Snow hits London



min första syn i morses

Jaaaa äntligen snö. Fatta hur glad jag blev när jag drog upp gardinerna i morses.. Allt flöt på bra, jag fick massa plugg gjort. Bestämde mig för att ta en paus, vara ännu mer duktig och ge mig ut på en jogginrunda.. Sen när jag kom tillbaka vände det, rejält. Dörrjävlen gick verkligen inte att öppna. Hur mycket jag än försökte, bad folk att hjälpa mig, en hämtade till och med ett spray som skulle funka, men icke. Snön började öka, överrgick till snöstorm och där står jag. Hjälplös, Irriterrad. Går in till våran lilla shop och söker värme. Där får jag hjälp av butiksägaren som tydligen hade min landlordsnummer. Ringer landlorden som så klart inte svarar, spelar in ett meddelande och väntar.. Tillslut gör jag ett 100ande försök och dörren öppnas. Jag fattar nada men bryr mig inte, är bara överlyckig att jag lyckades. Sikken underbar dag! Den kryddas nu utav en ännu mer underbar law rapport.. Två veckor kvar, två veckor kvar...

Första advent


i mitt fönster

Jag är sämst. Nej jag är sämre än sämst. Vi hade bestämt att vi skulle vara disciplinerade och stanna hemma igår, köra en lugn helg för att kunna få undan mycket plugg idag. Men nejdå vi klarar oss till halv tio innan vi bestämmer oss för att dra till brick lane och café 1001 igen.. Efter en misslyckad kväll, med mycket pengar spenderande, powernap på donken, promenad och väntan på bussen i is, is, is kalla kylan, tog vi en taxi. Idag vaknar jag halv två, svär åt mig själv, försöker plugga men återgår alltför ofta till fosterställning.. I allt elände ser jag dock ett ljus. Det är första advent! Mitt ljus brinner fint i fönstret. Jag äter pepparkakor och tänker på er därhemma.


Frulle


Utan tvekan bästa målet på dagen! Till det one tree hill. Eftersom jag sovit bort halva dagen tänker jag bara träna och städa lite innan kvällen. Inga planer ännu, men något blir det förhoppningsvis.. Ha en bra lördag! Hejs

Today


Sophia på starbucks idag

Känner mig ganska duktig idag. Har skrivit klart en av fem reatilers till min logbook och jag är för första gången nöjd! Sen har det shoppats lite julklappar, handlats mat och strosats omkring i kylan. Är verkligen kallt här nu! Sägs att det ska snöa i helgen och vet inte vad jag hoppas på. Har hört att dom inte riktigt är kapabla till att hantera ens några få centimter utan kaos i detta land..  
Kvällen kommer bjuda på bio, Harry Potter! Så ut och bekämpa kylan igen då, men det är det värt. Ha de fint. Puss på er

Julklappar?




3 mycket fina från www.carooco.se Armbanden 139 kr/styck, halsbanddet endast 129 kr. Ett litet julklappstips kanske! I alla fall på min önskelista.

Vad finns det inte att sakna?











Langkawi, Bali, Santa Monica, Hollywood, Newport beach, Las Vegas, Grand Canyon, Miami, Philadelphia, New york.

Saknar allt. Saknar min Partner in Crime. Saknar dig Mia. Saknar livet i LA. Någon dag ska jag sluta sakna. Det lovar jag.

Fint




Letade efter namnet på en jacka som jag alltid glömmer till ett skolarbete men så råkade jag hitta denna. Mycket fin tycker jag! Tydligen förra årets från Alexander Wang. Hursomhelt, inget jag skulle tacka nej till. Nepp, nu blir det sängen. Sov gott!!

continuous coldness




Vet inte hur jag ska summera gårkvällen.. Var väl inte en av dom roligaste och mest lyckade kvällarna här i london kan jag i alla fall säga. Efter ett ganska snabbt besök på puben skulle vi vidare och varje klubb vi lyckades ta oss till skulle precis stänga.. Frös så fruktansvärt mycket också så det slutade med att jag och Charlie och hennes pojkvän tog en taxi hem. Och inte slutade jag frysa då. De va så sjukt kallt i mitt rum att jag sov med vantar och tusen kilo kläder..

Sen nu imorse va de ju inte bättre och nu vet jag svaret på varför. Någon, som i geniet jag, glömde att jag satte på knappen innan jag gick så gasen tog slut.. Smart jens! och de värsta är att Emilyia är i bulgarien och Eliza gjorde något fel när hon toppade up så nu får vi är värsta fall ringa landlorden.. Fy fan va jag är bra!

Är riktigt trött idag så blir nog inga större knop från min sida, men tvätta känns aktuellt och ikväll tänkte jag äntligen laga en paj. Sen har jag ju LITE Mmmmmmarabou.  Kan nog bli en okej söndag ändå. Ha de bra. Puss!

