Om jag tog studenten...


mrskate.blogg.se

skulle jag lätt kunna springa ut, hoppa pa flaket och dansa hela natten lang i dessa snyggingar..

Cause I may be bad, but I´m perfectly good at it


bild hittad i arkiv fran Sthlm

Usel uppdatering, jag vet. Men är förmodligen sahär det kommer se ut tills jag far min dator om fyra veckor.. Tycker nämligen inte att det är speciellt kul att blogga utan bilder.. Elizas dator har ingenstans att sätta in minneskort (jag har slarvat bort min sladd) och för att lägga in mobilbilder behövs iPhoto vilket jag inte vill installera. Sen gar det heller inte av nagon anledning att lägga in youtube-klipp och Sophia suger pa att blogga sa kan inte sno nagra bilder av henne heller.. Haha, det är inte mycket som är med mig! Men kan nog bli nagot inlägg emellant ända.. Vi far se!

Saknar er därhemma ska ni veta. Puss och ha det bäst!

black beauty


Antar att inte manga hemma i Svedala kan ha missat Elin Kling´s kollektion för h&m.. Inte manga plagg men ack sa snygga. Denna skinnjackan skulle jag hemskt gärna lägga beslag pa.. Men kommer ju bara finnas i Sverige sa känns omöjligt. Synd.

Imorgon börjar skolan pa riktigt igen.. Skönt att komma tillbaka till lite rutiner OCH börja träna. Nu maste jag. Nu börjar vi. Pa riktigt. Imorgon blir det att pröva skolans gym. Punkt. Ha de fint! pussss

.......

Vad/Vem/Hur var jag i mitt förra liv? Inte en snäll hund, inte Robin Hood och inte en trevlig, vänlig prick i alla fall. Charlotta trodde Hitler och jag säger inte emot.. Eller har jag bara extrem otur? Dalig karma? Är sjukt klumpig? I do not know. Vad jag vet är att min dator har kraschat.. IGEN! Jag blir inte ens ledsen. Jag är van. Jag bryr mig nästan inte ens. Jag är bara lite irreterad. Lite arg. Lite förrundrad över varför? Igen?
Vad som ar extremt, extremt tur är att jag har en otroligt snäll tjej som jag bor med som rakar äga tva datorer varav en jag nu far lana. Tack tack tack! Men jag ska ända saklart aka tillbaka till Pc world och se om det ä nagot dom kan fixa enkelt.. Annars kastar jag in handuken. Mor och far kommer om fem veckor, da med en ny dator till mig, en mac pro. Den ska da fasen inte kunna krangla (lika mycket). Gör den det var jag officielt ond i mitt förra liv! Utan tvekan!

Kom våren, kom!


I somras

Åå vad jag är trött på kylan nu. På min bleka, näst intill genomskinliga hud. Jag vill ha vår, värme och sol. Jag vill ha fräknar på näsan. Jag vill ha en öl i parken. Bara ben. Ingen dunjacka. Inte dricka varmvatten för att bli varm (ja ni läste rätt). Okej, dunackan är inte aktuell här i London just nu.. Gick i endast skinnjacka idag och det var helt okej på dagen men kallt sen.. Men ändå! Kallare kan det däremot bli, än är det bara början av januari tyvärr.. Tråkig månad.
Provet idag var ok. Ena av dom två inlämningarna till imorgon känns inte ok. Har sysselsatt mig med det mesta för att skjuta på det, men kanske dax att ta tag i den och få det överstökat.. Så, en action plan av mitt eget lärande och mål att nå 2011 då ja.. Flummigt? Oklart? Inte alls...

Shopping Stockholm




Tröja från H&M, byxor Acne.

Som sagt, byxorna har spanats in innan, likaså tröjan faktiskt. Två riktigt bra köp och självklart att man hittar saker när man åker dit med inställningen "köper om jag hittar något jag gillar" istället för den vanliga, min vanliga "nu när jag väl är här MÅSTE jag köpa något", då man aldrig hittar nåt, blir sur och köper något halvdant bara för att... Ny taktik kanske?

