Fashiontoast


Har inte varit inne på hennes blogg, fashiontoast, på hela sommaren, så kikade in en snabbis idag. Då har hon tydligen varit i sthlm på besök under modeveckan. Inte illa! Hon är as ball ju! Jag hade också velat vara där och gå på en massa visningar, fatta hur kul..

För mig är det istället sista jobbveckan som gäller på Hotell Tylösand innan jag flyttar. Känns gött. Är inte alls detsamma att jobba där nu som under sommarsäsången.. Men först ska jag fortsätta leta boende och leta boende och leta boende.. Vi hörs! Hejs


30 aug. Congratz Mammi


Inte många bilder jag har på min kära mor på datorn. Här är i alla fall en från studenten. Söta dom är va? matchat och allt.. Haha. Idag fyller alltså mamma år och det ska vi fira. Pappa är inte hemma så jag och Lisa har fixat lite mys och olika överraskningar nere i vårat lilla krypin ikväll!

Annars har jag gjort lite ärenden idag. Va inne på söndrumsvårdcentral och skulle se vad dom hade att säga om mitt extremt fula ärr jag fått på armen när jag skulle ta bort en leverfläck. JO men det serni påstår dom att dom förvanat mig att alla får ett litet ärr och i vissa fall, som i mitt då, så blir dom stora och putar ut.. Klart som fan att dom inte sagt de, då hade jag väl för fasen inte tagit bort den eller.. Va så irriterad så jag visste inte vad jag skulle ta vägen!
Sen nu håller jag på och ringer till skolan, nä men då har dom tydligen bankholiday idag så ingen som jobbar och kan hjälpa mig mitt i min panik.. Har nämligen inget boende än och börjar skolan den 20e (som är väldigt lulligt med tanke på att alla andra ettor alltid börjat i oktober) men är det så så måste jag flyga dit nu i helgen eller början på nästa vecka och gå på visningar.. Skulle vara mycket tacksom för svar, kanske har ett flyg som måste bokas innan det blir ap dyrt. Men med tanke på att jag ringt typ 20 gånger nu så är mitt hopp inte uppe bland molnen.. Ååå, bra dag eller.. 

Hursomhelst ska kvällen bli toppen! Mamma är värd att var den som blir lite uppassad för en gångs skull, det händer väl inte alltför ofta. Grattis mamma. Jag älskar dig! 

CLUB NASA




Lite bilder från innan jag och bästaste Anna drog in till förfesten på Moon. Hade en toppen kväll med mycket dans! Sen hade jag även turen att vakna upp jämte min snygging imorse, eller ja i eftermiddags.. Så har typ precis käkat en mega frulle med oboy såklart! Ikväll blir det mys med kräftor, räkor och annat gott med la familia. PUSS 

 


Lördag


Dagens.

Har jobbat som en tok dom senaste dagarna så har haft ett liv lika med noll gånger noll.. 29 timmar på två dagar, så ska bli riktigt riktigt skönt att va ledig nu ända till tisdag! Idag skiner solen i Halmstad, dock känns det att de är mer höst än sommar när de gäller värmen. Gått en runda på stan och shoppat lite. Ett par jeans, kalender till skolan, och ett par träningstajs typ. Hoppas att de ska öka motivationen lite, haha..

Ikväll är det premiär för Club Nasa på Moon och jag är sjukt taggad. Kommer bli bra kalas kan jag lova, inte minst på förfesten där innan då det ska utdelas riktigt grymma godiebags. Kollade in Amandas blogg och t-shirtarna va dösnygga!
Nu hälsar jag motvilligt klädpaniken välkommen.. Vet verkligen inte vad jag ska ha på mig!! Högklackat i alla fall, men sen då? Blir att prova, prova och prova antar jag men tiden är knapp så bäst att sätta igång! Trevlig kväll på er! Puss och skål.

