BloodBloodBlood


Ännu en lånad bild från Sophia. Från klubben i Camden.

Lisa och Emmy var söta och bjöd mig på indiskt ikväll. Riktigt gott, men lite för starkt för oss alla tre. Emmy fick lock för ena örat och blev yr, Lisas porer öppnades och det rann ur näsan och jag, jag svettades som en gris. Så snäppet för starkt kanske ja!

Nu ska vi kolla på paradise eller något innan det blir sängen. Marketing tenta imorgon då.. Håll tummarna. Natti!

I wanna do bad things to you



Jag igår, innan blodet rann.. Synd att mina huggtänder jag köpte sög (fyndig jag är, haha), men såg ändå ganska mycket ut som en vampyr sedan.. Blev Camden och två olika klubbar varav den första inte riktigt föll mig i smaken, däremot den andra var helt okej. Nu-plugg! Första tentan imorgon.. Marketing, tur det, har nämligen läst nästan allt redan på ib. Vi höres! pussss

Happy Halloween


wildfox

Ja mina vänner. Gårdagen började med shopping på oxford och jag kände mig sjukt seg och noll taggad för kvällen då vi hade planerat gå till vendome. Påväg hem från tuben började det plötsligt ösregna  och vi kom hem som tre dränkta katter vilket inte gjorde mig mer taggad direkt. Men efter en dusch, smink och på med klackarna drog vi igen och kvällen blev minst sagt lyckad. Dansade i timmar och hade verkligen grymt kul! Så kom Anna och hennes kompis Sara också och det kan ju inte bli annat än galet! Kommer lite bilder från Emmys kamera sen.

Nu är små brudarna inne vid oxford igen, men jag, gammal och trött som jag är stannade hemma och vaknade för typ en timma sen.. Hehe. Ikväll ska vi fira Halloween!! Så ska snart kila innåt affärerna här i Harrow och se om jag kan skaffa mig några huggtänder!

Happy Halloween hahahahhahahaaa (Bella, hoppas ni fortfarande har kvar honom! mycket fint!)

Om du älskar mig kommer jag lämna dig och om du lämnar mig kommer jag älska dig


Bild, sophias på mig igår

Så kan det gå, blev ännu en utgång på skolan igår. Spontant, men de är ju oftast det som är roligast! Lisa och Emmy var väldigt förståndiga och var bara med oss en liten stund eftersom dom gör sitt projekt idag.

Idag sov jag till ett, har pluggat, promenerat och gått lite i affärer med Sophia och nu kollar jag ph. Seg dag men blir bättre imorgon då vi åker in till oxford och shoppar och kvällen lär väl bjuda på utgång. Wooopidoo!


Paradise

Yesyesyesyes! Finally har kanal 6 fattat att den va en otroligt korkad idé att inte visa ph-avsnitten på tv6play.. Inte en sekund förtidigt. Nu har jag alltså mycket att ta igen och det ska bli extra kul att följa emanuel eftersom jag jobbade ihop med honom i somras och därav festade en del också. Har försökt hänga med lite i programmet på dom där små-klippen på tv6play men blir ju inte riktigt desamma. Pratade precis med syrran och dom kommer snart, men ett avsnitt hinner jag.. Let the show begin!

And they´re back


Ikväll kommer dessa små damerna till mig och är förmodligen precis lika glada som på bilden just nu. Dom bodde ju här förra hösten och pluggade en termin på svenska skolan och vad jag kan förstå har dom saknat London en hel del efter det! Nu är dom tillbaka för att bland annat göra sitt projektarbete på skolan. Smart brudar!

