Med axlarna i fokus

Ska in till stan imorgon och göra lite ärenden så tänkte passa på att gå in i någon syaffär och köpa lite axelvaddar och kedjor. Tycker att de är riktigt snyggt med markerade axlar och med lite kedjor på blir det ju verkligen supersnyggt! Så någon tröja eller klänning där hemma får passa sig för nu är det makeover som gäller!


Säg hej till min vän Julia!



Här sötan får du för det mycket fina kortet du la upp på mig! HAHA jag skrattar varje gång jag ser det! Men du är söt Julia låt ingen säga nåt annat ;) hade ett ännu bättre men som sagt så var ja ju tvungen att återställa min dator.. sååå borta!! :(  PUSS PÅ DIG miss you

Why me?

Okej det är ingen nyhet att jag är sjukt oteknisk, men för det så behöver väl inte varenda jävla pryl jag äger krångla?! Efter att bara haft den bärbara datorn i en månad så slutar den fungera, vill inte sammarbeta alls! Så var på On Off idag och dom var tydligen tvungna att återställa datorn.. Är väl inte så farligt egentligen men kul när man glömt spara alla bilder och sånt på ett Usb och sen raderat korten på kameran! Nää inte alls kul.. Där var dom balbilderna och andra sommarbilder... Tur att Lisa har en del sparat på sin dator som hon tagit med sin kamera i alla fall :)  Och tror att jag kan ha lite på datorn därhemma också, men verkligen inte allt.. Det tråkiga är ju att sånt inte går att ersätta heller. För att vara lite positiv i all denna negativitet så är jag väldigt glad att jag inte hunnit radera London-bilderna :) Lite tur i oturen kan även jag ha!

Mixed feelings just makes it even harder..



En sväng till Götet

Idag har jag och min kära vän Bella varit i Göteborg på en jobbmässa för jobb utomlands. Var la sådär lagom kul som sånt brukar va och vet inte om vi blev så mycket klokare heller, men fick iaf med oss lite broschyrer hem och kan väl ta till oss ett och annat gott råd. Sen när vi kände oss klara där gick vi och åt lite paj på ett mysigt fik. Mycket gott!



Och vet ni, vi hittade världens bästa och smartaste dricka där! Genom att dricka den så är det inte så att man får i sig kalorier som med alla andra drickor utan man förbränner istället upp till 100 st! Helt otroligt! Så vi var bara tvungna att köpa en hel back var. Så nu sitter vi här och dricker för fullt samtidigt som vi vräker i oss varsin Marabou mjölkchklad vilket vi har räknat ut kommer ändå bli plus minus noll. Vi kommer alltså inte gå upp ett gram! Hahaha nää riktigt så blåsta är vi faktiskt inte och man kan ju undra om de finns någon annan dum jävel som verkligen går på den skiten... Det roliga är att det står att det gjorts fyra undersökningar i Usa som bekräftar detta. Haha tror jag inte ett skit på. Men men... Who knows?!

Sen påväg till bilen hittade vi denna lilla lappen på en lekplats:



HAHA snus är för barn. yeah right! Känner att Göteborgarna behöver tänka över ett och annat...

Lånobjekt, yes indeed!



Eller jag hoppas iaf att jag ska kunna få dansa loss i dessa apsnygga skor någongång :) Vad säger du Joanna? Jag bjuder på nattamat! It´s a deal, right? Skorna kommer ifrån Joannas shopping resa i New York för typ en vecka sen. Och snacka om att jag blev avis när jag såg allt hon hade infördkaffat sig. En hel ny och as cool höstgarderob typ.. :)  

Imorgon ska jag och Bella åka till götet på någon jobbmässa. Hoppas att man kan få något napp :) Annars dröjer det inte länge innan jag klättrar på väggarna..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det tv tittande. Är ju One three hill vid 6 och efter det Top model. Me like!

Ha en skön söndag. PUSS

Gårdagens



Skinnimitation H&M, "Min lilla räv" Lisas fuskpäls, Tisha från Gina, Skjorta Primark, Levis shorts Weekday second hand, Boots Din sko

Såhär såg jag ut igår när jag entrade biomörkret.. Älskar fortfarande jeansshortsen sen i somras så tänker fortsätta använda dom men nu med strumpbyxor till istället för bara ben tyvärr, som är absolut snyggast egentligen. Och vet ni, jag blev själaglad när jag hittade Lisas lilla fuskpäls till halsduk i Halmstad i torsdags. Hon har förmodligen glömt att ta med den till London så nu har jag den all by myself i 3 månader tills hon kommer hem igen :) Höhö. Ibland måste man ha lite tur också!
Bion igår då. Jo den va faktiskt riktigt bra! Fast man kände sig lite lost ibland.. Hängde inte riktigt med på hur vissa personer var inblandade och så men i det stora hela är den helt klart sevärd! Dock tycker jag nog att den första var bättre..


