Next up

Summertime

Skype med syrran!! Har en del att ta igen ja..

New Arrivals

Sjukt snygga skor vi fått in på French Connection. Fint tajmat med lönen.. eller?

Lite mer Soho, The box

Mer ifrån i Onsdags, Sophias bilder

Igår, torsdag, var det bara att tagga om och köra igen! Som sagt, Emmy och Frida är ju på besök i London så en utgång med systrarna var ju självklar. Gick till China White och inte helt otippat blev det ganska så galet.. Haha skrattar forfarande när jag tänker på det. Kvällens bästa måste nog ändå vara en sjukt nöjd och vinkandes Emmy i cykeltaxin hem: "It, it feels like I´m the queen". Haha
Imorgon lördag och jobb som vanligt. Trevlig helg!

The Girl with the Dragon Tattoo

Den 14e dec släpper H&M en kollektion helt inspirerad av The Girl with the Dragon Tattoo. Mycket intressant!

Soho

Jag och Challe på the box

Hade en mycket trevlig utgång med brudsen igår! Började med vin och drinkar på the O-bar i Soho och sedan vidare till The box som var helt GALET. Kan nog inte betona det nog. Då menar jag framförallt showen som innehöll allt ifrån nakna människor till halloween tema med yxor och massa blod (inte riktigt självklart). Annars, bra musik och gött ställe liksom. Var nog inte sista gången vi går dit!
Efter god nattamat och en dryyyyg nattbuss var jag hemma fem så sov välbehövligt till två idag.. Kommer kanske in lite mer bilder senare om Sophia bloggar.
Nu- promenad för lite friskt luft och köpa Coca Cola!! Hörs.

26/10/11

Shorts Topshop, Skjorta Weekday, Skor Reiss, Armband Weekday, Väska Warehouse

Ikväll ska jag, Sophia och Charlotta ha det väldigt trevligt på någon bar i Soho. Sen blir det förmodligen, om jag känner oss rätt, vidare till någon klubb och jag hade ju gärna kunnat se ut sådär. Har absolut inget kul att ha på mig.. Lär väl ägna ett bra tag till att prova kläder senare..
Hursomhelst, idag anländer systrarna Altemyr till London! Så imorgon blir det utgång med dem och Hanna som bor här. FETT!! Kanske ses redan idag, inte omöjligt. Höres! Puss

Halloween javisst, men snart är det jul..

På Beyond Retro var det Halloween-tema..
Men utanför Liberty hade julgranar med belysing redan kommit upp, till min stora glädje!
Suddiga mobilbilder. Ska bli bättre på att ta med mig kameran men är ju så jobbig att konka på..
Skolresearchen blev gjord, sämre gick det med shoppingen. Provade lite grejer på Beyond Retro men tyvärr inget som satt snyggt.. När vi var klara där hade det redan mörknat ute. Älskar att gå i stan då, så himla mysigt! Och det blev ju inte direkt sämre av att Liberty fått upp julgranar utanför. Love it!
BTW, inatt/imorgon tidigt mellanlandar syrran på Heathrow. Kommer tyvärr inte träffa henne. Men i samma land i alla fall. Alltid något! Hoppas bara att resan med alla mellanlandningar går bra, lillen flyger ju ensam eftersom Bella ska vidare på andra äventyr.
Nu blir det Gossip Girl, nytt avsnitt idag skynda skynda. Hej på er!

25/10/11

Sovmorgon, frukost, plugg och promenad i det fina vädret. Min dag hittills. Snart blir det lunch och sen drar jag in till Oxford street och möter upp Sophia för lite research till skolan och förhoppningsvis även lite shopping.
Ha det fint! pusss

Låst ute mig själv-check!