Lörday


i våras hos duda

Sov till halv ett idag.. Underbart skönt. Sen har jag bara hunnit med att baka lite scones och gått och kikat lite i Harrow. Köpte en tomte till mitt rum! Står redan fint i fönstret. Lite tidigt kanske? Jaja..
Ikväll blire Brick lane och en pub för att fira Ryan och sedan vidare till någon klubb. Ska bli kul att se hur brick lane är by night så att säga. Men först till Sophia för lite vindrickande. Hoppas att ni får en trevlig lördag! Ciao

IngvarKampradElmtarydAgunnaryd








Tack världens bästa mamma



Är hon inte för söt min mamma? Bad henne skicka en marabou vit, och vad får jag.. TRE! Plus en vanlig och hänt extra.. Hänt extra är väl kanske inte min favorit men så jävla gulligt ändå! De första jag gjorde var att slita upp den vita chokladen. Och jaaa, den va wünderbar!! TACK mamma igen. Nu blir det Ikea för mer svenkheter. Sikken dag! Vi hörs. pussss

next up- weekend



promenix till skolan

Tosdag och helt sinnes vad fort denna veckan gått. Klagar inte! Imorgon blir det ikea för att inhandla diverse nödvändigheter inför julen. Pepparkakor, Julmust, Jullpyntning. Åå, jag kommer verkligen vara mitt gladaste jag det kan jag lova.
Nu ska jag in till snart in till harrow och träffa Sophia och Charlotta. Antar att det bli lite helgfirande på någon restaurang. Ha de fint!

Columbine


columbine.freshnet.se

3 wants: läppstiftet, tröjan (som väldigt många har, jag vet) och SKORNA! Får fram lite leo craving i mig, utan tvekan. Och läpparna- sjukt snyggt!!

Annars idag, skolan och pårbörjat jobb med våran grupppresentation, sen handlat mat och konkat på tunga kassar. Usch, tar 25 min att gå hem därifrån så nästan så det räknas som ett träningspass? Nu tänkte jag va duktig och börja lite smått på en inlämning. Hörs. Pussokram

Behålla eller inte behålla?



Vet inte hur jag ska göra.. Vad tycker ni?

Acne Acne Acne



Behöver jag säga att jag är kär?

idag då



ny tröja, topshop.

Är lite inne på det där när bakdelen, eller vad man ska säga, är längre.. Köpte även en vit klänning, helt annorlunda men ändå samma stuk, från topshop i helgen. Är inte hundra på att jag behåller den dock.. Nepp, denna veckan ska jag ge mig själv shoppingförbud. Måste ha pengar till en massa fina julklappar sen! 


French style




Var i mysiga Covent Garden igår och åt på två franska restauranger med min lilla fransk talande vän Anna. Tycker det är as häftigt att hon är så bra på franska. Önskade jag också var det. I alla fall, faktiskt helt utan mening hamnade vi på dem två olika franska restaurangerna där vi på den första åt ankbröst vilket var super gott och sen på en annan för dessert, varm brownie med glass. Hur gott?

Idag har det städats, lagats mat, pluggats, tvättats. Var nära på att göra en "pappa" och dammsuga utan påse men blev som tur va stoppad av mina rumskamrater. Haha, pappa lilla.. På tal om det, grattis på farsdag! Hoppas att dom skämmer bort dig lite extra därhemma. Älskar dig!

Nu blir det lite mer One tree hill. Ha det fint. puss


China White




Fångad av blixten, ooja. Hursomhelst, China White blev det tillslut igår och det var kanske inte mitt favorit ställe. Men allt som allt var det en rolig kväll helt klart som slutade med ett efterlängtat donkenbesök och med att jag sov över hos Halmstadbrudarna.

Är hemma en snabbis för att fixa mig och sen ska jag in igen och käka på restaurang med Anna i Soho. Mys. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Friday




mobilbider från idag, därav den dåliga kvalitén.

Dagen har hittils spenderats med Anna. Vi har trängts bland folket vid Oxford, spenderat timmar på Topshop, fikat och haft det mysigt. Börjar bli riktig julstämning i London nu med massvis med ljus, julskyltning och som ni ser muggarna på cafeérna.
Kom precis hem så nu blir det att fixa sig snabbt och sen in igen till Anna och halmstadtjejerna. Blir någon klubb med promoter ikväll tror jag! Ha de fint. puss på er

Pubmys


Äntligen helg. Är nämligen ledig på fredagar denna terminen. Underbart! Jag och Sophia bestämde oss för att köra lite pubmys och fira att marketing tentan gått bra. Blev 3,5 timmars tjöt, massa mat och som ni ser en maffig efterrätt. Mycket fint.

Imorgon ska jag träffa min finfina Anna och förmodligen blir det en runda på stan. Hon åker tyvärr redan hem nästa vecka så får verkligen passa på att umgås. Hursomhelst, trevlig helg på er! puss och god natt

Efter regn kommer solsken



Så varmt och skönt i solen idag på rasten och nu också för den delen. Gillar vi! Blir kanske till och med en springrunda sen eftersom min förkylning nästan är borta också, hoppas bara inte att benhinnorna strejkar igen.. Men först lite plugg. Pusshej!

Tisdag.


