Det bästa från mitt 2009

Studenten. Balen. Sommar och Halmstad. Hultsfred. Malta. London. Stockholm. Partajande. Och allt annat värt att minnas. 




















Enkelt, Snyggt, Perfekt


Linnen från Erin Wasson X RVCA & Alexander Wang.

Lite snygga, enkla baslinnen skulle inte sitta fel. Skulle behöva köpa på mig ett par nya inför resan känner jag. Var faktiskt inne i stan en snabbis igår efter jobbet men tyckte det var alldeles för mycket folk och jobbigt för att orka kolla ordentligt. Är trött som bara den nu med när klockan ringer så tidigt. Känner mig stundatals som en zombie på jobbet. Hehe. Blev i alla fall lite ringar och en foundation. 
Sista jobbdagen för veckan imorgon. Skönt! Sen är det Tranemo igen som gäller men före det ska svettet rinna på friskis och kanske får jag se en utpumpad Lisa igen som säger att hon fått upp lite spya. Hehe, har man inte rört sig på ett halvår är det väl förståligt ändå..
Nu ska det lagas lite tacos här. Mummma!

Heading towards an uncertain future



Vad vill du bli när du blir stor? Hur många gånger har inte folk ställt den frågan.. Ändå sedan barnsben har man fått höra den. Och svaret ändras ständigt.. Vem har inte velat bli frisör liksom? Eller kanske fotbollsproffs? Haha, ja det var tider det. Nu däremot är det ända jag gör är att vela.. Men tänk om jag inte kommer trivas, i staden, på utbildningen? Tänk om jag inte vill bli det sen? Tänk om jag inte kommer lyckas inom det området? Tänk om, ja tänk om... Inte konstigt att man blir galen! Jag tycker ändå att i slutändan är det viktiga att man följer sina drömmar. Det må vara det man drömmer om då och kanske ångrar sig sedan. Men om man inte ska gå på det, vad ska man då gå på? Så nu sitter jag här med en hel sjö utav utbildningar att välja bland och det är verkligen inte lätt ska gudarna veta. Är det inte det ena så är det det andra som inte stämmer. Dagen ska i alla fall användas till att försöka hitta något roligt. Försöka hitta något vettigt. Försöka komma på vad jag vill.. Detta lär bli en låååång dag... 

Som man säger: Bättre sent än aldrig...



Fick detta svarta armbandet av Bella igår. Ungefär 10 månader efter min födelsedag. Haha, men som sagt bättre sent än aldrig! Tyckte iaf att det var jätte fint så det åkte på med en gång och jag har inte ens tagit av mina smycken än ifrån gårkvällen.. Är lite seg idag vilket kanske är förståligt. Somande nog vid halv sex igår, ja eller imorses.. Men hade iaf en kanon kväll! Blev Harrys i Borås efter många om och men :)
Nu är jag nere i Halmstad igen. Plikten kallar, jobb mån, tis, ons.. Men nu blir det lite mys! Puss


Men syrran knows me best



Yeeeeaaah, fick min transparenta skjorta tillslut! And I´m damn happy :) Fick även halsbandet av systrami, men ska väl nämna att hon gav det till oss ihop. Haha, stod till och med "God Jul Sandra OCH Lisa önskar Lisa" på paketet. Ja det funkar ju det också tydligen..

Idag har jag trotsat regnet och gett mig ut på en joggingrunda runt sjön. Efter all julmat och allt julgodis kändes det behövligt.
Ikväll blire party såklart och jag håller på att förhandla med Lisa om vad jag får låna till kvällen. Hon är svårare än jag trodde och hennes apsnygga skor kan jag nog bara drömma om.. Attans bäver! Jaja, nu ska vi se om jag har några bargaining skills. Wish me luck! Pusshej


Julklaaaaaaaappar




Metallicklänning, skinnjacka som jag lovar är mycket snyggare på. Som vanligt blev det också en del pengar, presentkort och lite annat smått och gott. Får ju inte glömma min nya vän Ipod Touch, tack morfar!

Om en timma är det julafton- GOD JUL på er!