Ja det var väl en tidsfråga.. Med en dörr som låser sig själv så visste både jag och mamma när jag flyttade in att det skulle hända. 5 veckor tog det alltså och talangfull som jag är så lyckades jag pricka in den dagen då min pensionär till landlord (som bor i samma hus), var iväg. Utan mobil och pengar (så klart) skulle jag ge mig ut och springa, kommer faktiskt ihåg att ta med mig nyckeln, cykelnyckeln... Så lite med var jag och dem skiljer bara lite i storlek. Men samtidigt, hur mycket hjälpte det? Utan mobil och pengar var det bara att knacka på hos grannen, ringa henne och fråga när hon skulle komma hem. 1.5 timma fick jag vänta, frysa och bli ännu mer hungrig men nu är jag i alla fall äntligen inne!  Det är inte alltid lätt att heta Sandra, det ska ni veta..
Tänker hursomhelst försöka hålla mig till planen och plugga en del idag. Senare i veckan blir det nämligen både jobb och utgångar. Och produktiviteten brukar ju inte alltid vara på topp dagen efter..
Nu ska jag ta en vaaarm dusch. Hoppas att ni fått en bättre start på veckan än mig! Puss

23/10/11

thesartorialist

Godmorgon! Söndag idag men för mig känns det som fredag. Sista dagen på jobbet och sen lov. Tackar jag för! Ha en bra dag allihopa.

22/10/11

Har börjat kolla på Hart of Dixie, en as mysig serie med Rachel Bilson i huvudrollen. Måste säga att jag fullkomligt älskar hennes hår! Känns som mitt bara blir mörkare och mörkare varje gång jag färgar det och det vill jag ju egentligen inte. Kanske blir något sånt här framöver!
Nu sitter jag och käkar frulle och ska snart ta tunnelbanan in mot jobbet. 12.30-21.30 är det som gäller på lördagar så skön sovmorgon men samtidigt tråkigt att sluta så sent.
Hoppas ni får en bra lördag, här skiner solen och det gör ju aldrig saken värre! Pusshej

Sommarminne

Godmiddag! Hittade ett fint sommarminne från en magisk jobbkväll. Vilken stämning det var. Fick rysningar då, får rysiningar nu.
Nu ska jag kila iväg och handla. Hörs!

Versace for H&M

Såg precis en tävling på Facebook där man ska sätta ihop ett set för Versace for H&M. Kanske är jag som är efter, men har aldrig varit inne på den sidan innan, Polyvore. Verkar sjukt bra i alla fall! Och kollektionen, den är helt fantastisk! Detta kollaget var vad jag fick ihop nu. Kan bli bättre, mycket bättre. Ska fortsätta leka lite där nu. Ciao!

20/10/11

I dag har jag varit här exakt en månad. Har exakt två månader kvar och har därmed gjort 1/3 av terminen. Tiden går så snabbt!
Dagens bästa: Höstlov!!! (Måste såklart plugga endel hemifrån men ändå. Riktigt nice!)
Dagens sämsta: Schweinkallt imorses och typ frost på bilarna.. Nu kommer väl den där hemska kylan. Och då menar jag inte bara utomhus... Hörde till och men på nyheterna imorses att folk dog förra året på grund av kylan. Ja i kombination med kass isolering och uppvärmningskostnader som folk helt enkelt inte har råd med då. I år skulle det tydligen bli värre och beräkningar säger att fler kommer dö av kylan än i trafikolyckor.. Helt sjukt och väldigt hemskt!
Men åter till höstlovet. Förutom plugg är det lite oklart hur det kommer spenderas. Möjligtvis får jag finbesök, vilket jag håller tummarna för, annars kommer det hursomhelst bli en och annan utgång. Har varit alldeles för dåligt med det nu när jag haft både skola och jobb.
Nu tänkte jag börja lite smått på plugget. Ju mer jag gör nu, desto mindre till nästa vecka! Ha det fint.

Ausmode

Hittade dessa på en blogg. Lite för dyra men jäklans så snygga!!

Camden

Läsa nyheterna är viktigt..(första gången på snart en månad)
Rokit- mycket bra
Fin tröja från Divided som det lite stod Sandra på. Ska jag?

