H&M The Garden Collection




Nu sitter jag här, blandar nytta med nöje skulle man kunna säga. Analyserar nämligen delar ur H&M´s kollektion, The Garden Collection, samtidigt som man får massvis med inspiration och funderar över hur jag ska sy upp min klänning i Malaysia. Och man blir ju inte bara lite sugen på ett och annat plagg heller.. I alla fall, detta är mitt, som jag skrev innan, "skolarbete" plus en massa andra frågor att svara på. Är nämligen en del uppgifter man behöver göra till dom utbildningarna jag sökt. Lite jobbigt men samtidigt kul såklart!

20-års presenter från Julia




Hon känner mig den där Amy Julia Bengtsson, leopard är alltid ett säkert kort. Tack så mycket  Julia och Anneli också. Ni är ju för söta!
Igår var det mycket mys och skratt. Och sen sov Julia även över :) Idag ska jag va duktig och försöka få lite "skolarbete" gjort. Tråkigt men ett måste. Plugga. Det har jag inte gjort på evigheter, känns som jag glömt av hur man gör.. Så får se hur mycket det blir gjort. Kram


Tylösand


Tylösand by winter, indeed. Riktigt fint men uscha så kallt det var! Jag och Lisa trodde vi skulle fixa och trixa och lära oss min nya kamera. Men kylan ville inte riktigt sammarbeta. Tillslut var det så kallt att jag knappt kunde röra på händerna så kameran ska jag lära mig inomhus istället, that´s for sure.
Nu Svenljunga, ska hälsa på familjen Bengtsson lite och sen ikväll åker jag och Julia till Tranemo och myser. Har saknat henne i massor så ska bli kul att umgås lite innan jag drar.. Ha de fint. Pussis

Slapp fläta it is



Orkar man inte fixa håret? En slapp fläta är perfekt och tar nolltid att fixa! Nu är det friskis & svettis och ett 75 minuters medeljympapass som gäller. Jobbigt men förbaskat skönt efteråt. Hörs sen, ciao


Sista dagen på Dunlop Hiflex


Jag, Linda och Far min på firmafesten för två veckor sedan

Jahopp, då har jag gjort mitt på Dunlop Hiflex. Inget mer plock, ingen mer konsolidering, inget mer av något. I´m done, over and out. Helt ärligt så känns det faktist lite vemodigt. Kommer sakna folket, dock inte dom tidiga mornarna!! Hehe. Trivts har jag iaf gjort och tre månader har gått hur fort som helst. Idag kom våran personalchef och tackade samt gav mig ett presentkort på H&M, gulligt av henne tycker jag! Så nu mamma har jag något att skylla på så jag kan shoppa lite innan resan också. Gissa om jag blev glad eller!
Jag önskade tacopaj idag och när jag kom hem för en stund sedan står det en sådan i ugnen och väntar, du är bäst mamma! Så nu är det snart lite mat här och sen ska jag bara ta det lite lugnt. Imorgon ska jag träna ett pass, ta kort med min nya kamera och sedan bär det av hem till Tranemo i några dagar. Me like! Trevlig helg på er, Pussss

Timing is everything



Halsband Urban Outfitters, Röda naglar H&M


Sandra goes Systemkamera


Har precis varit och köpt en sådan här systemkamera, SONY A330. Kommer bli perfa att ha till resan, måste ju kunna ta fina bilder. Så nu finns iaf resurserna till det. Hehe. Ska bara lära mig den också vilket säkert inte kommer bli det lättaste. Jag och Lisa tänkte ut och fota lite nästa vecka faktiskt :)
Nu är det pannkakor som gäller här hos familjen Henningsson. Smaskens!

So you think you can dance



Idag efter jobbet var det afrodans på schemat, vilket jag inte missar såklart! Så jäkla kul. I´m in love. Tänke prova danspasset nu på torsdag, säkert lika roligt det.
Sitter och tjuvkikar lite på Lisas film om London dom ska visa för föräldrarna nästa vecka. Tror inte att ett enda hårstrå på kroppen ligger ner.. Förstår att hon längtar tillbaka lillen. Och festsugen blir jag också! Hoppas att många är sugna på utgång i helgen för det är jag kan jag lova. 
Bara ynka tre dagar kvar på jobbet nu, och imorgon är det 7-18 som gäller. Länge men känns helt ok. Sista slutspurten it is!
 


