Höööörde jag Valborg?


Ikväll kör vi!! Julia kommer om en kvart och sen åker vi till Tranemo. Rain or not, valborg ska firas! Min gamla kära skola har ju kortegen denna helgen med, så efter lite grill (förhoppningvis) drar vi till Borran. Party up people! PUSS 

Shopping H&M



Jag älskar H&M! Fast man är i ett annat land, med andra roliga affärer och andra kläder som ingen här hemma har, så kan jag inte låta bli att shoppa där. Men inte så konstigt ändå, det är både billigt och snýggt! Så blev bland annat denna transparenta skjorta och spetströja/jacka med axélvaddar i New Yorket. Ska ta kort på mer av shoppingen snaaart, ska bara få tummen ur..

Rain keeps falling over all of us



Lite varmt, skönt och soligt väder efterlyses! Trots att jag går inne hela dagarna vore det ändå härligt, man blir ju så mycket gladare. Hoppas, hoppas att helgen blir bra bara. Valborg och allt ju.
Nu ska det grejas med lite nödvändigheter här. Och imorgon har jag "sovmorgon" till 7. Kan va uppe lite längre ikväll iaf. High five!

A frozen moment in the past, a precious memory



Framkallde lite kort som ska upp här på väggen. De gör man verkligen alltför sällan. Tråkigt tycker jag! Ska jag fasen bli bättre på.
Idag har jag haft världens segaste dag på jobbet, kollat på klockan minst var femte miniut.. Efter det kändes det gött med en springrunda även om mina ben var segare än segast dom också. Vårruset om en vecka exakt idag! Lär väl få gå på ren vilja. Nu upp till mor och far och käka. Man får ju inte vara dum! Puss

Black Monday




Måndag. Behöver jag säga mer. Började 06,00 idag och ska göra det dom närmaste dagarna framöver också. Lite jobbigt men funkar. Kom precis hem och ska iväg nu igen. Tänkte träna ett pass på friskis ikväll nämligen. Trevlig kväll på er! Pusskram

Igår ute i ambjörnarps skogar















Får tacka min vän papparazzi-Bella för bilderna och till viss del uppfriskning av minnet.. Gårdagen var kanon! Inte konstigt man var helt slut redan klockan 18 och sov 15 timmar i sträck..

Taggad


Nu ska jag packa och sen bege mig till hemtrakterna. Imorgon är det som sagt Ambjörnarpspromenaden. Startar 7,38 och sen ska vi gå en mil mina vänner. Låter långt men med tillräckligt mycket vätskeintag samt fikapaus var hundrade meter känns det knappast så. Jag är så taggad!! WHÄÄMP!


These shoes are made for walking and that is what they do


Fullspäckad dag. Jobb, ärende i tylösand, träning, sola, laga mat och ännu en runda på stan. Skulle bara snabbt köpa impregneringsmedel på DinSko, men lyckades inte riktigt med detta utan blev två skor på det också. Haha, men ett par vanliga svarta ballerinaskor och dessa riktigt snygga svarta pumps har man ju alltid användning av, typ.
Så jävla gött med fredag imorgon. Då åker jag hem till Tranemo igen och på lördag är det Ambjörnarpspromenaden. I år kommer vi vara grymma, i can feel it! Nä nu ropar sängen på mig. Godnatt, puss

I´m Gonna Find Another You



Nya socks American Apparel

Beauty



Gick en snabbis på stan idag efter jobbet och hittade denna finingen. Korsett ifrån Lindex. Mycket, mycket nöjd!

Festivalsugen någon?




H&M´s fahion against aids kampanj gör mig ju inte bara lite sugen på att åka på någon festival i sommar.. Hultsfred, Peace and Love eller kanske Emmaboda? Någon ska vi väl kunna passa in. Eller va säger ni brudar, någon som är på? I vilket fall så längtar jag tills kläderna kommer i butik. Det finns ju utan tvekan ett och annat plagg min garderob skulle gilla.