LONDON-my new home









För ca ett år sedan när jag och Julia b var och hälsade på syrran som pluggade där en termin

Har tvekat, funderat, överläggt, försökt lista ut vad JAG vill.. Som sagt, det har varit ett val mellan företagsekonomi i Sthlm eller Fashion merchandise management i London. Helt plötsligt, en julikväll klockan två påväg hem ifrån jobbet fick jag en känsla. En känsla som sa att London var rätt. Snacka om lättnad! Men sedan dess har jag ändå hunnit tveka lite till, funderat lite till, fast London har hela tiden vägt tyngst och det var ett tag sen jag bestämde mig helt att London får det bli.
Så den 15e september flyger jag till mitt nya hem. Om allt går som det ska, jag trivs osv. blir jag a Londoner för de 4 kommande åren! Shit så lång tid tänker ni. Jag också. Men jag kommer såklart komma hem med jämna mellanrum och på sommaren är jag ledig minst 3 månader så då blir det hem och jobba. Tyvärr tror jag inte att pengar växer på träd i London heller utan snarare att dom går åt som smör.. Attans! Och ja mamma, jag ska försöka shoppa så lite som möjligt.. Hur det ska gå i en av europas shoppingstäder är en annan historia.
I alla fall, det mesta inför skolan är fixat, dock inte boende.. Känns sådär, men som tur är har jag några som jag ska bo med och som är på plats och kollar lägenhet/hus i dagarna.. Blir sjukt mycket billigare så, att bo ihop. 
Jag hoppas och tror att jag gjort rätt val. Enda sättet att ta reda på det är att prova and i will, snart..


And if you wanna hear the rest baby listen to the story as it goes on


Bild från Hoffmaetrso och Liseberg i fredag. Fasen så bra dom va eller!! Helt sinnes. Ångrar inte en sekund att vi åkte. Som man såg ut efteråt. Regnade ju en hel del alltså, men inget man brydde sig om under konserten. Vi bara hoppade, sjöng med och njöt! Synd att man inte kan lite fler låtar bara.. Men så är det ju alltid nästan. Sen åt vi as goda våfflor med grädde och drack varm oboy innan vi begav oss hemåt.

Så sov alltså i Tranemo hos Bella. Trevligt! Sen tåget tilllbaka igår och blev hämtad av Jullan och sen körde vi lite mys med taccos och godis. Inte fel en regnig lördag! Nästa lördag blir det däremot utgång!! Var längesen nu..

Idag har jag tränat Body pump med Anna. Det jobbigaste jag gjort på väldigt, väldigt länga kan jag lova.. Mina armar skakade efter 20 minuter.. Kanoners! Men tog igenom mig passet iaf, sen är ju frågan om man kommer kunna gå imorgon eller inte.. Det återstår att se. Ikväll blir det lugnt, tv och lite tidningar kanske. Där har ni min helg! Nu inväntar vi nästa.. Haha. Puss!


HOFFMAESTRO



Jag är så lycklig!! Idag ska vi åka till Göteborg och Liseberg och se Hoffmaestro. Velat se dom hela sommaren men aldrig passat.. Kommer säkert vara ännu bättre live! Hörde att de skulle bli kratigt regn, lite tråkigt, men inget som stoppar oss inte.. Klockan tre tar jag tåget och möts upp där av Bella och Fia. Sweeeet. Nu-duschen! Hejsvejs

Better together

'
Idag, ääääntligen får jag väl säga, har jag och syrran gaddat oss. Som sagt, texten better together sitter numera föralltid intatuerat på oss båda. Fint tycker jag! Och fint blev resultatet också, är super nöjd! Mindre nöjd är jag med att jag inte laddat kameran innan jag gick hemifgfrån imorses. Batteriet dog efter första kortet. Så typiskt mig att inte kolla sånt innan. Glömmer aldrig när jag glömde ladda den ordentligt innan jag och Bella åkte upp till Hollywood. Någon var inte jätte glad på mig då kan jag säga.. Men de räckte ju till många kort tillslut i alla fall som tur va! Jaja, tillbaka till tatueringen.. De gjorde inte alls lika ont som sist, jag såg inte ut som en död fisk OCH framförallt var tatueraren tusen gånger trevligare än den förra.. Tatueringen blev ganska stor, men man vänjer väl sig antar jag och mycket mindre hade bara sett töntigt och tafatt ut. Kommer blid när jag laddat the camera!

