Lite sugen

Blev lite sugen på dessa snyggingar när jag var på Debenhams. Fast hade fördragit något ljusare.. Har ju letat ett bra tag nu men får väl bli ännu en runda inne i stan på torsdag!
Nu är alltså siktet inställt på min sista intervju för Debenhams, därav besöket i deras affär.. Ska göra en SWOT analys för min presentation. Sen även förbereda mig för eventuella frågor, numeracy test osv.. Sista spurten idag och imorgon sen på torsdag runt lunch är det över! Kämpa kämpa. Vi hörs.

Camden town

Mmmm för indiskt!
Två norska vänner till Frenci från Uni och så min hollänska romie Frencie herself
En liten annorlunda affär..
Frenci igen!
Har haft en mysig dag i Camden med min roomie Frenci och hennes norska vänner. Höjdpunkten var helt klart att min jakt på levis shorts lyckades! Dock blev det vita, hade velat haft en ljusblå tvätt. Men för ett kap som £10 kan jag inte riktigt stoppa mig. Får bli ett par blåa nästa gång! Sen har vi gått omkring på de olika marknaderna, i vintage affärerna och ätit gott indiskt. Bra dag helt enkelt!

En stor puss till min fina mamma idag

Grattis på morsdag älskade mamma. Önskar att jag var hemma och kunde pussa och krama dig lite extra idag! Men bara fem dagar till jag åker hem nu.. Helt sjukt! Älskar dig. PUSS

Friday night

Igårkväll firade vi in helgen och en avklarad inervjuvecka med vin, cashewnötter, tjöt och bra musik. Var tänkt att bli en utgång på det också men när vi kom in till stan lockade sängen mer än dansgolvet så vi tog första tunnelbanan hem..
Idag hade jag en inbokad visning av mitt rum som ska hyras ut nu när jag flyttar hem över sommaren. Dom ringde halv ett då jag fortfarande låg och sov och säger att dom är här om fem minuter. Paniken då man inser att sitt rum ser ut som ett bombnedslag! Har nog aldrig städat så effektivt i hela mitt liv..
Snart blir det en snabbis till affären för att handla något gott. Annars tänker jag göra absolut ingenting idag, för att jag kan, för att jag vill och för att jag inte orkar. Skönt! Det var ett tag sen..
Ha det fint. Höres!

Two down one to go

Kontoret där Surfdome jobbar låg precis runt hörnet om Wembley Arena.. Idag var de lugnt och fridfullt men imorgon tippar jag på motsatsen.. Tänk att se den matchen live, inget man tackat nej till direkt! Intervjun då, jo den gick ok, men inte mer tror jag. Hade några bra idéer men var samtidigt ibland totalt ute och cyklade kändes det som.. Stor skillnad mot Tesco var det i alla fall då jag var klar på sammanlagt 45 minuter!
Så sen tog jag tuben några stopp till Bond Street och gick i lite affärer. Efter någon timma gav jag upp då den tunga datorn i väskan, tröttheten och hungern tog över. Ställde mig mot en vägg och väntade vackert på att Sophia skulle blir klar med sitt assessment centre hon var på. Sen blev det lunch på Pret och lite mer strosande. Nu njuter jag bara av att det äntligen är helg och jag kan koppla av lite efter allt pluggande/förberedande.. En powernap på det. Trevlig helg!

The Doll´s House on the Hill

En fin fikapaus på kanske ett av Englands mysigaste fik uppe på Harrow on the hill fick det bli! Inuti ser det verkligen ut som ett litet dockhus. Scones och te a la England var ett självklart val! Nu åter till förberedelserna inför fredag.. Ha en fin kväll!

Business dress required

Puuuuh! Vilken dag! 05.30 ringde klockan, 8.30 var jag på Tescos kontor där ett 7 timmars långt assessment centre hölls och nu är jag precis hemkommen, tröttare än jag varit på länge och med en jädra huvudvärk. Men har varit en lärorik dag med många tuffa uppgifter och presentationer, jag har gjort både bra och dåligt ifrån mig och om några veckor får jag reda på hur det gick.. Placement eller inte så är jag en erfarenhet rikare i alla fall. Som rubriken säger krävdes en formell klädsel så jag tog till min kära studentkavaj! Fatta att det var snart två år sedan och att lillsyrran snart är där.. Nej det går inte.
Nu blir det mat, mat och mat, sedan lite skype med Bella och ikväll ska jag försöka komma till sängs tidigt, vilket inte lär blir speciellt svårt.. Vi hörs. pusss

Jag hjärta Getost!