Okej, hemma då. Jag hade det kanon bra! Hade äkta fredagsmys med familjen framför idol i fredags, sen i lördags blev det träning, fika på stan med Lisa och Bella, och på eftermiddagen åkte jag till mina charlies änglar och fick god mat av bästa gerdan innan vi drog till borås för att se the social network. Han även med att säga hej till min galning kjelleboyboy. Sen va det redan söndag och ösregn, så bestämde oss för ännu ett borås-besök och denna gången knalleland innan vi myste framför tven igen med ännu en godispåse! Måndag och back to halmstad, plugg och umgicks med la familia.. Som sagt, underbart är kort. Tiden bara rusa förbi och nu är jag här igen, ska strax gå till skolan och lämna in mitt arbete sen blir det lite mer plugg innan mitt besök anländer! Pusshej

Underbart är kort



Nya jackan från Zara

Har inte kunnat haft det bättre här hemma. Massa mys, både med familjen och bästa vännerna. Hade kollat fel på flyget en timma så märkte nu imorse att jag ska flyga tidigare. Typiskt mig! Så är lite lagom stressad nu.. Berättar mer om min hemvistälse när jag är tillbaka i London. Men först flyga då jaa.. Fy! Hörs. Pusshej

Höst i Frösakull





At uni






Bilder från i onsdags då det blev utgång på Area 51 på skolan. Hade as kul, hur lyckat som helst. Hade dock kunnat raderat vissa bitar av kvällen som te.x när jag och Sophia ställde upp på en filmad intrevju som några på skolan hade som projekt. Tyckte det var en frukstansvärt bra idé just då.. Haha. Och jag som brukar ha ångest över diverse vimmelbilder. Jaja.

Hursomhelst nu är jag äntligen hemma i frösakull! Och då menar jag bokstavligen äntligen.. Hade nämligen väldiga problem med att landa igår på grund av att det var hur blåsigt som helst. När vi skulle gå ner på säve tog vinden tag i planet åt ena hållet och sen direkt andra, så piloten gasade på som tusan och fick flyga uppåt igen.. Var det obehagligaste jag varit med om i hela mitt liv. Jag har aldrig varit flygrädd, men från och med nu är jag definitivt det! Tillslut landade vi i alla fall på landvetter där de var mindre blåsigt men fortafarnde långt ifrån en lugn landning. Usch, det var HEMSKT!

Snart kommer Lisa hem ifrån skolan så då ska jag försöka hinna plugga klart så vi kan ta en promenad vid havet. Riktigt soligt och fint nu faktiskt. Sen blir det god mat som jag beställt och myskväll med familjen :) latero!   


Can´t complain







Morgonens promenad till skolan

Åååå det fina värdet ät tillbaka. Haha, fan vad jag tjatar om vädret men de gör ju en så glad, alternativt depremerad.. En sak till som inte kan nämnas nog är ju att jag åker hem imorgon. Känns nästan overkligt! Längtar verkligen efter min familj och mina vänner så ska bli underbart! Så medens jag väntar på att Anna ska komma tillbaka från stan, ska det packas och pluggas innan vi drar till Sophia och förar. Blir sammanlagt 5 svenskar så kommer garanterat bli awesome. Ses imorgon familjen, och tranemo, lördag it is! ha de bra sålänge. pusshej 

Anna is here



Anna och scones

Idag har jag fått finbesök av denna überheta blondinen. Hon ska prova lyckan i London ett tag innan det är dax för nya äventyr så hon ska sova hos mig tills jag flyger hem. Det gillar vi! På grund av pissväder bestämde vi oss för att köra lite engelsk mys a la scones och te istället för en promenad i regnet in till någon restaurang. Imorgon ska damen söka jobb medens jag går i skolan och sen på kvällen blir det utgång på skolan. Bra avslut innan hemresan! Ha de fint. Puss

New jacket



Dagens

Köpte ännu en ny jacka i lördags (den tredje sen jag kom hit så nu får de bannimej vara stopp!), från H&M, och den va ett riktigt kap måste jag säga. Endast £25! Mycket skön och lite varmare nu när det börjar bli allt kyligare ute. Pratade med mamma i telefon idag och han använder tydligen redan sin dunjacka.. Fy fasen, här är det ju i alla fall över 10 grader så jag kommer väl frysa röven av mig när jag kommer hem..
Nu blir det plugg, marketing test efter reading week, så lika bra att börja nu så blir det mindre att göra i Sverige istället. Hörs!