Igår hade jag världens mysigaste dag med Anna. Vi som jobbar hotellet får när vi vill, förrutom i juli månad och på helger, relaxa på vårat fina spa. Vi badade bubbelpool, hängde i den häftiga utomhuspoolen, bastade och råkade till och med hamna på ett vattengympa pass. Förjävla bra! Sedan åt vi god lax, hyrde Harry Potter och käka en massa lösgodis innan vi pratade oss till sömns. MYS på hög nivå! Tack handsome för en wünderschön dag!

Imorgon är jag helledig så ska försöka få lite nödvändigheter gjorda. Hörs, ha det gött. P&K

Roxette

Roxette hade ju konsert här i Halmstad igår och jag fick jobba trots att jag egentligen skulle vara ledig.. Kändes helt okej först men senare på dagen ringer Bella och meddelar att hon och Angelica var påväg ner till Halmstad för att gå på konserten om de finns biljetter kvar.. Då blev man ju inte bara lite bitter! Mitt enda ljus var då att fina Anna jobbade också. Nä men vad händer då när vi kommer till jobbet? Jo, hovmästaren ger Anna i uppdrag att duka HELA K-hallen ensam! Och de va ingen vanlig dukning heller.. 3 olika glas, bestick till mer än trerätters, kaffekoppar, olika servetter och tralalalalaaa.. Herrejösses! Tyckte så synd om henne.. Att gå där ensam lär ju inte kvala in på topp tio av roliga lördagskvällar.. Och tråkigt att inte få jobba med henne ändå! Sen hade vi planerat att åka in till stan efter vi slutat vid ett och kolla läget, kanske gå ut någonstans. Nä men då var Hanna som jag bytte med schemalagd till 4, så bye bye utgång och hej hej mera jobb. Fast kvällen/natten slutade faktiskt bra trots allt för det var Roxettes efterfest med buffé osv som vi skulle ha hand om.. Det var ändå kul att vara med på och dom var jätte trrevliga! Så, jag fick alltså se Roxette tillslut ändå, på närmare håll än dom flesta dessutom, men tyvärr inget spelande och sjungande utan bara en massa ätande, minglande och rosédrickande..

Nu idag väntar jobb ifrån 17, och imorgon jobbar jag hela dagen. Hello Sweden skulle ha någon golftävling, tror jag att det var, för en massa avdankade gamla idrottstjärnor. Det största eventet vi har på hela året tyckte jag någon sa.. Så lär väl bli att göra nu i dagarna! Vi hörs och ha det gött. PUSS

När liten blir stor

 

 

eller nja.. för mig kommer du alltid vara lillalillalillaLISA!! Hahaha. Kommer du ihåg de? När jag var 2 och väntade på att lillsyrran skulle komma hem från BB. Eller, klart du inte gör, inte jag heller för den delen.. Men bandet har vi ju lyssnat på ett x antal gånger och skrattat lika mycket varje gång! Nu är du inte liten längre, du är 18, myndig och allt som hör därtill. Herrejösses, vart tog tiden vägen? GRATTIS i alla fall min finfina syster, vän och sambo. Jag älskar dig så otroligt mycket! Ha de förjävla grymt kul i Napa ikväll, festa hårt men va försiktig.. Better together sys, better together!!

It´s Friday, Friday it is


Julia och jag i gamla stan

Nu ska jag dra mig innåt stan för en fika med snyggot på bilden. Mys! Sen ikväll blir det jobb, 17-01. Var nästan en hel vecka sen sist.. Tiden springen iväg som vanligt. Varit skönt att vila upp sig lite i alla fall. Sen imorgon är det lördag och jag är ledig! Så vad göra? Åka hemåt kanske och väldgästa någon för har ju inget eget att komma hem till längre.. Eller stanna i Halmstad och hänga inne i stan, kanske liten utgång, Roxette spelar ju trots allt så borde vara lite folk därinne kan man tycka? Hmm, I do not know.. Nepp, nu måste jag kila. Trevlig helg på er i alla fall! Puss

Snart, snart, snaaaart

    
Nästa onsdag, den 18e, alltså om 6 dagar ska jag och syrran tatuera oss. Finally har lillplutten fyllt 18!! Blir samma text, better together, en systertatuering, fast med olika stilar och på olika ställen. Jag ska ha min på insidan av överarmen och Lisa under armvecket. Är inte alls lika nervös som jag var med min första.. Haha, de va riktigt illa! Mia och Bella veeet.. Nu ska det bara bli kul. Tagga gadda!! Hejs

Rewind please...