....

Sitter och kollar på lite gamla bilder på Joannas dator! Haha som man ser ut. Det ena värre än de andra. Tur att man förändras kan man ju i alla fall konstatera. Här kommer ett gammalt kort från förr förra midsommar.



Nu ska vi ner och käka och sen in till Borås för biomys :)

Ha de gött folket! Tjohej


Flickan som lekte med elden



Ikväll ska jag och Joanna se denna filmen på bio. Har hört att den ska va riktigt bra! Första helgen på länge som inte alkohol konsumeras och känner faktiskt att det är ganska skönt både för plånboken och förskylningen. Nu bär det först ut i Hillareds skogar hem till Joanna för en skön skogspromenad och lite god mat. Pusshej

Shopping London




Orkade inte ta på mig kläderna så detta får duga.

Första bilden: Kavaj/Kofta från H&M, Skjorta från Primarks killavdelning, Väska Primark

Andra bilden: Tjocktröja Primark killavdelning, Trosor Primark, Haremsbyxor Primark, Smyckerna är lite blandat från bl.a Primark, H&M och marknad, Mössa Primark, Solglasögon fake Rayban från en riktig Julia affär (hon ville gå in i alla turist affärer där det bara finns skit och plastsmycken typ)

Och mina kära Converse förstås men dom kommer ju inte hem förräns på måndag. Som ni ser blev det mycket Primark. Tyvärr inget Top Shop för det jag ville ha där inne va alldeles för dyrt. Fanns ett par as snygga ankelboots men känner inte att jag har råd att lägga ut 1200 kr på ett par högklackade skor som jag vet att jag inte kommer använda så mycket... Jaja, så det får bli att gå på jakt i här hemma istället!

Joanna



Idag kommer denna snygga bruden till mig. Vi ska ha en riktig myskväll med bastu, skitsnack, god mat, film, godis och allt vad det innebär :) Blir ju inte att vi ses så ofta nu när vi inte går i skolan längre så det ska bli riktigt trevligt!

Unpacking


Dags att packa upp väskan från London nu när man kommit hem till Tranemo. Men är ju så tråkigt! Måste tvätta en del nu med eftersom mamma inte är hemma. Buhu. Jaja, får väl göra ett ryck nu innan Idol börjar för de vill jag ju inte missa.

Ha en bra kväll!! Pussss

Pimp your clothes

Lite pyssel kanske? Med nitar, skinndetaljer, kedjor eller bara en sax kan du fixa dig coola och egna kläder. I vintras sydde jag t.ex på detta lacktyget på ett par vanliga tajts. Dom känns genast mycket roligare och bäst av allt: ingen annan har likadana! Så funderar på att dra in till Borås och köpa ett par axelvaddar, samt några kedjor eller/och nitar och snygga till mitt American Apparel fodral som verkligen känns urtrist!


Förkyld

kanske var lite för optimistiskt i London när jag gick omkring i bara ben och t-shirt.. Eller jag kanske rent utav ska skylla på Julia som hostade och snorade hela resan.  Hursomhelt så har jag iaf åkt på en förskylning igen. Usch fy och bläää, hatar de! När jag var förskyld i somras varade den i över en månad. Inte okej! Men jag får väl skylla mig själjv I guess... Nu ska jag göra mitt bästa för att bli av med den snabbast möjliga, så te får de bli och lite braiga tabletter! För Kan Jang kan mamma inte tvinga i mig. Smakar precis som lakritshots vilket jag på en vacker dag i maj lyckades få i mig liiite för mycket av...



Så nu blir det mys framför tvn med mor och far. Pusshej!

MONKI


Ja ni ser rätt! Monki har öppnat i Halmstad :) Perfekt! Verkligen älskar den affären. Kommer alltid hem med en kasse därifrån när jag varit i Gbg. Och i Halmstad går jag ju jätte ofta på stan. Shiiit de här kan bli farligt men jag gillart! Tummen upp för mera Monki affärer in die Nähe.
Idag var första gången jag var där. Blev dock inget köp med tanke på att mitt konto inte är så välfyllt som jag önskar efter London shoppingen. Hihi

Kommer lite mer bilder ifrån London inom kort, så håll utkik!

Home sweet home

eller är de så? Nja, jag hade lätt kunnat trivas i London. Och antagligen hade jag väl mer eller mindre bott på Starbucks. Chai latte in my heart! Och shoppingen behöver jag väl inte ens nämna...