Söndag


En skön söndagslåt från snyggingen John Mayer

Idag samlar jag vuxenpoöng så det står härliga till! Har dammsugit samt moppat HELA lägenheten, från andra våning ner till ingången, storstädat hela mitt rum, tvättat alla lakan och nu ska jag snart ner och laga mat, plus tvätta lite till.. Hoppas inte att du svimmade där hemma Mamma!
Annars har jag bara pluggat lite, varit ute och sprungit i det härliga vädret och ringt några samtal hem. Pratade med både Mia och Lisa för fick äntligen mina fria internationella minuter idag! Smed lite planer inför mitt hembesök.. Ska bli väldigt,väldigt kul att träffa alla igen. Nepp, nu kurrar magen min. Ciao!

Sunny/Rainy Londres



Sophia, London eye, Big ben..

Två bilder tagna med mobilen idag, min svenska då såklart.. Min engelska har inte ens kamera. Haha, high tech! Träffade Jerker och hans norska vänner, käkade china och tjötade. Trevligt!
Måste säga att vädret idag var lite schizo minst sagt.. Ena stunden fint och soligt, nästa ösregn och kallt som attan. Gick med solglasögon hemmifrån, när jag kom fram till tuben hade jag hunnit gå halvvägs i ösregn och var genomblöt, crazy..
Var tänkt att vi skulle dra ut i Harrow ikväll men INGEN som är på.. Tråkigt. Orkar inte dra in till stan igen och klockan tickar ju på, så vi bestämde att ta det lugnt ikväll och köra rejält på onsdag istället då skolans klubb har öppet :) Nu blir det nog någon film eller nåt skulle jag tro! Ha de fint. Pusshej

Going central


Drar in mot stan nu. Pratade precis med Jerker, som är på besök fron Oslo, så tänkte möta upp dom, sen får vi se vad vad som händer. Så måste göra iordning mig nu. Hörs!


Jag. Har. Tråkigt.



Tråkigt borde stavas Law.. Sitter med min nyinköpta, feta, 1000 sidors bok, massa handouts, frågor, anteckningar och försöker få ett och annat att gå ihop.. Inte det lättaste inte! Tråkigaste och svåraste ämnet utan tvekan. Men vi får ju inte glömma att imorgon är det fredag och fredag innebär mest troligt utgång! Jag ser ljuset i tunneln. Haha.

Förresten inte att glömma heller att om en vecka flyger jag hem!! Yeeey, hoppas att ni är sugna på lite vinpimplande och förhoppningsvis utgång då tjejer för jag tänker ta in på hotell aprikos i helgen! Nu-tillbaka till tråkigt. Hejs

Hunters


Hade på mig mina nya Hunter-gummistövlar idag. En mycket bra invenstering i detta regniga land tror jag.. Haft merchandising, buying cycle and range planning in the fashion society idag. Puh, har precis lärt mig det långa namnet. Haha. Långt namn och mycket läxor.. Blir nog en liten springrunda om en stund. Den första på över en månad.. Har ju skyllt på gipset innan men nu är det bara att börja igen! Vi hörs. Puss 

Perfekt


Letar lite efter ett par snygga örhängen och dessa passar perfekt in i vad jag vill ha! Fjädrar och kors! Hittade dessa på http://ewezi.se 155 kr. Okej, helt klart, men jag ska spara mig till divirse marknader jag ska på.. Blir nog camden inom snar framtid och brick lane när syrran är på besök så lär ju inte komma tomhänt därifrån.

Annars då, jo jag är precis hemkommen från svenska puben, vilket var en besvikelse tyvärr... För de första var det pinsam klasskillnad mellan Sverige och Holland och för det andra så var det så trångt att vi stod inträngda i ett hörn, såg typ halva tvn och alla som vi skulle gå dit med kom inte ens in för det var så fullt.. Svenska puben i all ära, är säkert grymt bra annars, och inte sista gången jag går dit men idag var det bara jobbigt, särskilt när det inte ens bjöd på bra fotboll! Nu blir det sängen. Sov gott, puss.

Kom igen nu då Sverige!!