Annars har jag bara hunnit med att jobba idag och efter det en springrunda uppe vid Gallberget, där vårruset går om två veckor. Och jävlar i havet så mycket backar det var där. Inget för mina svaga ben och dåliga kondis. Hårdträning nu i två veckors tid känns aktuellt!
Nu börjar Buffy och Vampyrerna på tv400. Har jag inte sett på år och dag så det får man ju inte missa! Ha det, puss


Back to work


Hiflex behövde lite förstärkning och jag är inte sen på att ställa upp. Jag både trivs bra och lite extra cash kan ju kanske betyda en resa i sommar? Så i tre veckor framöver stavas mina vardagar allt annat än sovmorgon. 05,45 var jag uppe idag, ovanligt pigg faktiskt men mot eftermiddagen höll jag på att somna stående.. Så lite tv ikväll och sen tidig sänggång känns lockande. Så får det bli! Hej svejs

Gårdagens




Såhär såg jag ut igår. Jackan,väskan och ringarna är allt nytt ifrån H&M, någon secondhandbutik i New York och Forever 21. Bion då, jo den var bra, okej. Som Julia sa, underhållande. Nu ska jag iväg in till stan och sola, handla lite mat och sen får det nog bli en springrunda. Ha en bra söndag, kram.

Lördag


Idag har jag tränat på friskis, käkat långfrulle, gjort absolut ingenting och precis fikat lite med syrran i våran lya. Go lördag skulle jag vilja säga. Och det blir fortsatt lugnt ikväll med bio med Julia. Ska se den The Bounty Hunter. Hoppas den är bra och rolig. Hursomhelst, trevligt sällskap! Det gillas! Ha en bra lördag. Pusskram

Friday


Rundan på stan resulterade i ett hårband och så bytte jag min tröja som jag ovetandes köpt likadan som Lisa i NY, efter många om och men kan jag säga.. Satt och gottade oss och åt lunch en timma i solen på Roberts också. Guud vad jag älskar våren och alla uteserveringar som den innebär!! MYS. Nu ikväll blir det lugnt. Film, glass och lite vin. Nice kombo! Haha. Trevlig helg, puss


När systrarna Henningsson blir sambos







Göööött, äntligen har man flyttat hemifrån! Typ i alla fall. Man kan kalla de det, lite.. Jag och min syster flyttade nämligen in i våran andra stuga igår. Okej då den ligger i Frösakull och typ 500 meter ifrån mamma och pappa. But still... Det är ju vårat eget lilla krypin och jag trivs redan som bara den. Jag tror på en GRYM sommar! Grillkvällar, förfester och annat kuligt kommer det inte bli ont om kan jag lova. Haha, va så kul, igår när jag skulle ta ett glas vatten märkte jag att mamma inte lämnat några vanliga glas här.. Nepp, det enda vi har är vinglas och shotsglas! Haha, way to go mamma!
Nu ska jag in till stan och träffa Julia. Blir nog lunch på Roberts och en runda på stan såklart! Trevligt, trevligt. Ha en bra dag. Puss på er

My Tattoo


Där har ni den. Min lilla svala till tatuering. Är fortfarande lite småflagor runt omkring men ni skullet sett hur den såg ut för en vecka sen. Usch jag trodde hela skiten skulle fjälla bort och så skulle jag behöva fylla i den redan. Ajj, hemska tanke!

Nytt


Två plagg jag fick med mig hem ifrån NY. Byxor American Apparel, maglinne från Top Shop.

Väska Forever 21



Perfekt till en slarver som mig. Många fack och lagom stor. Forever 21 är bra på mycket dom.

Inspiration


bild från fashiontoast.com

Snyggt, slappt och simpelt!! Lite fyndigt av mig, tre s.. haha. I alla fall, så skulle jag vilja se ut idag. Istället sitter jag här inne i mjukisbyxor, pappas tisha och ringer runt till en massa högskolor och ställer tusen frågor. Faan, imorgon är sista anmälningsdagen och jag vet inte vad jag vill gå!! Ångest? Ja det kan man säga!
Men ska nog ta en paus nu och ge mig ut på en springrunda vid havet istället. Mamma anmälde mig, Lisa och henne till vårruset igår, ett lopp här i Halmstad den 4 Maj.. Efter 9 veckors glidande kanske det är dax att röra på fläsket lite, jag måste ju vinna över mamma. Jag ska vinna över mamma. Punkt. Haha, kanske låter töntigt men vi är precis lika tävlinginriktade båda två, till och med på en sån här grej, so no time to waste! Klara färdiga gå!!

I Love NY


Kan inte fatta att jag var där för mindre än en vecka sen.. Ta mig tillbaka! Är så dött här hemma. Jag vill kunna gå och shoppa på H&M till 23, ta en chai latte på starbucks och käka mjukglass med massvis med topping till kvällsmat. Living the dream, för mig var det de i alla fall.

Cross


Korsring från Forever 21, aprikost nagellack Urban Outfitters

I Love You


20års present av min söta lillasyster. Love you!!