Whoever said "money can´t buy happiness" didn´t know where to shop



Nu har jag varit och hämtat min julklapp, eller rättare sagt julklappar, som Mia skickat från USandA. Ja ni ser ju, alla möjliga nödvändigheter.. Tack så mycket Mia, jag är jätte nöjd :) Och brevet/rimmet var kanoners det med! Lämnade mig inte oberörd kan jag säga. Och sevetterna, tio poäng! Saknar dig, men inte långt kvar tills vi ses i Miami snygging :) Love you

Julgodisbak, paketkläm och en och annan latmask


Ja så der det ut hos familjen Henningsson just nu. Jag klämmer på julklapparna medens fudgen kokar och sjuklingen Lisa samt trötta Mamma ligger och sover. Pappa håller sig till att fixa julbelysningen och tända i kaminen vilket både vi och julgodiset är tacksamma för.. Hehe.
Lite senare idag ska jag upp till Gerd för att hämta min julklapp Mia skickat från staterna :) Mycket spännande!
Men nu tillbaka till julgodiset och snart ska marabou mjölkchoklas smältas, daim hackas, blandas, klickas ut på en plåt och vipps har vi världens godaste och enklaste julgodis! Hörs, pusss

Andreas Stil



En pojkvän med stil? Ja tack! Men riktigt så enkelt är det kanske inte tyvärr.. Kolla in killen på bilderna, Andreas Wijks blogg vettja: http://blogg.veckorevyn.com/andreasstil/ Där snackar vi kille med stil. Att han är riktigt snygg också gör ju inte saken sämre direkt..

Idag har jag jobbat, sprungit en snabbis på stan och tränat. Nu ska det packas för imorgon efter jobbet är det hemresa till Tranemo som gäller :) Och bäst av allt, när jag kommer hem väntar en nygjord julskinka på mig i ugnen.. Smarrigt värre! Puss på er

Förlorar man ett vad så gör man..


Var väl tre veckor sen eller nåt som jag blev upprörd på en kille på jobbet. Han var helt säker, hundra procent, ja han sa till och med att det var redan klart att Tove skulle åka ut ur idol den fredagen. Inte för att jag höll på henne eller nåt, men ingen kan ju veta helt säkert hur det ska gå, plus att jag och säkert många andra trodde nog att Calle skulle ryka. Därför var jag inte sen på att hoppa på vadet när han föreslog det. Så nu flera veckor efter får jag stå mitt kast.. Och för att försäkra honom om att dom är hembakta, vilket man annars skulle kunna gå miste på (eller inte..), har jag garnerat dom så fint med glasyr. Hehe. Äntligen kommer han sluta tjata hål i huvudet på mig på grund av hans sug efter pepparkakor..

Annars har jag inte hunnit med så mycket idag, var ute och sprang lite vid havet i morses bara, eller morses och morses, när jag vaknat vid 12. Var riktigt fint men attans så kallt det blåste. 
Nu blir det en fullspikat tv-kväll med one tree hill, gossip girl och sen Coyote Ugly :) Ha en fortsatt mysig 4e advent! Puss 




Lite shopping från förra helgen

Har ju glömt/inte orkat ta kort på shoppingen från förra helgen. Så här kommer lite, dock inte julklapparna såklart. Kavaj/tröja från H&M trend och Levis 603or från Levis store.  




Idag fick det bli en runda på stan, så nu är även dom sista julklapparna köpta. Känns skönt! Åker inte hem till Tranemo denna helgen utan stannar istället här i Halmstad och vilar upp mig. Nu ska jag, Lisa och Bella Andersson åka till Maxi och handla lite gottit sedan funderar vi på att gå på New Moon ikväll (ja, igen.. hehe) eller så hyr vi kanske en film. Bye!


Kärt återseende



Äntligen är min lilla lilla Lisa hemma :) Ikväll blir det mys på hög nivå med tacos och världens godaste cheesecake. Ha en mysig fredag folket! Ciao

Årets julklapp?


Tyllkjolen. Ja i alla fall om man ska lita på Beyond retro.. Tycker att det kan vara as ballt men vet inte om jag skulle använda det, så blev inget köp där i söndags. Men man ska aldrig säga aldrig, det är ju något man lärt sig genom åren.. Har förresten hört att spikmatta ska vara årets julklapp. Har aldrig provat men folk som har verkar tycka att det är skönt. Är inget jag önskar mig kanske, men dom lite äldre generationerna skulle säkert uppskatta en sådan julklapp.
Börjar känna mig lite stressad nu angående julklappar. Vad ska man köpa till mamma och pappa liksom? Dom önskar sig ju aldrig något annat än "snälla barn".. Kul! Lisas julklapp är iaf inhandlad och klar och Mias ivägskickad till staterna :) Kommer kanske inte komma fram i tid tyvärr. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.. Eller hur Mia? :)