Jag hjärta kilklack


Klackar Monki

Förstår inte varför jag inte använt dessa kilklacksskor mer. Är ju apsnyggt med sådan klack och faktiskt inte jätte jobbigt att gå i heller eftersom det blir ganska stabilt. Nää ett par till kilklacksskor till våren ska jag allt införskaffa mig. Men nu ska jag kolla klart på Johan falk och sen sova. Upp 6 imorgon, uscha! God natt på er

Gårkvällens mysigheter






Va en riktigt mysig kväll igår med Joanna. Först mycket god mat på Golden Elefhant, sedan snabba cash på bio. Enda tabben var väl att vi satt längst fram.. Fick ligga ner och titta plus att bilden var för stor när man satt så nära så man kunde inte se allt samtidigt. Hehe, aldrig mer längst fram säger jag bara. Men annars var filmen as bra! Vi hängde inte med riktigt alltid bara, med alla dessa namn hit och dit.
Nu är jag nere i Halmstad igen och laddar inför min sista jobbvecka på länge. Lär bli en tuff sådan för som jag förstått kommer det bli en hel del övertid också..
Snart tänkte jag vara snäll och laga lite mat här, för en gångs skull är det inte jag som är den trötta i familjen idag... Ha de gött! PUSS

Snabba Cash



Ikväll ska jag och Joanna ha lite biomys i Borås och käka på restaurang innan. Ska se den Snabba cash. Ska va bra har jag hört och dom som läst boken säger ju att den va jätte bra, så det ser jag fram emot! Idag sov jag lääänge, riktigt skönt och behövligt. Sedan var det hopp in i duschen för att skrubba mig innan jag skulle iväg och sola. Vill ju bli av med all gammal, lös hud (fy så äckligt det lät) innan jag fördjupar och bättrar på brännan rejält :) Ursäkta att jag tjatar men bara två veckor kvar exakt idag, två veckor tills planet lyfter!! Helt otroligt.

Only one month left as a teenager..



Underbart, idag är det bara en månad och en dag kvar tills jag fyller 20. Kanske kommer jag känna mig lite mer vuxen, kanske inte. Tonåren kan man iaf lägga bakom sig och istället öppnas nya dörrar. Ja systembolagets iaf, höhö. Lite surt att man inte får hänga på låset när det öppnas på sin bemärkelsedag, som man alltid tänkt. Men va fasen, Bali och en paraplydrink i handen funkar som en helt ok tröst för mig. Redan idag ska jag faktiskt firas litegrann då vi ska ha släktkalas. En riktig 20-års fest hade man ju egentligen velat ha också, så om någon är på kan jag lova att det bjuds på  både mat och dryck i mängder för den som pallrar sig ner till våran bungalow i Bali.. Om inte, får de bli något när jag kommer hem i april. Ja, så säger vi istället! Nu åker vi hemåt tranemo, ha en bra fredag. Puss

Onsdagsmys


Nu ska jag fixa lite mysstämning här hemma. Har precis satt in lite scones i ugnen, tänt ljus och grejat. Väntar bara på att mamma och Lisa ska komma hem. Dom tränar nämligen passet efter mig idag så dom lär väl bli glada när dom kommer hem hungriga och trötta och det luktar nybakt. Man måste ju vara lite extra snäll ibland! Hehe. Sen blir det nog sängen tidigt idag, jobbigt att alltid vara så trött på jobbet.. Men bara två dagar kvar att gå upp nu, sen två dagar sovmorgon. Sounds good to me!

Everyday life

Allt är som vanligt. Jag jobbar på och på de flesta kvällarna är det träning som gäller. Inget vidare intressant vill säga. Men är ju näst sista veckan på jobbet nu och veckan därefter ser min vardag allt annat än likadan ut. Eller okej, kanske ingen större variation. Antar att våra aktiviter inte kommer sträcka sig långt utanför sol, bad, shopping och party, (i Asien iaf) men ändå. Skillnad på enformighet.. Jag längtar ihjäl mig typ!
Men nu är det lite mys med systra min som gäller. Lite lyx i vardagen kan man ju allt unna sig ändå! Puss på er


Mjölk is the shit



En dag som denna tackar jag kossorna för mjölk och oboy. Mmm så gott! Smart som jag är glömde jag minneskortet till kameran i datorn i Halmstad så blev inga bilder tagna igår överhuvudtaget ifrån min sida. Så typiskt mig! Jag hade iaf jätte kul, både hos Emillia och i Borås. Lite synd att inte så många hängde på bara och tråkigt att dom som väl hängde med splittrades. Jag och Alexandra hamnade iaf på xoy och vi dansade så jag har ont i fötterna idag. Men kul var det! Nu bär det av ner till Halmstad igen och vi tänkte åka förbi elgiganten och kolla på systemkamera. Vill ju kunna ta fina bilder på resan :) Hörs! Pusss

Party All The Time


Skinnbyxor H&M, Lisas skor från Zara, Kavaj/Tröja H&M, Linne Åhlens, Smyccken H&M och marknader.