Hursomhelst, sitter i bilen med mamma nu påväg ner till Halmstad. Har lite ärenden att göra och så ska jag ta med mig den andra bilen hem eftersom mamma och pappa åker ju till London dom med nu i dagarna. Och jävla tur är de, för smarta jag råkade ju köpa ett par för små converse, i 35or! Men nu kan dom ju byta dom åt mig :) Fast grejen var den att höger foten passade när jag provade och med en hungrig och gnällig Julia orkade jag inte ens prova vänstern. Sen när vi skulle ut och äta igår och jag skulle inviga mitt nya köp så börjar den vänstra skava på lilltån innan jag ens hann gå nerför gatan! Not so fun! Men bra att det löste sig nu ändå :D


Vendome

Yes, Vendome hette klubben jag, Lisa, Julia och Emmy var på igår. Cooolt ställe måste jag säga! Men bäst av allt var ju att Emmy hade pratat men någon Promoter så vi gick bara rakt förbi den feta kön och fick ett bord uppdukat med gratis drinkar. Inte fel, inte fel!

Här kommer lite bilder ifrån gårkvällen.


Vänta, vänta och vänta på bussen..




En liten del av dansgolvet, blev mycket mer folk sen.




Idag blir det en riktigt slappar dag. Ska snart ner till Starbucks för lite fika och sen ikväll blir det film och godis :) Ha en bra söndag allihopa!

Dagens



Kavaj H&M, Linne lånat av Julia, Halsband Primark, Väska Lindex, Byxor Primark, Converse

Ursäkta andra bilden, sleten som bara den.. Jaja, nu blir det iaf lite uppfräschning för ikväll slår vi klackarna i taket :D Have a nice evening people! PUSS

Gårkvällen

Blev ingen klubb igår utan Lisa drog istället med oss på en hemmafest.. Ikväll satsar vi stort istället och Emmy, Lisas kompis, har fixat så vi står med på någon VIP-lista på Vendom i centrala London! Riiiiktigt nice.
Förresten huset vi va i igår ligger i samma kvarter som snyggingen Robert Pattison från Twilight bor i!! Tror ni jag och Julia blev helt banans eller?! Men hittade tyvärr inte huset och orkade ärligt talat inte leta så seriöst heller. Men ändå, fatta va cooolt.




På bussen påväg dit. Att de kan ta sån tid att ta sig överallt..

Nu ska vi ner till Kingston och gå i lite mer affärer och fika på Starbucks såklart! Mys!

Hörs sen! Ciao

 


Oxford Street

Idag har dagen spenderats på Oxford Street. Hur mycket affärer som helst.. Götet kan slänga sig i väggen! Måste säga att jag älskar Primark. Finns så mycket snyggt för en billig slant om man bara tar sig tid att leta för de är verkligen enormt! Vi va nog där inne i ca 1,5 timmar men jag kom ut med en välfylld kasse också :) Haremsbyxor, skjorta, hoodtröja, tvår ringar, ett par trosor, en väska och ett halsband! Sedan blev det lite mer shopping, men visar bilder på de och de andra när jag kommit hem eller o någon dag eller så..  

Hade riktigt flyt idag också.. Klantig och vimsig som jag är så glömde jag plånboken vid disken på Starbucks men som tur var så finns det trots allt ärliga människor kvar i denna värld så en snäll kille kom och lämnade tillbaka den till mig. Kul det hade varit att bli av med hela shoppingkassan plus kortet! Nej inte så faktiskt.. Så Thanks to you!


Oxford Street




Top Shop var enormous


Yes, we do love London!




Asballa Converse

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och det taggas för fullt för ikväll är det Party :)

Ha en förjävla trevlig kväll, det ska jag iaf ha! Puss


Jag gillart!

Nu sitter jag på Lisas lilla mysiga rum uppe på vinden efter en sväng på Kingston. Asså shit så mysigt det är, förstår att Lisa stormtrivs.. Topshop, Zara, Primark, H&M oach tusen andra roliga affärer på gångavstånd! I´m in heaven.

Men för att spola tillbaka några timmar.. Resan började ju trots allt i Svenljunga klockan 6 imorse. Har inte gått upp så tidigt på flera månader. Så ja, det kändes. Sedan var det, som jag skrev innan, en massa transportmedel innan jag äntligen fick krama om lillsyrran igen.
Sen kan jag ju säga att jag och Julia gjorde världens tabbe när vi valde väska. Den ser verkligen ut som en Stig-Helmer väska så det kan ju va lite coolt tänkte jag eller det är ju iaf inte någon riskt att någon snor den.. Men vad vi inte tänkte på var att den är hur jobbig som helst att konka på. Går inte att rulla får då får man ryggskott och efter att har bärt den en bit känndes det som man hade maffiga blåsor på ingång. Så då kom fixar-julia på att vi kan sätta ett snör och dra väskan och klart att den ska paja då! Lyckat.

