Då var vi där igen

Imorgon befinner vi oss där igen. Någonstans i Ambjörnarpsskogar, med en fullpackad väska, ett jäkligt glatt humör och en härlig mil framför oss. Hörs på söndag! Hej


Fashion Against Aids 11

Idag släpps årets Fashion Against Aids kollektion. Hade jag egentligen helt glömt bort men tack vare skolarbete var jag inne och kikade på H&M´s sida och där var dom, dessa riktigt snygga shorts som jag velat ha ett tag. Nu är dom hemklickade och jag känner mig sjukt nöjd. Så nu blir det en långfrulle i solen. Bra början på dagen det här! Vi hörs. Pussss

Den Perfekta Påskhelgen

Vattengympa...
Rätt nice med poolhäng!
Strawberry daiquiris :)
Har varit en helt perfekt helg tillsammans med dom bästa vännerna man kan ha! Skrattat så vi haft ont i magen, skapat ett antal nya internskämt, suttit på uteservering, hängt vid familjen Lundgrens varma pool, solat, lekt, druckit goda drinkar, vin, sommrig cider, käkat grillat, dansat i timmar på Mårtensson och bara varit. Helt jäkla underbart.
Nu är det ny vecka och jag varvar solning med pluggande. Ikväll bli det träning och tacos. Inte fel det heller. Hej på er!

Picknick


Igår tog vi en promenad till Tylösand och hade en mysig picknick på klipporna. Sen på kvällen blev det för första gången Zumba, as kul! Så nu har vi dancemovsen redo inför helgen. Nu ska det packas och i eftermiddag möter vi upp Bella och Julia och sedan är det incheckning hos Lundgrens och en riktigt bra helg väntar. Glad Påsk!

Matchy matchy

Lång dag med mycket uträttat. Nu är vi åter i Halmstad med utökning av en röd skönhet som smälter in perfekt! Där får hon nog allt sitta till på söndag. Snart är det Big Brother sen säger vi god natt. Natti natti!

Tylösand

Trevlig promenad i solen men en trevlig tjej. Optimistiska barn i kallt vatten och folk i bikini vid sanddynan. Hoteller byggs ut och blir fint. Ett Tylösand så underbart vackert att man glömt bort.. Jag gillar´t!
Nu åter till lite plugg, tidigt imorgon Ullared (snäll dotter), en sväng till Gällstad och slutligen Tranemo för att hämta min fina gäst! Njut av våren. Vi hörs. Hej!

Luxe Grunge

Sitter och försöka hitta massvis med inspiration och bilder till luxe grunge trenden som kommer till hösten. Ska försöka få ihop en så kallad mood board till mitt arbete.. Inte det lättaste faktiskt. Jäkligt surt att jag inte kan logga in på WGSN, en sida som skolan betalar för och som förutspår trender etc..
Men nu ska jag pausa, cykla till Tylösand och ta en härlig strandpromenad med Anna!! Tjejen drar ju tillbaka till Paris nu igen i veckan så sista chansen att ses.. Hoppas att ni njuter av det härliga vädret! Vi hörs. Hejs.

Plugg i solen

Såhär ser det ut just nu på Kungsvägen 66. Solen vill vi ju inte missa, så pluggas får det göras utomhus. Får tacka mamma för den kanske inte så snygga men praktiska duken hon fixat till oss.. Haha.
Ikväll blir det träning, core/spinning i 75 minuter så lär bli tufft. Annars händer det inte mycket mer denna måndag.
Men helgen i Tranemo ja. Den var riktigt trevlig och först och främst fick jag ju träffa min mia igen!! Sen hann vi med filmmys, marknad (5 minuter för att köpa godis), företagscupen i innebandy, grillning, spel och vindrickande med tjejerna. Perfekt faktiskt, även om en utgång i Borran inte suttit fel. Får bli en annan helg då det passar bättre. Fast blev ju faktiskt en sväng till Borås i alla fall, men på hemvägen i söndags och för att ta en fika med Kjellsson. Lika kul som alltid att träffa honom.
Nämen back to work nu då. Ha det fint! Hejs

Mot hembygden och mina fina vänner

Dåligt med bloggandet här och bättre lär det inte bli i helgen då jag snart ska köra hemmåt Tranemo. Ska bli fruktansvärt kul att få träffa mina fina vänner igen och då särskilt Mia som jag inte sett sen oktober!! Hoppas att ni få en trevlig helg. Vi hörs! 

lillalilla lisa speaking



Hello, Lisa som bloggar här! Sandrew är hemma och det är underbart (i två dagar till i allafall, sen lär hon bli jobbig) haha. Jaja, vi ska ha lite kvalitetstid nu tänkte vi med naturgodis och lite filmer. GODNATT!

