkta den väldigt dåliga kvalitén på mobilkortet.. I alla fall, provade denna klänningen på topshop för flera vekor sedan, men fanns inte i min storlek.. Tänker fortfarande på den och vet inte om jag ska beställa den på internet eller inte.. Haha, ännu ett i landsproblem.
Annars har jag inte mycket tid till annat än plugga för tillfället. Är de någon som är duktig på law så hör av er! Är fruktansvärt svårt..
Första december idag och jag sitter för första gången i mitt 20åriga liv utan en chokladkalender. Funkar INTE, får köpa en imorgon! Vi hörs. Puss!


RSS 2.0