Hej mitt vinterland


Hur glad blir man inte av att kolla ut genom fönstret och se att allt grått och trist har bytts ut mot ett vitt täcke av snö? Mycket glad! Och det hjälper verkligen till när man försöker få fram julstämningen. Jag menar imorgon om en vecka är det faktiskt julafton..
Idag har jag jobbat som vanligt och efter det var det friskis. Även där bättrades julstämningen på då ett flertal vanliga låtar var utbytta mot julsånger. Det gillas! Innan det hann jag med stan en snabbis. Dock bara två affärer eftersom tiden var minst sagt knapp. Hittade iaf något jätte snyggt som jag ska köpa till Lisa i julklapp. Så måste in imorgon igen och det kommer bli lika stressigt då eftersom morgondagenspass också börjar kl.17 men jag jag ska allt hinna med att prova och jag håller tummarna för att rätt storlek finns kvar :)

Dagen med stort D börjar närma sig..


..och då menar jag faktiskt inte julafton. I detta fallet får julafton nöja sig med ett litet d, för att snyggingen på biden kommer hem från London på fredag efter fyra månader kommer slå alla julklappar, julmat och allt som hör därtill. Har saknat henne så otroligt mycket. Kära syster, en liten överraskning kan du vänta dig också, men förvanta dig inget maffigt så, för det är ju trots allt tanken som räknas och det viktiga är att du äntligen är hemma igen. Älskar dig!

Gårdagens dags- och kvällsaktiviteter

Som jag skrev igår, sju timmars shopping på dagen i ett snöigt och juligt stockholm, vilket gav oss årets första julkänslor. Var riktigt mysigt att strosa runt, höra julmusik och se flingorna falla. Sedan på kvällen blev det utgång och några trevliga killar fixade in oss på ett ställe vid stureplan som heter pure. Bra drag och mycket folk! Sedan hände det ju en del roliga händelser under kvällens gång. Hinner tyvärr inte skriva ner det nu eftersom mitt batteri på datorn snart är nere på noll. Men lite bilder hinner jag allt bjuda på, så enjoy!









I fredagskväll i världens största golfboll

Och sikken stämning det var! Jag rös i kapp med mig själv, Joanna bokstavligen stört lipade när Rabih sjöng you are not alone av Michael Jackson. Haha, låter kanske töntigt men att sitta hemma i tvsoffan går inte att jämföra med att vara på plats. Fast vi satt högt upp, och som jag trodde i ett hörn (dock inte bakom en pelare), såg vi jätte bra och i pausen var det vi som hade draget där uppe i vårat hörn till dunket av Sexy Bitch, hehe.. Vi var så laddade. Sedan då? Ja då svek vårat lokalsinne oss och vi hamnade av någon anledning på Sergels Torg, och efter en lång promenad, som förmodligen innefattade många senvägar och omvägar, kom vi fram till stureplan. Blev ett bra tags köande innan vi gav upp, köpte nattamat och gick hem istället. Vi var riktigt stolta över oss själva när vi vaknade upp på lördagen och kunde istället utnyttja hela dagen till shopping utan att vara dödströtta. Här kommer även lite bilder ifrån i fredags:





 


En snabb hälsning från ett snöigt Stockholm




Idag har vi shoppat i sju timmar och jag är mycket nöjd med mina köp! Idol igår va grymt, berättar mer imorgon plus då kommer mer bilder också. För nu har vi inte tid med sånt, ska nämligen basta, dricka lite öl och sedan ladda för utgång. Gott folk, sträck upp händerna för stuuuureeeplaaaaaaan, i love this city!

Stockholm, here we come!



Snart är den fem timmars långa bussfärden över. Och vi har käkat frulle, choklad, tjötat, planerat, läst tidningar, dock mestadels sovit. Laddat batteri så att säga vilket kan behövas för i helgen ska dom minsann laddas ur och lite till.. Men det är väl inte super lyckat att sova på bussen direkt. Nackspärren är inte sen att hälsa på!
Nu när vi kommer fram ska vi ta oss till hotellet och sen börja installera oss och förbereda inför kvällen :) Eftersom vi inte ens vet var Globen ligger så har vi väl en del att stå i I guess.. Missa inte idol nu ikväll då för fasiken, jag och Joanna lovar att vi ska vinka om kameran fångar oss bakom våran stolpe längst uppe i hörnet någonstans (haha, mycket bättre plats får vi ju förmodligen inte). Ha de gött! Puss

Getting ready



Det sista håller nu på att packas ner och egentligen tycker jag det är dötrist att packa, man vet ju aldrig vad man ska ha med sig och det känns alltid som man glömt något. Men idag gör jag det med ett stort leende på läpparna. Som jag längtat! Om någon timma tar jag bilen upp till Joanna, spenderar natten där och imorgon kl 8.45 är det två förväntasfulla, glada och taggade tjejer som sitter på bussen upp mot vår kära huvudstad :) Har tänkt att ta med både datorn och kameran upp så finns det tid över är det mycket möjligt att jag slänger in ett inlägg eller två.
Ps. Jag har lämnat plats till julklappar, I promise. DS

Då var Mamma, ordningen och halva Lisas garderob hemma igen

Och jag gillart! Nu ska jag kika igenom resväskan och packa ner en och annan godbit till Stockholm. Men först ett litet urval av bilder ifrån juliga London med turistiga mamma och Anneli...