Idag har jag varit i Camden efter skolan för fixa mitt National Insurance Number som man tydligen behöver för att jobba här.. Hade med mig något helt annat försäkringsnummer första dagen på fcuk och dom bara skrattade åt mig eftersom det var på tok för långt. Ooopsi! Så nu är det gjort i alla fall. Skönt!
Var där i god tid så hann med att kolla in lite butiker också. Måste ju gilla Rokit, en second hand butik som finns på många ställen här i London. Orkade dock inte prova nått då det inte fanns några speglar i omklädingrummen?? Lite strange..
Sen hittade jag ju en riktigt snygg magtröja i silver på H&M divided och blev något sugen.. Blev tyvärr inget köp. Vet inte ens när jag får min lön. Tys snart hade ju sutttit fint.
Nä men kanske skulle få lite plugg gjort nu då. Ha en fin onsdagskväll! Puss

-

Saknar er.

Nytt!

Nytt halsband ifrån H&M. Me like!

new dress

H&M Trend

Denna vita, fina klänningen från H&M Trend shoppades i Covent Garden i fredags. Älskar halsen och "dykardräkts"-materialet! Kostades endast £25 också. H&M är fantastiskt bra!

16/10/11

För en timma sen efter jobbet, Oxford Street och Selfridges

Då var även denna helgen slut och två jobbdagar gjorda och jag är lika trött som vanligt.
Sjukt dåliga bilder, jag vet. MEN om man tittar noga på den översta ser man julbelysningen som redan kommit upp på Oxford Street (var dock inte på ännu). Och tror ni jag blev glad eller? Plus att vi har en massa extra folk inne på Fcuk ikväll och inatt som ska ställa om hela affären och få in vårat Christmas package! Förjävla najs säger jag!
Nu- duschen, film och choklad! Bästa möjliga uppladdningen för en ny vecka om ni frågar mig!


Covent Garden

Mycket bra dag med Charlotta i Covent Garden idag! Och alltid extra trevligt när det bjuds på så fint höstväder. Vem vet hur länge till man kommer kunna sitta på uteserveringar och njuta liksom. Blev lite shoppat också, för min del bara en klänning och ett halsband men är mycket nöjd med båda köpen. Visar en annan gång. Nu måste jag få i mig lite mat. Trevlig helg på er! 

13/10/11

Nu är det heeeeeelg! Och imorgon blir det shopping och mys hela dagen lång i Covent Garden med Charlotta! Känns som det är dags att öppna plånkan för lite nya höst-kläder då jag fakiskt varit duktig och hållt mig helt och hållet hittills (ja nästan i alla fall) sen jag kom tillbaka hit..
Nu ska jag ut och springa en runda och sen måste jag verkligen städa.. Bad om att få låna dammsugaren idag för första gången sen jag kom hit, ja ni hör ju. Pinsamt illa. Dock har jag faktiskt sopat lite innan men ändå.
Ha en bra kväll gott folk!

Lite Inspiration

Lookbook.nu och thesartorialist.com

Dricker kaffe, äter min gröt och sitter och kollar lite bloggar. Ska snart cykla iväg till skolan och skriva ut arbetet innan föreläsningen. Sen är det helg för min del! Mycket fint.

12/10/11

A/W 11/12 campaign

Efter föroläsning och seminarie har eftermiddagen spenderats med min grupp i biblioteket för att jobba på vårat Reserach project om Mulberry och deras Branding strategies. Första delen av inlämningen ska nämligen in imorgon!
Ikväll blir det bara lite mer plugg och så. Känns inte som det händer så mycket kul alls just nu..
DÄREMOT kom ju Sverige till EM igår efter vinsten mot Holland och jag föll faktiskt till och med några tårar av lycka! Helt otroligt grymt! Nu längtar man redan till sommaren då..

11/10/11

Idag åkte de röda skinnbrallorna på!

Skola och nu lite mer plugg. Är sjukt trött idag så tänkte träna lite sen och hoppas på att det hjälper. Ikväll ska jag självklart försöka streama fotbollen också! Varför kan det inte bara funka på tv4play?
Jaja, ha det fint!

Lilla Lisa ute i stora världen

Ett litet urval av alla sjukt fina bilder duktiga Bella tagit. Snodda ifrån hennes blogg, hoppas det var ok!