Det fina vädret håller i sig, men idag va de dock något kallare och det både känns och som ni ser syns ändå att de är höst.. Fast jag bor i England är självklart inte dagens viktiga EM-kval något jag tänker missa.. Jag och en hel drös svenska brudar, några från klassen, Sophias kompsar och Sara som jag jobbade med i somras, ska mötas på svenska puben och heja fram vårat kära landslag!! Nu ska jag göra iordning mig och sen iväg mot tunnelbanan. Kom igen nu då Sverige!!  


Måndag igen..


Detta va inte idag såklart utan i lördags.. Sophias iphonebilder lär jag vara en flitig liten tjuv på.. Idag har vi haft fashionmarketing föreläsning, sen va vi inne i Harrow och samlade massvis med information till våra loggböcker om både Debenhams och Topshop. Duktigt! Nu väntar jag ivrigt på att paradise ska komma upp på webben...

Cast off



Glömde skriva det innan... Jag har tagit bort mitt GIPS IDAG!!!!! Och jävlar i havet vad jag är SVAG.. Är orolig att det inte läkt ordentligt, har känningar i vissa lägen.. Men är väl så i början bara hoppas jag. Jag måste, måste, måste vara duktigare med mina övningar så jag rehabiliterar min stackars handled ordentligt! Nu- ut i solkenet mot o´neils och bakiskäk. Hejsvejs

The United States of America


modekungen.se

Sitter och kollar lite bloggar, fejjan, modekungen, städar samtidigt som jag försöker plugga lite.. Haha, snacka om produktiv söndag! Tycker den amerikanska flaggan som klädesplagg är riktigt ballt så denna tröjan hade varit både mysig och snygg att utföra mina sysslor i.. 
Gårkvällen var okej, stannade på skolan och umgicks med lite folk, åt god nattamat och gick hem tidigt nog att jag känner mig varken sleten eller bakfull idag. Gött! Idag är det återigen kanon väder, klarblå himmel och t-shirt varmt. Så blir nog en promenad snart och lite senare en fet hamburgetallrik med massa bluecheese på o´neils. Yummi!! 
P.S Jag saknar dig mia!  

ja men vi kör idag igen


bild från igår hemma i Sophias studentrum.

Nu har vi bestämt oss, ikväll är det dax att göra Harrow osäkert! Börjar återigen i Sophias halls, Charlotta, en annan svensk tjej i klassen är också på, sen får vi se vart det blir av oss.. Skål!


Friday night







Piccadilly och cyckeltaxi till oxford.

Gårkvällen började med lite förkrök hos Sophia. Sen mötte vi upp hennes vän Alexandra för att senare gå vidare till Embassy, men på grund av krångel bestämde vi oss för att dra till China white istället.. Sophia skulle guida oss med hennes mobil, men gick väl sådär kanske så vi hoppade på en cykeltaxi istället. Underbart skönt! Framme vid China white, då klockan hade hunnit springa iväg ganska mycket, kände vi att de inte riktigt va värt att betala så mycket inträde.. Blev tidigt hemgång, men ändå va jag inte hemma förrens kanske vid tre vilket är normalt om man tänker på när krogen stänger hemma.. Haha, lite skillnad!
Jag och Sophia håller just på att diskutera vad vi ska göra av denna dagen, snåla och stanna i Harrow och kanske dra till någon pub och bakiskäka eller dra in till centrum? Hmm, we´ll see. puss

Grattis Duda


Tänkte börja med att säga GRATTIS till min fina vän Julia alias Duda som fyller 20 år idag!! Hoppas att din dag blir kanon och att det firas med lite champange och jordgubbar och ett måste är ju ett besök systemet. Haha, varför inte gå och köra upp legget i ansiktet på tjurkärringen i tranemo?