Idag, 16.30 lämnar jag åter svensk mark, mot London, mot våren (lite väl optimistiskt kanske, men snart..), mot plugget och mot allt annat roligt såklart. Längtar som fasen till varmare tider, parkhäng och mina kommande besök! Tror på en grym andra termin. Ha de fint så hörs vi snart, pusspuss.


Sthlm


Från hotellrummet

Har haft det riktigt mysigt med familjen i Stockholm med mycket skratt, shopping och god mat. Lisas balklänningsjakt var dock färgäves. Den damen har höga krav och en bild i huvudet så inte det lättaste då.. Istället hittade vi alltifrån reafynd till vårnyheter! Mest glad är jag över ett par acnebyxor som jag letat efter ett par likanande sen jag såg dom för första gången. Nu fanns dom på rean. Själaglad, oja!
Hotellfrukosten var såklart en höjdpunkt också och där lyckades vi även få till lite kändisspaning, Ann Wilson i lets dance juryn samt Alexander Rydbak.. Haha, kanske inget att skryta med direkt men ändå!
Kom hem för ett par timmar sen så håller på att packar upp samtidigt som jag packar ner till London. Imorgon åker jag tillbaka! Kul att komma tillbaka men samtidigt hade jag kunnat bli bortskämt lite till.. Våren är i alla fall tidigare i London, och det tackar jag inte nej till!! Hörs. Puss

 


H&M här, H&M där



Divideds kollektion, Urban Vibes

Blev inte Sthlm idag på grund av varning för snöoväder.. Men såg ljusare ut framåt fredag så sköt upp det tills då! Hoppas nurå.. Sista chansen innan jag drar tillbaka.
Istället har jag idag varit produktiv och gjort klart min marketing inlämning om H&M vs. Primark. Känns fruktansvärt skönt! Vad jag märkt är att H&M är sjukt bra på promotion.. Överallt har jag blivit påmind och fått ångest över mitt arbete. Haha. Dessa bilder kommer från Fejjan, där dom för medlemmar visade bilder från deras nya kollektion, Urban Vibes på Divided. Ser snyggt ut tycker jag!

Nu ska jag stå för maten här- fylld lövbiff och någon smarrig sallad till. Ciao

 


Love kicks start again




Snodde några bilder från juldagen av Sandra R, hoppas det var ok! Var minst sagt bra ös där i slutet.. Nästan lite synd att vi lämnade det för ett tomt xoy. Taktiken att slippa kön kanske inte var den bästa ändå.. Jaja, det var ju faktiskt förra året så nog om det..
Idag har jag gjort viktiga ärenden i stan som måste tajmas in när man är hemma. Snart blir det ännu ett pass på friskis fastän träningsverken sen gårdagen säger emot, men är det nytt år så är det.. Sen ska mamma lyxa till det för oss med trerätters. Gulligt! Och imorgon, ja då ni åker vi till Sthlm! Min och Lisas julklappa till mamma och pappa, en natt på hotell men inte ensamma minsann. Vi ska med och shoppa såklart! Smart tycker jag. Haha. Så ha de bra så hörs vi! Puss

Mitt 2010




Långresa med Bella inkluderande massa grymma ställen, min första tattoo och ett besök hos världens bästa Mia. Bott i Halmstad, jobbat på Hiflex, jobbat på Hotel Tylösand och haft en sjukt rolig sommar. Sthlmstripp med fina tjejer. Kretamys med lillsys. Fest. Mera fest. Långpromenad i skogen. Min andra tattoo, denna med syrran. Flyttat till London. Börjat plugga i London. Haft kul och gjort vad jag velat. 2011- Nu är jag är redo!

2011


Tog med mig systemkameran på tjejernas begäran för att kunna ta lite fina kort för en gångs skull. Men nej då ville den inte riktigt som jag och krånglade en massa. Angelica måste haft magiska fingrar och lyckades knäppa några få i alla fall. Hursomhelst, maten var riktigt god, drinkarna nästan godare och efter en faktiskt rolig kväll med jäkla massa dans somnade jag halv fem hemma hos Bella. Dock tror jag inte att det blir något mer nyårfirande i Tranemo. Har redan ställt larm på mobilen för att påminna oss om att vara ut i tid och PLANERA vad och vart vi ska vara nästa år. Åre? Sälen? Éller kanske London? Något annat är det dax för i alla fall!


RSS 2.0