Och som jag saknat den lilla fisen. Trodde jag skulle krama sönder henne igår när vi träffades igen efter mer än 9 veckor.. Vi hade det riktigt mys med Ben and Jerry och packade upp alla min shopping! Lovar att jag ska kort på allt och visa när jag hinner och orkar. Nu är det fokus på högskolan som gäller. Måste ju söka in senast torsdag och tror ni det är någor jag funderat på under resan? Nope, inte alls så känner att jag har minst sagt en del att kolla över. Så nu blir det ut i solen med högskolekatalogerna i högsta hugg! Vi hörs, Pussokram


Hej Älsklingar


JAAAAA, väskorna hade precis landat när pappa åkte förbi där igårkväll. Så tror ni jag blev överlycklig eller? Nu har jag kläder till ikväll till 20års festen och framförallt har jag mina snyggingar till skor. Niiiice!

Akut Hårvård NU


Jag antar att med två månaders resande kommer ett slitet och blekt hår på köpet. Lägg då till en hyfsad utväxt som tax på det. (Haha, denna jäkla taxen (skatten) nästan överallt i USA) Så nu ska jag och mamma ta tag i mitt hemska hår. Hejs!

Let´s take a bite of the big apple












Inte helt otippat kanske så föll jag pladask för New York. Där vill jag bo. Hade någon vänlig själ fixat en liten lya hade jag dragit på momangen. No doubt! Tre dagar var på tok för lite, särkskilt när magen tyvärr inte var precis som den ska.. Fyy, så jäkla typsikt! Blev iaf shopping i massor och en och annan sevärdhet. Mycket bättre avslut på resan tycker ja inte vi kunde fixat.
Nu sitter jag här och håller tummarna för att mina väskor ska komma med flyget klockan 6. Skulle vara perfekt för då kan pappa hämta upp dom påvägen hem från Oslo. Snälla, snälla väskor come to mama!

Åhhhhhhh

Jag är hemma i Tranemo. Solen skiner. Snön är borta. Gött! Ja absolut. Men mindre gött däremot är att BÅDA mina väskor, med all shopping, är kvar i köpenhamn. Jajjemänsan, jag fick inte mina väskor. Så jävla typiskt! Vill inget hellre än bara lägga ut allt jag köpt och ta fram presenterna jag köpt till familjen, prova vad jag ska ha på mig imorgonkväll m.m m.m. Men det finns hopp! Tanten på landvetter sa att om jag har tur kommer mina väskor med nästa flyg och isf kommer dom med taxi idag. Klart att något sånt ska hända mig. Förresten, jag glömde min mobil i Philadelphia så den måste Mia skicka hem. Jag i ett nötskal, tyvärr.. Men väskorna var fan inte mitt fel! Åhhhhh..  

Sista stoppet: NEW YORK!

Imorgon tar vi bussen till varan sista destination, New York. Frihetsgudinnan, Empire state building, Central park men framforallt en javla massa SHOPPING!! (Pappa, va beredd pa att fora over pengar! hihi) Det kommer bli SA grymt!! Men samtidigt jobbigt att saga hej da annu en gang till varldens basta van.. Hors nar vi ar pa svensk mark igen och med en ny vargarderob att visa. NEW YORK, beware!!


USAs nast storsta shoppingcenter for fuck sake


Miami certainly made its marks on us

Da var vi alla tre gaddade for livet. Inte pa vilken studio som helst heller utan pa sjalvaste Miami ink. Och ja, as coola, super heta och ap snygga Ami var dar. Dock inte nar vi tatuerade oss men pa formiddagen nar vi var inne och pratade ideer med dom. Kande att jag glodde nastan pinsamt mycket, men va fansen vem skulle inte gjort det?
Sen nar det var dags lyckades jag fa den suraste och elakaste tatuaren ever! Jag va sjukt nervos och da har jag en tendens att prata ganska mycket och fraga en massa fragor sa jag ska fa kontroll pa situationen.. Jag vet inte om han bara var arlig eller allmant taskig nar han svarade men han sa att typ alla som tatuerar sig pa revbenen svimmar, att det gor valdigt valdigt ont och om jag inte haller kaft skulle han gora det varre for mig. Kul!! Gick bra tillslut iaf och jag har till och med en positiv sak att saga om honom: han va javligt snabb! 5 minuter tog det bara, 5 plagsamma minuter.
Nu ar vi i Philly i Mias mansion. Skont att sova riktigt i en sang efter 36 timmars resande pa en javla buss. Ikvall ska vi kaka pa the Cheesecake factory och sen blir det bio pa det. (Hoppas att Mia tar med oss till Ikea sa vi kan fa lite Mmmmarabou, hihi) Ha de gott! PUSS

RSS 2.0