Getting settled in Lisa's beatiful flat in LA

och we totally love her bed! Stor, mjuk, skon och med duntacken. Verkligen inte vad vi ar vana vid vid de har laget.. Nu har vi varit i La i fyra dagar och vi har redan hunnit med massor kanns det som. Shoppat loss pa 3rd street promanade, gatt pa bio, varit i Malibu pa stranden, varit pa the Getty museum, myst i Wetswood dar vi bl.a shoppade och gick omkring i UCLA (det stora universitetet som till och med kallas Wetswood village), sett Marylin Monroe's grav och igarkvall kollade vi saklart pa Oscars galan, ett maste nar man ar pa plats. Jag sager bara Zac Efron, grymt snygg!
Samtidigt har vi spenderat en del tid i Lisa Durows underbara lagenhet och lagat varan egen mat och fixat egen "svensk" frukost. Det var langesen havregrynsgrot smakade sa har bra. Det gar inte att tacka familjen Durow tillrackligt. Dom har verkligen fixat allt for oss. Nasta helg aker vi med Michael till deras sommarstuga i Newport, ni vet dar the OC spelades in.
Nu ska vi ga ner till 3rd street promande igen. Sag ett H&M dar haromdagen sa tankte kopa lite harfarg och se om vi vagar oss pa att farga varandras har snart.. Behovligt men riskabelt! Lovar att bli battre pa att uppdatera nu nar vi har dator och allt. Tankte lagga in lite bilder pa Malibu och det senare idag. Puss pa er and again a big thank you to the Durow family!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0