It's nothing like a cold beer in the sun










Dax for lite uppdatering folket. Nu har vi varit har pa Langkawi I en vecka. Och det kanns faktiskt skont att vi snart ska vidare. Dagarna spenderas I skuggan och trots solfaktor 20 respektive 15 har vi anda lyckats branna oss. Bella flagar redan pa axlarna medens  jag h ar annu bara en sandar harligt rodbrun mage och brost, eller inte.. Men stranden ar verkligen underbar, riktigt fin. Det anda minuset ar val vi blivit uppskramda hemifran sa vi vagar knappt bada pa grund av dom farliga maneterna, haha.

Annars kan jag val erkanna att vi knappast bor a la backpacker style. Hotellet ligger précis vid stranden, vi har utsikt fran balkongen over solnedgangen, tv, kyl, aircondition och varmvatten I duschen. Men efter dom tva forsta natterna pa ett samre stallen med odlor och annat (som vi formodligen bara inbillade oss iofs) kandes det som det var vart det.  

Igarkvall var vi pa ett jatte mysigt stalle vid stranden. The Babylon hette det. Det var riktigt bra live musik, harlig stamning och en satt liten Malaysier med varldens langsta dreads. Anda ner till vaderna, men attans sa cool han var.

Shoppingen ar inget att hurra for har direkt. Har bara kopt tva linen men laddar nu istallet som bara den infor China Town I Kula Lumpur pa onsdag. Ska namligen dit och sova en natt innan vi flyger till Bali pa torsdag. Och da ska jag bannimej inte ha ett enda ringit over.

Nu blev detta lite som ett vykort kanner jag men nu vet ni iaf lite mer hur vi hard det. Jag hoppas att kylan inte ar alltfor jobbig dar hemma, vi lovar att vi ska forsoka fa med oss lite varme hem den 9e april. Puss och Kram


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det ser underbart ut!!!! det är så svårt att tänka sig att det kan vara så skönt och varmt:)här är det kallt och det har snöat lite till igår och mer ska komma i veckan....Vilka fina bilder och njut av allt snart är ni tillbaka i samma vanliga...sköt om er många pussar och kramar mamma och pappa

2010-02-14 @ 16:07:54
Postat av: LISA

UNDERBART!!!! HET BILD PÅ DIG OCH HATTEN DÄR!!

2010-02-14 @ 19:06:39
URL: http://lisahenningsson.blogg.se/
Postat av: LISA

UNDERBART!!!! HET BILD PÅ DIG OCH HATTEN DÄR!!

2010-02-14 @ 19:06:51
URL: http://lisahenningsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0