Jag i sthlm på grönan i början av juli

Vad är det här? Jag känner mig extremt jäkla depp.. Sommaren är slut och jag vill inget annat än spola tillbaka, göra om allt, kanske vissa saker annorlunda.. Men ge mig tillbaka sommaren igen! Har haft sjukt kul och de är fasen inte rättvist någonstans att sommaren ska vara så kort.. Sitter här nu och försöker ta tag i mitt liv, ta tag i hösten, allt som ska fixas men får verkligen inte tummer ur.. Något tar emot! Hepp, lite mer kladdkaka på de kanske.. Mitt sockerberoende är inte normalt just nu.. Ledsen för detta deprimerande inlägget, blir säkert bättre snart! Vi hörs. Ciao

I will always love you


Jag och bästaste Mia i NY i april

Skypade med mia igår en snabbis. Känner att de är dax att komma hem nu älskling!! Saknar dig så de gör ont. Vet att de inte är långt kvar, 8e september är du på svensk mark igen efter ett års äventyr i landet där allt är möjligt! Är så sjukt stolt över dig. Hur stark du är men framförallt hur stark du har blivit! ÄLSKAR DIG MEST.

Everything comes to an end





Tog kort med mobilen så dålig bildkvalité, jag vet, sorry för det.. I alla fall, riktigt bra kväll i lördags! Jag, Bella och Angelica hade ju bokat bord och maten var kalas! Sen var inte festen sämre direkt och Duojag och Haaks bjöd på en riktig show. Tack tjejer för en grym kväll! Next year again? Och då hoppas jag att lite fler är sugna på att hänga på!

Igår var det ännu en sommaravslutning kan man säga. Sista riktiga krogsöndagen och tror ni de va fest eller? Hotell Tylösand vet fanimej hur man partajar!! Inte ett minsta tvek på det alltså. Dock blev de nog inte tusen järn, men många de kan jag lova. Haha.

Idag är det sista Clubmonday och trots att jag är ap sleten kan jag ju inte missa det! Så ikväll kör vi igen. Vi kör för sista gången i sommar. Sorgligt men sant. Hörde jag all in? Vi hörs! Puss på er

Sista Fiesta


Lisa och jag på dansgolvet igår

Igår var det sista Fiesta för denna sommaren. Jobbade hela dagen fram till halv tolv sen var de bara hem en snabbis, fräscha till sig lite och sen va jag på´t. Något jag däremot ångrade när väckarklockan ringde halv nio imorse och det va dax attt jobba igen.. Efter ett x antal glas Fanta blev jag bättre framåt dagen iaf!
Imorgon är det sommaravslutning, sista after beachen, sista kvällen terasserna har öppet.. Kommer bli grymt! Men samtidigt tråkigt. Vart har sommaren tagit vägen? Gått på tok för fort! Imorgonkväll är jag leeedig och jag har två hotta tranemobrudar på besök. Vi har bokat bord, ska gå på tylörocken och skaka våra lurviga på leifs så det står härliga till! Så jävla bra! Trevlig helg på er! Puss

Esmeralda nilsdotter




Är helt såld på den här snygga tjejens, Esmeraldas, stil. Massvis med inspiration och alltid snygga outfits. Så ett bra tips på en mycket läsvärd blogg. Ni hittar henne på www.ndotter.se

Efter fyra dagar fullt med jobb är jag ledig idag! Underbart! Så ikväll blir det krogsöndag med bland annat Bella A. Har inte varit ute sen i måndags så ikväll ska bannimej köras rejält! Nu sitter jag och väntar på att syrran ska komma hem efter många galna dagar på Emmaboda festivalan. Hon smsade och sa att dom har de sjukt bra, samma dag såg jag sedan att Emmaboda låg först i regligan i hela Sverige. Haha, positivt tänkade där ja, de gillar vi! Ha de bäst. Pusss

RSS 2.0