Firmafesten igår var kanon kul. Mycket roligt folk och skön stämning. Efter åkte vi in till stan, till B&B. Jag vet, inte det roligaste stället kanske men vi gjorde det bästa av situationen, dansade, drack och hade det allmänt trevligt. 
Nu rullar bilen hem mot Tranemo och jag är så taggad inför kvällen. 20 årsfest med alla nära och kära (mia du saknas såklart), sen utgång i Borås. Kan ju inte bli annat än lyckat!


Get this party started



Gick på stan idag och lunchade med lillasyster efter jag slutat jobbet vid ett. Trevligt! Mindre trevligt att jag fick bjuda på lunchen för att övertala henne att få låna hennes killerheels idag och imorgon. Så jävla snygga är dom verkligen tycker jag, så det är det värt! Nu håller jag på att göra iordning mig för firmafesten ikväll :) Ska bli mycket trevligt och förmodligen blir det utgång på stan här i Halmstad efteråt. Ska dock ta det hyfsat lugnt idag, måste ju vara fit for fight imorgon till Emilia och Linas 20-årsfest och sedan Borås. Det ser jag verkligen fram emot! pusskram

Facing Future



Att det ska vara så fruktansvärt svårt att välja vad och var man vill plugga vidare. Stockholm känner jag skulle vara det ultimata för mig men måste också hitta en utbildning som jag känner passar och som jag kommer in på. Och det är inte det lättaste..
För att hålla alla dörrar öppna så har jag faktiskt redan sökt fem utbildningar i London nu i veckan. Fashion Buying Management, Fashion Design and Development, Fashion Journalism för att nämna några. Alla på 3-4 år och moderelatrade på ett eller annat sätt. Som min kära mor så klokt säger, har jag inte sökt finns det ju inte ens som ett alternativ. Och alla verkar vara intressanta, vettiga, roliga och passa mig. Så hittar jag inget jag vill plugga i Sverige och kommer in där så kanske man blir a Londner, who knows?

Ge mig tishan och en brunbränd mage på det, tack!


Bild: Wildfox couture

Kommer tydligt ihåg när man var yngre och det var typ modernt att visa magen lite sådär. Haha, som man såg ut säkert. Sen var det jätte fult och det var långa linnen som var inne. Nu tycker jag att det kan vara lite snyggt igen faktiskt. Om man har det till rätt kläder för övrigt då vill säga. Denna t-shirten hade inte varit fel, tillsammans med ett par snygga lite lagom höga jeansshorts kanske och en brun mage. Ja tack, vill ha!


Afro power dans



Jag är helt lyrisk. Jag har verkligen hittat träningspasset för mig. Jag säger bara afrodans- fy bubblan så kul! Trots att det är jätte bra träning så kändes det inte ens som träning. Var bara hur häftigt och roligt som helst! Nu vet jag vad jag kommer ha för mig varje tisdagskväll det kan jag lova. Annars har jag jobbat som vanligt idag och jag känner att denna veckan kommer bli riktigt dryg. Var helt säker på att det var onsdag idag men ikke. Vill ha helg nu nu nu! Och vore ju inte fel om desperate housewifes kunde börja snart igen också. Finns ju inget roligt på tv nuförtiden. Jaja, trevlig kväll på er. Kram 

freezing cold



Denna kylan tar kål på mig. Det tar till och med emot att gå den lilla biten mellan bilen och stugan och på jobbet har jag ständigt blått läppstift och blått nagellack. (Ja, mina läppar och naglar har en tendens att reagera så när jag fryser). Inte direkt super hett, I know.. Så det var riktigt skönt att träna och svettas idag och nu ska jag krypa ner under täcket framför tvn med en kopp te. Pusshej

Back to School

Idag ska man då åka tillbaka till sin gamla skola, Sven Eriksonsgymnasiet. Ska nämligen ha ett litet möte med IB kordinatorn Brita. Jag är ju som vanligt ute i sista sekund så får hoppas att det löser sig ändå..
Sen är det tillbaka till Halmstad igen och jag längtar redan till nästa helg. Först firmafest på fredag och på lördag ska Emilia och Lina ha 20-årsförfest (eller vad man ska kalla det, hehe) och sedan vidare till xoy där en och annan rumpa skakas. En helg helt i min smak!