Brick lane i söndags

Regn, regn, regn. Det är vad det bjuds på förtillfället. Förbannat trist! Men men, det är england.. Idag, skola och comp shop på primark, kom precis hem därifrån. Känner mig som ett miffo varje gång när jag går omkring där med mitt block och antecknar och ännu värre, som en tjuv när jag smygtar kort eftersom man inte får det egentligen.. Jaja, vi måste ju så vad gör man. NU-maaat. Är vrålhungrig. Ciao

New in- numero due



Röd/rosa skinnjacka, Beyond retro

Har velat ha en röd skinnjacka ett tag, denna är dock ganska mycket åt det rosa hållet men tycker bara att det är snyggt.

Som vanligt, 3 h marketing på måndagar, annars har jag inte gjort mycket mer än pluggat och frysit röven av mig. Är sjukt kallt i mitt rum just nu, jag är förtillfället själv hemma och vet inte hur man sätter på värmen därnere som styr alla elementen i hela lägenheten. Sitter och värmer mig med ett värmeljus. Haha, lyckat! Fattar inte att dom är så efter att dom inte klarar av att isolera sina hus ordentligt. Jaja, nog om det. Nu blir det mat, ska göra crepes. Smarrigt värre. Ha en fin måndagskväll!

New in


kuvertväska från Absolute Vintage

Brick Lane





Brick lane var hur häftigt och mysigt som helst. Första med definitivt inte sista gången jag åker dit. Kan jag verkligen rekommendera om ni är i London. Massa bra second hand och vintage affärer så som beyond retro, absolute vintage, en massa mysiga restauranger och marknader med mat, kläder, smycken. Like like! Blev inte jätte mycket shoppat men en mössa, kuvertväska och en rosa/röd skinnjacka i alla fall. Trevlig kväll på er. Puss

.....


Dom flesta har väl redan sett delar av vad Lanvin har att erbjuda i sitt sammarbete med H&M den 23e november. En av mina favoriter är i alla fall denna rosa klänningen, finns även i svart tror jag. Eftersom dom förmodligen kommer få in kollektionen både på Oxford och Regent Street borde man ju passa på att va på plats och kanske ha turen att raffa åt sig något. Nyårblåsa? Javisst.

Nu drar jag till Brick lane för söndagsmarknaden och lite second hand shopping med Sophia. Trevligt trevligt! Hörs senare.

FABRIC





Blev Fabric igår. Kul, ja. Blir bara så trött på mig själv.. Varför ska jag alltid tappa bort mina grejer? Bli inte arg nu mamma men ja, jag tappade min mobil igår.. Positivt, det var en gammal skrutt. Negativt, jobbig att ändra nummer överallt och berätta för alla. Jajaa, säger som mia, shit happens!
Va inte hemma förrän kvart över 7 i morses och såg solen gå upp. Haha, men de är ju öppet till 5, sen blev de frulle på donken (bagel och cream cheese, yummi!!) innan första tunnelbanan gick vid 6. Så okej att ha precis vaknat.

Idag går folket därhemma långpromanaden. Önska jag kunde vara med! Är verkligen bland det roligaste som finns. Hejjar på er idag i alla fall brudar! Have fun.

Första Julkänslorna


Julafton förra året

Okej, jag kanske är knäpp. Jag kanske är som ett litet barn. Men JULEN, i looooove it! Var inne i lite affärer idag och i en hade dom massa julpyntning, julmusiken strömmade ur högtalarna och vipps fick jag mina första julkänslor. Så nu får de bli ett besök på ikea snart, måste ha julmust, pepparkakor etc etc..

Ikväll taggar vi för utgång. Får se vart det bär av, in mot centrum i alla fall. Nu ska det i alla fall börjas på min önskelista här. Haha. Ha en trevlig helg allihopa! Puss

We gonna rock this club



2 från Vendome i fredags, emmys.

TYVÄRR blev det inte Robyn igår... Blev så depp när jag fick ett sms om att vi inte var snabba nog att svara och var därför inte bland dom som fick gå... Men men, kommer väl fler tillfällen! Vi gick därför ännu en gång till Area 51 och de va ju Lisas sista kväll, så en andledning att parta till det lite. Är sjukt seg idag däremot, lektionen kändes som den längsta någonsin. Så nu blir det en lite eftermiddagsvila här. Ha de fint! Puss

Robyn



Om allt går som de ska och vi lyckas ta oss dit eftersom de är tubestrejk, så ska vi se denna grymma bruden ikväll. Hon har nämligen ett secret gig här i london ikväll. SWEET! Men först ska jag och syrran dra till Camden. Hejsvejs!

I throw my hands up in the air sometimes






Bra dag. Skola, promenad, shopping i harrow, lagat god mat och nu blir det mera mys. Imorgon händer det grejer. Hoppas bara att allt går vägen.. Hörs då! puss


Just an ordinary day


lisa vid picadilly i fredags

Provet gick bra. Inga konstigheter. Skönt. Sen efter det har det storhandlats och storstädats här och jag tackar syrran för hjälpen. Ikväll blir MYS. Köpte kakor och choklad innan. Yummi!

RSS 2.0