It's a beautiful day

En timmas promenad och några timmars lunch i solen med Charlotta. Fint! Och vad som är riktigt fint är alla blommor i träden!! Älskar sommarkänslan och färgerna.
Nu tänkte jag faktiskt börja packa lite, lyssna på musik och bara njuta av allt! Lycka är mitt mellannamn. Hej på er!

Viva Glama Gaga

Tror att detta kan bli mycket fint till våren och sommaren. Från Mac och designat av Lady Gaga så färgen heter därav Viva Glama Gaga.
Gårdagen bestod av plugg, plugg, promenad och plugg, typ. Men nu är jag klar med det jag ska innan hemfärden. Underbart skönt!! Idag tänkte jag därför njuta lite mer av solen än vad hunnits med tidigare. Så blir en avskedslunch med Charlotta på någon solig uteservering och säkerligen lite mer solande i parken. Men först ska det städas här! Ha det fint. Vi hörs.

....

Phillip Lim S/S 11

Jag researcher trender för min inlämning. Ja eller bland annat i alla fall.. Så genrellt helt okej plugg ändå en fredag kväll. Jag överlever. Dessa två looker fastnade jag för, speciellt shortsen. Ha de! Hej

En dag i solen

Först har vi en soldyrkandes Charlotta och annat folk ifrån klassen under lite häng på skolans gräsmatta som slått besöksrekord dom senaste dagarna.. Sen bakiskäk på puben som vi spenderade 3 härliga timmar på. Mysig dag och perfekt sätt att avverka ett långt hål på!
Idag måste jag däremot sätta fart med plugget igen. Blir antagligen en plugg-effektiv helg men fortsätter detta kalas vädret lär det ju bli ett och annat break i solen. Nu ska jag snart iväg på Fashion in Society möte och diskutera idéer till rapporten. Så önskar er en väldigt trevlig helg! Vi hörs.

I think love will come towards me like a warm summerbreeze

Såhär trevligt hade vi det igårkväll. Idag ser det ut att bli lika fint, vädermässigt. Så efter våran law revision nu på morgonen blir det nog lite mer parkhäng, sen sista finance seminariet och imorgon är det ju fredag! Rätt nöjd. Nu måste jag kila. Ha en fin dag. Puss

Det är inte vår, det är sommar!!

Gjorde ett tappert försök till att plugga på bra idag. Och det höll, några timmar.. Sen kallade solen, parken, 21-gradiga värmen och Sophia på mig. HELT UNDERBART! Det känns som vilken sommardag som helst, på riktigt. Lyckorus!! Och vi vill ju inte stoppa det där. Ikväll blir det därmed Moijitos, Strawberry Daiquiris, fint sällskap och förmodligen en liten sväng på skolans "klubb". Vädret inspirerar om man säger det så! Men är ju också sista veckan innan hemfärden så en liten avslutningsonsdag kan ju inte skada. Nu- duschen!
Förresten, mina ben har inte nåtts av solens strålar på väldigt,väldigt länge så jag hoppas ni tar hänsyn till det! Hejs.

Skolarbete=Shopping

Spenderat förmiddagen på oxford street för att analysera Gaps utbud av klänningar till en rapport. Men är ju svårt att inte kika in andra affärer samtidigt, så blev lite shopping på Topshop idag. Ett skjortlinne till mig själv och en present.
Nu ska analysering fortsätta här och ska jag hinna med allt jag vill innan jag åker hem måste jag vara sjukt produktiv! Så jag kämpar på..
P.S EN vecka till jag åker hem idag!!

Green & Blacks

Idag mår man som man förtjänar, men jag tror jag kan ha det perfekta botemedlet! Sviker Ben & Jerry ikväll och prövar detta märket. Säkert lika gott tror jag!

Varför inte liksom

Underbara Kreta

Är sjukt skönt väder här just nu. (Förlåt att jag tjatar) Hela 17 grader och ska inte bli under 13 på hela natten! Så frågan är barbent eller inte ikväll när vi ska ut? Åå vad jag gillar att det ens finns som ett alternativ. Får kanske bli premiär ikväll! Jag tror det faktisk. Men nu måste jag skynda mig, vet att min lilla vän där borta är lite törstig. Ha en trevlig kväll allihopa!

RSS 2.0