Leopard



Tycker att jag borde tröttna på leopard snart.. Men tycker att denna var fin och är ju i behov av en ny bikini till resan så att säga, så ska jag? Modellen är fin, men kanske en vanlig svart skulle vara bättre. Någon som vet var det finns en sådan? Affärerna lär ju inte fått in några bikinisar än iaf så får väl fortsätta kika runt lite på datorn då.

Black Book


Coola eller vad? Såg att H&M skulle ha ett sammarbete med designern André Lorenz Stock i vår, han som ligger bakom t-shirtmärket Black Book. Det är tydligen så att man kan skicka in bilder och han får välja sina favoriter som han sedan designar t-shirtar utifrån för H&M. Senast 28 januari. Why not? Sitter man med en häftig bild, do it!

Cool, I spend my time just thinkin', thinkin', thinkin' 'bout you Every single day, yes I'm really missin', missin' you And all those things we used to, used to, used to do Hey, what's up? It used to, used to be just me and you




Idag har det varit jobb som vanligt, sedan efter det trotsade jag och pappa kylan och tog en promenad. Blåste som bara den och var säkert dubbelt så kallt därför, fy fasiken säger jag bara.. Imorgon är det redan fredag igen ju, vilket man inte tackar nej till. Så blir att åka hem till Tranemo två gånger denna veckan. Vad jag ska hitta på däremot, vet jag inte riktigt än. Har några tjatandes gamla klasskompisar som vill att jag ska med ut, vilket såklart skulle vara as kul men vetifasiken om jag orkar. Nästa helg är det ju dubbelt upp som gäller så lite vila skulle egentligen inte skada..
Jaja, nu börjar snart Victoria´s secret fashion show. Missade ju det sist så blev överklycklig när jag såg att den visades idag också. Jag menar hur snygg är dom inte då? Trevlig kväll på er. Pussokram  

X & Y






Gårkvällen var lyckad, verkligen. Mycket folk och såklart mycket dans. Det gillas! Men nu är jag tillbaka i Halmstad igen för att jobba och stå i.. Är sjukt sugen på paj så det får det bli trots att det inte är det snabbaste och lättaste alternativet direkt. Men såå gott ju! Ha de, puss

Tonight´s the night. Let´s live it up


Bild: Elin Kling

Idag är det ju trettondagsafton gott folk och trettondagsafton innebär att imorgon är det en röd dag, vilket=ledig. Trettondagsafton är också= X&Y i Borås har öppet. Ja ni fattar nog hur denna ekvationen kommer att sluta. Rätt, snart sitter jag och Julia i bilen mellan Halmstad och Tranemo för att festa med brudarna :)
Har lite klädproblem här som vanligt men funderar på att ha på mig en sån här likadan korsett från Sonya Rykiel för H&M som Lisa fick av mig i julklapp. Ingen baktanke där inte.. Hehe. Hursomhelt, jag tippar på en kanon kväll! Hoppas ni får det också. Ciaoo

What am I gonna do when the best part of me was always you


Avatar



Igår var jag och Bella som sagt inne i Borås och såg Avatar. Tyckte att den var riktigt bra och levde helt klart upp till förväntningarna. Efter ett litet bråk om en väska, som Lisa haft i fyra månader fast det är våran ihop, så fick jag låna vad jag ville av henne, och då passar man ju på.

Så fuskpäls lisas från H&M, väska lisas Thailandet, skor lisas Zara, byxor Cheap Monday, transparent skjorta Zara, ringar mestadels H&M

Walking on a dream



Nu har det skypats och planerats med våran underbara Mia. Och det är helt otroligt, om lite mer om en månad åker vi! Kan någon banka in det i mitt huvud tack? För det går inte att förstå..
Nu ikväll ska jag och Bella in till Borran och käka samt kolla på Avatar. Myspys! Tjiiiing


Happy new year








Hade en kanon kväll igår. Först riktigt god trerätters med tjejerna, sedan lite ölspel, dans och efter ett tag drog jag och Joanna in till Borås till lite andra festligheter. En lyckad nyårsafton och idag mår jag därefter.. Sen ska jag och Bella ha skypedejt med Mia! Lite planer ska smidas.. God fortsättning på er, puss!

RSS 2.0