Jag är ju som vanligt ledig på fredagar men har ändå spenderat morgonen till lite plugg. Nu däremot ska jag passa på att gå ut i det fina vädret. Inte ofta solen skiner här.. Ska till Sainsbury´s och handla lite mat samt vin till kvällen. Ikväll blir det nämligen utgång i London!! Vi hörs. Pussss

Autumn/Brown/Nailpolish


Ett av gårdagens köp och faktiskt även ett av dagens. Nagellack Dust&Diamonds H&M, ring Primark. Passar bra med lite höstfärger nu till allas våran favoritårstid.. Hursomhelst, igår var det 20 % rea för studenter på topshop på oxford, så vad gör man? Inget vi ville missa, eftermiddagen spenderades alltså på oxford street. Det blev en jätte fin, brun kappa/jacka från Zara, ett par Hunters-gummistövlar för rena rama kanonpriset jämfört med Sverige och nagellacket. Mycket nöjd! Visar någon dag när jag orkar.. Känner att jag får joina Sophia i hennes shoppingförbud nu ett tag framöver annars lär jag och min studentekonomi inte komma överens.
Efter ett hopplöst försök av mig och Sophia att ge oss på Law-frågorna, tänker jag försöka med merchandising läxan nu här hemma istället. Så-lite skola, sen tv, sen sängen. Resten av min torsdag. Hoppas allt är väl hemma i Schweden. Puss på er

Nytt!!



Från H&M. Älskar fransarna och snörningen!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS


Till min LILLAsyster som fått sitt efterlängtade körkort idag! Jag är stolt över dig stumpan. Så ladda ipoden med bra musik, låna pappsens bil, så ses vi den 21e vid flygplastsen!!

För min del har det varit en alldaglig måndag, med skola, läxor, varit framme i centrum och kollat in våran "hemliga" reatiler vi ska presentera på onsdag, lagat mat och bara tagit det lugnt. Nödvändigt så trött som jag är idag.. Får nog bli tidig sänggång om jag ska klara av morgondagen, men först ska jag nog kunna klämma in några avsnitt av Vampire diaries och förhoppningsvis lite skype om det vill sammarbate för en gångs skull. Igen, GRATTIS världens bästa!


Haider Ackermann SS 2011



Pratde med syrran igår och det är ju hög tid för henne nu att börja fundera på hur hennes balklänning ska se ut. Jag vill ju såklart vara delaktig, så tänkte se om jag kunde skissa på lite idéer utifrån hennes önskemål. Hon är tydligen väldigt sugen på en riktig fet urringning där framme så jag klickade in på style.com för att se om det fanns någon inspiration. Och sure, det fanns massvis! På första sidan visade dom gårdagens visning i Paris med Haider Ackermann spring 2011. Sjukt mycket snyggt, mycket v-ringat, långklänningar.. Så här Lisa, lite inspiration varsågod!

More Friday






Pacha, London

Freshers finale at Pacha



Var alltså Freshers finale igår, typ lite avslutning på freshers veckorna kan man nog kalla det.. Mycket trevligt! Blev dock tyvärr inte bara en tequila shot för mycket igår känner jag idag.. Usch, har inte mått prima! Riktig seg är jag också, inte så konstigt iofs, det tar på en att komma hem 7 på morgonen.. Missade nämligen bussen så fick vänta på att tuben skulle öppna.. Inte nog med det, vi fick gå genom, ja vad jag tyckte det kändes som i mina 12 cm klackar, hela London. Från Victoria station till piccadily circus. Det är ingen kort promenad mina vänner, tillslut gav jag upp och gick barfota! Haha, barfota i centrala London. Bra där!
Sen idag va de bara att gå upp igen och åka in till oxford street för lite skolresearch på Marks & Spencer. Fick med mig en riktigt snygg jacka från H&M hem också. Visar snart! Kommer mer bilder från gårdagen när Sophia lagt upp sina, jag som vanligt var kass på att ta kort. Ha de fint. Puss

Smoke Radio





Hittade dessa bilder på fejjan ifrån Smoke radio´s school party förra onsdagen.. Jag ser ju ut att ha kul! Haha. Kul var det i alla fall och egentligen var det tema skoluniform, men smarta som vi, eller ja rättare sagt Sophia, är kom hon på den genialiska idén att i Sverige har vi ju inga skoluniformer så vi slapp fixa det (fick reda på det samma dag att det var ett tema). 
Ikväll är det Freshers finale som gäller. Pacha inne i centrala London är platsen. Våran skola plus några andra skolor är folket. Galet, sjukt bra är stämningen. Ja, vad mer kan man begära? Let´s goooo.

RSS 2.0