Här kommer lite bilder ifrån dagen. ENJOY!












Imogon då jävlar ska de shoppas! Jag och Julia ska spendera dagen på Oxford Street och till kvällen blir det utgång :) Me like a lot lot..

Natti Natti

Finally here

Jävlar sikken tid det har tagit! Och jag tror nog att jag och julia har åkt med näst intill alla färdmedel möjliga.. Bil till flygplatsen, flyg till stansted, buss till victoria station, tunnelbana till waterloo och slutligen tåg till Lisa. PUH! Nu ska vi kolla läget lite här omkring och käka på någon mysig restaurang för magen kurrar rejält efter denna resan kan jag säga.. Blir uppdatering med bilder när vi kommer hem :)

Packa

Imorgon är jag i London gott folk :) Jääävlar i havet vad kul de ska bli! Var ju trots allt en månad sen man träffa lillsyrran så vi lär väl ha en del att prata om också :) Kan tänka mig att hon hunnit med ett och annat bus..

Nu ska jag iaf börja packa. Mindre kul! Vet aldrig vad jag ska ha med mig, man vill ju liksom ha lite att välja på men samtidigt vill jag lämna plats åt shopping. Och grejen är ju den att jag och Julia ska dela på en väska (!). Men som tur är så får man ju ha 10 kg i handbage med och vad som är ännu bättre är att jag har, som tidigare sagt, halva min garderob (okej då Lisas) där att utnyttja, man får ju inte vara dum..

Tror iaf att min vita kavaj med axelvaddar får följa med, får ju passa på att använda den nu innan de är försent.


Älskar tajts så tror allt att dessa leopard får besöka London.

Och ja, skorna ska med och skakas rumpa i vill jag lova :)

Nu väntar jag på att Jullan ska komma så får hon allt hjälpa mig med packningen.
Sen lite senare drar vi till Svenljunga och så sover jag där för de blir ju tidigt imorgon!
Klockan sju tar vi bilen mot Götet och sen vidare till London!! BAAAM!


Topshop it is





Topshop I´m in love.. Shit, vad mycket snyggt de finns! Och bäst av allt, jag ska snart till ett galet stort Topshop i London :) Någon ska shoppa! Vad som är lite synd bara är att alla dessa snyggingar inte riktigt är snälla mot min lilla plånbok, men något köp ska den väl allt tåla av!
Svart, paljetter, nitar, axelvaddar, platå... Mumms

LONDON Baby!!!

Yes, nu var det bara två ynka dagar kvar tills planet lyfter mot London! Om två dagar kommer alltså jag och Julia vimsa omkring bland rödhåriga britter med deras fula accent letandes efter Waterloo där vi fått order om att möta upp min kära syster. Har faktiskt saknat henne i massor. (Inte bara för att halva min garderob har flyttat med till London). Ska iaf bli hur kul som helst att träffa henne igen. Och att man får London inkluderande shopping och party på köpet är ju bara positivt!

Idag ska jag fixa med lite grejer och sen ikväll/eftermiddag ska jag sola och simma med min kära vän Isabella :) Myspys!



Lisa i London!!


The start of something new

Blogga eller inte blogga? Något jag funderat på ett tag.. Jag läser ju dagligen diverse bloggar men frågan är om jag har något kul att skriva om? Något som andra vill läsa? Någon inspiration att ge? Ärligt talat så vet jag inte.. Men varför inte prova? Kan ju va kul att testa nåt nytt och vem vet jag kanske blir nästa Blondinbella... Haha nej, de är väl inte riktigt mitt mål but you never know!
Sandra Henningsson, 19 år och för tillfället (hoppas jag) boendes i Tranemo. Ajjemän det är jag det. Happ, och vad sysslar jag med då? Ofrivilligt alldeles för lite just nu skulle jag vilja säga. Är med andra ord arbetslös i denna hopplösa finanskris. GREAT! Or not so.. Men ändå finns det alltid saker att hitta på, så länge plånboken tillåter vill säga.. För att börja plugga direkt efter gymnasiet har aldrig riktigt funnits i mina planer, så hoppas på att få ett jobb och sen kanske fly landet innan allvaret börjar igen. Jaja, den som lever får se! Mina damer och herrar och alla andra, detta får räcka som mitt första blogginlägg men slänger väl med en bild också, jag vet ju själv att jag tycker att ett inlägg blir genast mycket trevligare med ett litet kort, så här kommer ett ifrån i somras:




Emilia och Jag på Bulls i Halmtad :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0