Kind of Busy



Mycket jobb just nu. Jobbat mellan 6,30 till 17,30 både igår och idag.. Puh! Igår efter jobbet var det träning på schemat också så när jag kom hem slocknade jag nästan med en gång. Så inte mycket tid till uppdatering där inte. Imorgon och på torsdag blir det däremot vanliga dagar, 7-4. Efter det träning båda dagarna och så måste jag hinna packa till stockholm, färga håret och på torsdag ska jag även ta mig till Joanna innan klockan blir alltför mycket.. Så mycket att göra just nu som sagt! Men då går tiden fort vilket är bra. Siktet ställs in på fredag, stockholm, finalen i globen och en helg full av shopping och fest. De ni!
Nu: Desperata hemmafruar. So long!

Skulle jag kunna tänka mig, ja..



Ja varför inte? Snyggt under lite sädär transparenta t-shirtar och tröjor. Från Lindex alla tre.

2 månader kvar, 2 MÅNADER!



Här sitter man hemma i Sverige, kollar ut genom fönstret och allt är bara grått och trist.. Men om två månader är det jag och Bella som ligger i varsin solstol med en paraplydrink i handen. Där snackar vi kontrast! Och jag längtar, som jag längtar. Inte minst efter våran MiaMaria som vi får träffa en månad senare i Miami :)

State of Drama

Har nog aldrig varit med om en mer impulsutgång än vad jag och Joanna gjorde igår. Satt och myste i soffan, kollade på idol och åt godis.. Sedan fick jag bokstavligen världens ryck och fick för mig att vi skulle ner till medborgarhuset där State of Drama skulle spela. State of Drama i Tranemo liksom, det är ju inte var dag, helg eller månad det händer något i Tranemo så man får ju ta tillfället när det bjuds. Dom var i alla fall hur bra som helst, synd bara att det var så lite folk.. Men jag hade jävligt kul ändå! Mindre kul imorses..
Jag och Joanna skulle ju simma iförmiddags men tyckte att bubbelpoolen såg mer inbjudande ut så tog inte ett armtag, hehe.
Nu är det omladdning som gäller för förhoppningsvis en till lyckad kväll! Fick iväg pappa så blir lite förfest här hemma och sedan förmodligen Ströget :) Har sådana klädproblem bara.. Alltid samma sak, varje gång. Så här hinner inte jag sitta mer för nu ska halva garderoben rivas ut! Ha en trevlig kväll people!

Familjen Lundgrens dansgolv i Halmstad för lite mer än en månad sedan.


Friday, I´m in love

Så skööönt att det äntligen är helg. Och helg är ju oftast=Tranemo. Så även denna. Jag och pappa slutade redan vid ett idag, åkte och käkade lite god lunch och sedan bar det av hemåt. Har till och med hunnit med att göra lite ärenden här hemma på byn. Var bl.a på fyndis innan och köpte lite penslar. Hade tänkt att se om jag ärvt några konstnärstalanger ifrån mormor. Och du Mia, fyndis är sig likt och julmusiken är i full gång, så du kan vara lugn ;) hihi. 
Snart kommer Joanna hit. Vi ska ha en riktig myskväll med tacos, idol och godis men det slutar inte där. För min lilla Hillaredstös ska nämligen sova över och imorgon blir det solning och simning i hallen och även kolla lite innebandy på eftermidagen. Jag gillart!


Jag och Joanna i våras innan Textilelevernas modevisning. Och nej, våra kläder lämnade kanske inte direkt alltför mycket till fantasin. Inte Joannas i alla fall...


Ännu ett tips till tomten



Vet inte hur länge jag har letat efter halsband, enkla med någon fin berlock. Typ som dessa på bilden. Hur svårt kan det va? Kanske borde leta på någon second hand butik.. Annars tomten (mamma, syster m.m.), fritt fram att ta som ett julklappstips!