Saknar min lilla Lisa så otroligt mycket. Men vet att hon och Bella har det helt fantastiskt bra. Titta bara på bilderna liksom! Hong Kong och Filippinerna avbockat. Nu i Vietnam och snart väntar Bali. Hur fint skulle inte det sitta?
Så hoppas nu att ni får det fortsatt awesome på Bali och lycka till med surfingen brudar. STOR puss till er båda!


Förresten, check it out! bellandersson.blogspot.com

Work

Sådär ja, då var denna helgens jobb gjort. Har varit kul faktiskt och är det något jag kommer säga i sömnen i natt så är det något liknande "Hi, are you alright there?".. Efter att ha blivit tillsagda att tänka extra noga på kunderna var det till och med någon kund som bad om att få shoppa ifred. Haha.
En varm dusch, mat, en bra film och massvis med choklad känns välförtjänt nu måste jag säga. Hörs imorgon! Hej!

7.10.11

Sjukt snygga skor från Zara..
Sophia och hennes rum
Typ sämre mobilbilder än vanligt, ursäkta för det.. Idag har jag varit i Westfield, det stora shoppingcentret, och gjort lite research till skolan. Sen var det tänkt att vi skulle se Sverige-Finland på svenska puben men streamade matchen i Sophias rum istället. Tyckte inte det nyuppfunna inträdet var värt det.. Inte det samma så klart men bättre än inget. Fastän kommentatorerna pratade spanska.. Haha.
Nu ska jag bara ta det lugnt, kolla någon fim, och ladda inför jobbhelgen! Trevlig helg allihopa.

Snake Print

Inte hittat något bra ställe för självutlösaren än som ni ser.. I alla fall. Är väl knappast många som missat att Snake print är i var och varannan affär i höst. Dessa byx/tajtsen är säkert 3 år gamla.. Som min Mormor brukade säga, sparar man kläder länge så hinner dem bli moderna igen. 3 år är väl kanske inte direkt samma som 70-tals kläder liggande på vinden men ändå.
Förresten, igår bokade jag flygbiljett hem. 20e December it is!

Min vän Hercules och jag

Han tar mig till skolan på 10 min istället för 30. Han är snygg, snabb och one of a kind. Vilken cykel den där Hercules! Ska jag säga något dåligt, lite för liten för min smak egentligen, men va fasen livet handlar ju om att kompromissa..
Nu dyker jag ner i Merchandise calculations läxan. Trodde aldrig jag skulle säga det- äntligen Matte igen!! Hej så länge

4.10.11

Today

Min lilla ingång och soptunnan där ja. Vackert!
Idag kom hösten och jag tvivlar på att vi kommer få tillbaka värmen. Synd men är väl bara att börja vänja sig, särskilt då jag ska befinna mig i Sverige efter jul..
Tisdag och då står Role of Design in the Fashion Industry på schemat. Kul ämne men idag var föreläsningen lite för lång för att hålla koncentrationen uppe.. Nu blir det lite pluggande och sen iväg till affären och handla lite. Pusshej.

3.10.11

Tack fina Mia!

Titta vad jag fått idag. Ett mycket fint kort av en mycket fin vän. Tänk vad en sådan "liten" grej kan göra en så glad! Saknar dig och er andra därhemma!
Annars, skola idag och fortsatt sommarvärme ute. Vädret är verkligen helt craaazy. Det gör inte min träningsmotivation sämre direkt, vilket jag tackar för! Därmed ut på veckans första joggingrunda. Tja!

Spending my weekends at French Connection

Måste gilla deras S/S campaign detta året. Cool!

Ja så är det. Från och med nu kommer jag jobba lördagar och söndagar på French Connection på Oxford Street. Första helgen är precis gjord och jag är helt slut men kul har det varit! Gillar verkligen kundkontakten och att prata engelska hela dagarna. Tror det här blir en bra erfarenhet för mig.
Imorgon skola igen då men nu ska några avsnitt av Pretty Little Liars plöjas. Puss


RSS 2.0