För det första så är det super tråkigt att bara laga mat åt sig själv varje dag.. Så jag kör ofta på det enkla. Och detta är verkligen enkelt och nästan för gott för att vara det! Getost med honung (och helst valnötter också) är verkligen en match made in heaven. Fast vad är inte gott med denna fantastiska ost..
Detta var alltså min middag och annars denna söndag har jag varit hyfsat produktiv och är i princip klar med min PowerPoint presentation. Jag har även gått en runda, skypat med far min och läst tidningar, typ. Inget kul direkt.
Igår var jag och Sophia och såg den nya Pirates. Se inte den. Var okej tills mitt godis tog slut sen kunde jag gått. Sjöjungfrurna som jag älskade när jag var liten var i denna filmen elaka och farliga. Det enda positiva var Depp. vad jag tyckte i alla fall, men smaken är ju som baken.
Jaja, njut av det sista av helgen! Jag laddar inför en tuff vecka med choklad! Det enda rätta. Ha det! Puss

Ny bikini

Hade egentligen velat ha en mer "virkad" bikini eller vad man ska säga men alla jag hittat hittills är verkligen inte badvänliga och eftersom jag faktiskt inte är någon badkruka så passar den här bättre. Gillar inte heller guldpärlorna riktigt men går nog att ta bort. Annars ett bra köp, ca. 60 kr/del från F&F, Tesco`s märke. Så nu sommarvärmen, nu kan du komma tillbaka!!

Rött och nytt

Klänning från H&M

Idag har jag förenat nytta med nöje när det är som bäst. Jag har sprungit runt på oxford och regent street för att kolla in vilka konkurrenter som är starka inför intervjuerna nästa vecka, shoppat till mig själv (klänningen på bilden och en bikini), samt samlat material på Tesco´s klädavdelning inför presentationen på tisdag. Kan ju inte säga annat än att jag gillar det. Men jag fick hejda mig själv för det fanns väldigt mycket fint som gärna hade fått följa med hem! Nu är jag trött och hungrig så mat får det bli och sen en lugn fredagskväll med mitt svenka naturgodis jag är själaglada att Sophia hittat på en biograf i stan, haha. Ha det fint!

Torsdag 19 Maj

Denna torsdag började med ett mycket jobbigt morgonjogg (borde inte träna innan frukost), sedan har jag kikat på förberedelserna inför intervjuerna ett par timmar, strosat i harrows butiker med Sophia och slutligen hamnade vi på den himmelskt goda indiska restaurangen. Idag var det verkligen godare än någonsin! Nu tänkte jag fortsätta förberedelserna lite till samt skypa med min kära familj! Pusshej

Min dag

Idag har jag sovit ut kanske lite för länge. Jag har varit och handlat (är som ett projekt här eftersom jag måste gå en halvtimma enkel väg). Jag har lagat mat, tvättat. Konstaterat att jag måste genast ändra mitt glidar-mood jag trodde jag skulle kunna ha den sista tiden till att vara produktiv. Anledning? Två intervjuer (redan nästa vecka) inför nästa års work placement varav både kräver att man förbereder 10-15 minuters presentationer. Inga lätta sådana heller.. Jag har testat zumba som jag precis kom hemifrån och kommit fram till att de var kul, men svårt och att jag helst inte sett mig själv i spegeln. Ingen egoboost där inte.
Nu hade jag tänkt att hoppa in i duschen, äta något och sedan krypa till sängs med månadens Vogue som jag köpte idag. Ingen såvärst intressant dag kanske, men så har den sett ut. Imorgon börjar jag brainstorma. Höres! hej på er

Happy day

Måste ju gilla våran självutlösar-bild. Haha, väldigt fin.. Igår körde vi ännu en favorit i repris. Denna gången på Sophias födelsedagsmiddag jag bjöds på i februari. Mycket gott!! Sen blev de lite vindrickande och mys innan vi gick med boysen till undercraft, skolans pub. Bra måndag och bra firande kan man väl säga!

Första året- CHECK!

Sista examen gjord. Första året avklarat. Behöver jag säga att jag är grymt glad? Som grädde på moset har jag vunnit champagne ifrån Tesco som jag hämtade ut idag! Kunde inte vara lämpligare. CELEBRATION? Det kan ni ge er på!!

