Fredagsmys...

..har jag och Joanna idag :) Började med att springa/gå runt sjön (Joanna jag instämmer du behöver slipa på konditionen lite, hihi). Sen gick vi till simhallen och solade samt bastade. Mycket skönt! Men attans så jag har bränt mig. Lägger väl sig till imorgon får vi hoppas :) Nu blir det ICA för lite inhandlande av diverse godsaker inför kvällens och morgondagens bravader.. Imorgon är det ju, som tidigare sagt, Svenljunga marschen och laddningen pågår redan för fullt gott folk! Först ikväll med ett hejdundrans fredagsmys bestående av massvis med godis och mat och imorgon ska vi till Benjamin tidigt för att dricka lite "inpirational liquid" innan vi ger oss ut i skogen... 


I wanna do bad things with you



Vampyrer.. Är det inte lite fascinerande ändå på något sätt? Inte för att jag tror att dom finns, eller såklart att dom inte gör. Men gillar ändå alla dessa filmer med dom i. En vampyrs bekännelse är nog den första skräckfilmen jag sett och jävlar va rädd jag va! Det slutade med att min moster, som jag kollade på filmen med, fick slänga fodralet i kakelugnen för jag vågade inte ens titta på det. Haha. Sen har vi ju Buffy och Vampyrerna, en serie som jag alltid kollade på när den gick på tv. Och nu den som slår allt: Twilight. Är helt klart bland dom bästa filmerna jag sett! Kan se den hur många gånger som helst och jag längtar så jag håller på att dö till New Moon kommer :) Men nu, mina vänner, ska jag kolla på en annan serie om vampyrer, nämligen True Blood. Blir bara mer och mer spännande och eftersom jag inte orkar vänta på att serien ska gå på tv varje onsdag så kollar jag alltid på www.watchxonline.com. En jätte bra sida där det finns alla möjliga serier och filmer som man kan se utan att behöva ladda ner dom. Ett tips, indeed!


Nyårsblåsa?


Kanske lite tidigt att fundera över nyårklänning redan men attans så cool denna var. Dock kan jag bara drömma.. Kostar nämligen 56 000 kr. Herregud, helt otroligt att en klänning kan kosta så mycket! Men skulle kunna tänka mig något liknande. Gillar axlarna och tycker färgen och mönstret var häftigt. Jaja, ett tag kvar som sagt så jag har lång tid på mig att hitta något fint :)


Finns fortfarande hopp...


Jag tycker minsann att de högstprioterade för svininfluensavaccinet borde omprioteras: Förfan, rädda de fåtal killar som ännu inte blivit drabbade!! Bara en åsikt....


Het, Hetare, Robert Pattinson


....

Ikväll blir det spinning. Göttans! Finns nog inget man svettas så mycket av som det.. Som en dränkt katt varje gång ju, men skönt är de. Är fortfarande inte klar med klänningen som jag började på igår. Tar längre tid än vad jag trodde men man vill ju att det ska bli bra så det gäller att vara nogrann.
Kom på en grej innan, det är ju höstlov denna veckan för dom som går i skolan, och vet ni vad jag gjorde stora delar av mitt sista höstlov förra året? Pluggade!! Fattar inte hur jag orkade, det känns så himla långt borta och längesen nu.. Men lärarna hade ju varnat oss att skrev vi inte våran "first draft" på extended essay så var vi mer eller mindre körda eftersom det skulle komma tusen andra arbeten, redovisningar m.m att göra innan jul. Och dom hade väl rätt kanske.. Slapp iaf den där sista paniken som många hade innan allt skulle lämnas in. Ja, är det något man kan efter tre år på IB så är det att plugga och nu efteråt är jag jävligt glad att jag tog mig igenom det!
Haha, nu låter det som jag inte hade någon fritid alls, men jodå det festades på ganska bra, vissa perioder kanske lite för bra ;) Men så ska de va!


Vimmelbild Vendome

Rensade plånisen lite innan, vilket jag gör alltför sällan... Hittade hursomhelt ett visitkort till metparties.com ifrån London. När vi var på nattklubben Vendome togs det vimmelbilder och jag och Jullan ställde ju såklart upp och sedan fick vi varsit sånt kort och så sa dom att vi skulle hamna på den sidan.. Och mycket riktigt, där var vi! Haha, jag ser inte jätte glad ut vill jag inte påstå men att vi hade kul, det kan jag lova!!

fix&trix

Nu ska det sys och fixas lite. Ett AA-fodral, ett par axelvaddar och lite paljetter.. Kan nog bli fint tror jag! Definitivt roligare än innan i alla fall :)

Vill ha!