Morsornas tur

Happ, om en timma lyfter flyget för mamma och Anneli, Julias mamma, till London. Fy så orättvist! Jag vill också, igen.. Julia, du och jag som Barbro och Anneli? Likheter finns ju.. Tror dock att vi faller på åldern tyvärr.. Eller det hoppas jag nästan. Hehe.
Men tänk julskyltningen i London, lär ju slå det mesta skulle jag tippa på. Jaja, får ju se lite positivt på det hela, mamma lär ju köpa en och annan julklapp :) OCH hon ska ha med sig nästintill en hel resväska med en mycket av Lisas kläder hem. Detta innebär alltså att jag kan låna vad jag vill i nästan två veckors tid. Tummen upp för det!


Jag och Julia på Vendome i London nu i höstas

Idag på jobbet hade vi lite besök ifrån Danmark. Och i Danmark pratar man danska. Danska som likaväl kunde vara kinesiska i mina öron. Så jag gjorde mittt bästa för att hålla mig undan. Men tror ni att jag lyckades? Nä, utan då kommer dom såklart fram och börjar prata med mig och Jacob, som också är dansk med förmodligen den grötigaste dialekten som är möjlig att prata, frågar mig någonting. Jag svarar först: ursäkta vad sa du? Han upprepar, lika fort och oförståligt som innan. Alltså förlåt, men jag förstår verkligen inte danska, det är ingen idé at du pratar med mig säger jag då. Haha, så jäkla pinsamt. Ändå följde dom med mig på en runda för Jacob ville visa hur vi jobbar. Jag sa inte ett ord på hela tiden... 
Detta fick mig direkt att tänka på en liknande incident på Rhodos förr förra sommaren som jag sent kommer att glömma. När jag, bella och emilia, tror jag att det var, var ute och drev omkring på våra luftmadrasser så märker jag plötsligt att jag är långt borta från dom andra men att det är en annan tjej precis jämte mig. Hon säger något till mig och jag fattar absout ingenting! Efter att ha sagt vad sa du typ 10 gånger, ger jag upp och frågar; jag förstår ingenting av vad du säger, är du dansk eller? Hon kollar lite konstigt på mig och svarar, nej jag är norsk. Haha, ett pinsamt moment där ja. Jaha okej, säger jag, men du där borta är mina kompisar jag ska nog paddla tillbaka till dom, hej! Haha, hur kan jag vara så extremt kass på att förstå våra grannländers språk?!
Sen när jag skulle gå hem idag, säger Jacob något som jag tolkade som: När ska du lära dig förstå danska? Jag förstår inte danska och kommer aldrig lära mig det heller säger jag, ler, och hoppas att jag inte svarat helt galet fel på vad han egentligen frågade....

SnyggtSnyggtSnyggt!!



Eller hur? Me like a lot. Vill verkligen ha något i metallic. Så snyggt! Får bli att kika runt i affärena i Stockholm näst nästa helg :) Längtar ihjäl mig typ..

Mina veckor ser verkligen likadana ut nu förtiden, måndag till fredag: jobba, träna, sova. Jobba träna, sova... Jaja, inte träning varje dag, men tre dagar i veckan när jag är här i Halmstad på veckodagarna försöker jag hoppa i takt med tanterna (och en och annan ungdom) på friskis.

Jag måste bara berätta dagens skämt. Idag på jobbet kom det fram en kille till mig och frågade om jag är på jobbet den 13e? Det är ju en söndag tänkte jag och svarade nej. Men dagen innan eller efter då, undrade han sedan. Ja, de är jag väl svarade jag.. Bra, säger han då, för vi har röstat och du ska vara våran Lucia! HAHA, jag bryter ihop helt och svarar, NEEEJ jag kan inte sjunga! Ni vill inte höra mig sjunga jag lovar! Hans motivering: Du är ju yngst och docksöt. Men jag menar en tondöv Lucia kanske inte är vad man önskar för julefriden. Nej tack, den har jag inte planerat att förstöra. Ni som känner mig vet vad jag pratar om.. Sen kanske han inte var 100 procent seriös, det vet jag inte. Lättlurad är jag ju också, så det är mycket möjligt att han drev med mig. Men ändå! Not gonna happen.

Sunes Jul, avsnitt 1



Hahaha klockrent! Särskilt rudolfs sång där på slutet. Första december idag ju och därav avsnitt ett. Öppnade min första lucka på min chokladkalender innan också. Tänk att en sådan liten chokladbit kan bidra med så mycket lycka! Så från och med idag, en chokladbit och ett avsnitt per dag. Det kallar jag dubbel glädje!

RSS 2.0