Nu vet ni vart ni har mig

Mitt umgänge. Idag, igår, iförrgår. Så rolig är jag för tillfället. Imorgon gör jag slut med Lawn då examen äntligen är gjord, men byter snabbt till Finance & Accounting. Helgen lär alltså se lika rolig ut som veckan.. Vardag hela veckan, eller hur var det nu igen? MEN efter måndag är jag fri. Fri från skolan fram till september. Så jag klagar inte. Tro inte det! Hörs när vi hörs.

Saturday in Camden

Mysigaste starbucks!
Många bapelsiner..
Sushi stället...
Har ni sett någon nöjdare person? Andeldning: uppdrag lära-sandra-gilla-sushi´s första session
Sådär såg det ut i lördags i Camden. Så himla mysigt där nu när värmen kommit. Blev några timmar strosande på marknaderna och sen mat, ja och som ni ser sushi.. Okej, jag fick bara i mig fyra små avokadobitar men för mig är det ett framsteg. Från noll till fyra liskom..  Sen frossade vi en så kallad Bento låda och det var däremot riktigt gott!
Sedan blev det bio vid Leicester square. Såg Beastly efter min önskan och ja vad ska man säga, en vanlig High School film med alla dess ingredienser vilket Sophia tydligen blivit för gammal för... Haha
Idag tas det tag i pluggandet på allvar. Law-examen på torsdag lär behöva mitt fulla fokus. Först ska jag rensa huvudet med en löprunda. Vi hörs. Puss

Favorit i repris

Igår. Ett vitt lakan på en grön gräsmatta, en Sophia, en Charlotta, en Sandra, lite god dryck, allsång på Sophias rum och sen utgång. Aldrig fel.
Nu är jag trött och precis hemkommen efter en härlig dag i Camden och slutligen bio vid leicester square, bilder etc. kommer imorgon. God natt!

Camden

Bebo Kobo Camden Market

Blev som jag trodde Luxx igår och riktigt kul var det! Bäst av allt är att jag är relativt pigg idag med så ska bara låta den andra piggna till lite och sen drar vi till Camden Market. Mys!
Tog lite bilder igår men har inte kameran här så kommer upp sen. Ha en bra lördag. Puss

Hej!

Det sprack upp, därmed några timmar i parken! Kvällen är fortfarande oviss, men Luxx skulle väl inte vara helt otippat.. Nu blire lite käk. Hej då!

My English Breakfast

English breakfast tea, löskokt ägg, skivad banan med yougurt och frön. Mer eller mindre min dagliga engelsk-frulle (ja, periodare..)

Löprunda, läsning om brölloppet, vampire diares, långdusch och frulle. Vad jag hunnit med hittils. Hade ju inplanerat en heldags solning i parken och temperaturen är med oss men inte molnen... Kanske blir en liten utflykt till Camden istället? Vi får se. Får önska en trevlig helg i alla fall. Puss på er

Yesterday

Sophias bilder..

Gårdagen spenderades mer eller mindre gående/strosande och lite sittande runt om i vårat kära Harrow (lägg till att jag vakna 15.00..). Höjdpunkten är helt klart fina Harrow-on-the-hill där vi bestämt att mer tid ska spenderas nu i dessa sommartider. Sen blev det även indisk mat till middag. Är ju så gott, fattar inte att Halmstad inte har det...
Idag bjussas det däremot inte på en enda liten solstråle så kanske ska göra något nyttigt av dagen och plugga och städa? Har ju inte ens packat upp än heller.. Har i alla fall tränat nu imorse så börjat dagen på bästa tänkbara sätt.
Nu- Frukost!

Happiness

Okej jag ser lite galen ut, men också vääääldigt glad. Vilket jag är! 1. Inlämningarna för detta året är inlämnade 2. Solen skiner (alltid en anledning) 3. Det vankas vin och utgång för att fira! Ha en fin kväll, det sa jag ha. Ciao

Från skogen till storstan


Mobilbild, enda bilden jag tog i lödags.. 

Sammanfattning långprommis: 1 mil, tio trevliga timmar, oräknebart många "tjeeeeenare mannen", "hallå fribajsarn", några sjukt bra resultat, några mindre bra... Kära återseenden och hör och häpna noll brännskador, noll skoskav. (eller mia kanske?) I alla fall, tack för en fin dag brudar!! Och julia, jag har ett blåmärke, tror inte jag behöver säga vart.. 

Nu gör jag mig redo för att flyga tillbaka till London senare idag. Kul, javisst. Men samtidigt hade jag gärna stannat lite längre.. Fast Lillen tar ju studenten snart så om en månad bär det hem en sväng igen! Hej så länge. 


RSS 2.0