Tittade precis på Gossip girl och hur snygg var inte Serenas väst då? Den skulle man ha i garderoben. Snyggt med lite färg också i detta gråa och tråkiga vädret..


Datorväska


Hittade denna snygga datorväskan på gästbloggen på modesidan på tv4. Faller mig verkligen i smaken och så behöver jag ju en väska till datorn med. Perfekt! Den kommer från H&M men frågan är bara om den finns i Halmstad.. Jag håller tummarna!

When you were young


Those summerdays




Känns långt, långt borta nu. Att kunna gå klädd i jeanshorts.. Jag lever mer eller mindre i det på sommaren :) Åh vad jag vill ha sommar igen.. Men först längtar jag till julen. Finns ju inget mysigare :D
Nu blir det en liten promenad runt sjön med Bella och vet ni vad jag kom på nu? Om typ bara tre månader är det vi som går i jeanshorts, precis som tjejerna på bilden. Shit, det känns verkligen overkligt..

Frustrerande snyggingar



Super snygga skor från Zara men omöjliga att få på sig, och då menar jag verkligen omöjliga.. Eftersom jag inte kunde köpa dom så kunde jag ju iaf ta kort! hehe. Var ett tag sen jag provade dom nu och skulle jag se dom igen lovar jag att jag att det skulle bli samma visa; trökandes, svettandes och be till gud att dom skulle passa fast jag vet att dom inte gör det. Provade ju för fasiken tre storlekar för stora men gick ändå inte... Fel konstruerade? Kanske.. Men hursomhelt super heta. Åhh, frustrerande!!

A gray and rainy day




En äkta höstdag idag; grått och regnigt.. Ingen höjdare faktiskt, men jag trotsade regnet och gav mig ut på en liten joggingrunda runt kroksjön innan. Mycket skönt och nu känner jag mig riktigt nöjd med mig själv :)
Igårkväll hade jag och bella lite idolmys på kvällen och bakade bl.a världens godaste kladdkaka. Mumma! Sen satt vi och tjötade och helt plötsligt var klockan kvart över tre till våran stora förvåning. Men tiden går ju fort när man har trevligt som man säger..
Fasiken så taggad jag är inför nästa lördag då Svenljunga marschen står på schemat :D Hoppas verkligen bara att vädret är bättre än idag! I vilket fall är det fullt ös som gäller och med min specialgjorda varma oboy kan det ju inte bli annat än succé :) Höhö..

Ha det gött! Pusshej

mysiga, magiska MALTA

Nu sitter jag och Bella här och planerar lite mer inför våran resa :) Fy fasiken så underbart det ska bli, men mycket att fixa och dona med innan allt är klart, fast det är ju bara kul såklart! Gaaah, jag längtar ihjäl mig!! Höjdpunkten kommer utan tvekan att bli att få träffa Mia igen :)  Och vi kunde ju knappast valt ett bättre ställe att göra det på, jag menar Miami, hallå eller.. AWESOME or what?!

Har ju sagt för ett bra tag sen att jag skulle lägga in lite bilder från Malta-resan med the Bengtsson family i somras, so here you go... Och kolla bara på vattnet i Blue Lagoon! Där kan till och med Thailand slänga sig i väggen. Helt unbelieveable! Samtidigt som man längtar tillbaka när jag ser dessa bilder så längtar jag ännu mer framåt (haha det lät inte riktigt rätt, men ni fattar).. För tusan, när allt är fixat så får det bli dvala till februari! Då säger vi så! Hörs då!











Ser verkligen ut som en blekfis i jämförelse med dom andra, emn tycker ändå att jag har lite färg på det kortet på kvällen så la in det med även fast det kanske inte riktigt passar in bland alla strandkort. hihi.. Men vill också påpeka att dom hade varit där en vecka innan mig och fuskat lite ;)

HAHA lätt bästa ICA-reklamen ever!



Hahaha fan vad jag och Joanna garva åt denna för ca. ett år sen men den är fan fortfarande lika bra!

Kvalitetstid

Hela dagen ska spenderas med min mycket fina och underbara vän Joanna :) Hon anländer snart med bussen och sen blir det en promenad, laga lite mat, simning ikväll, färga mitt hår (äntligen!!), och en massa tjöt! Snacka om mys och jag gillart! Här är en bild ifrån förra sommaren på oss två, alltså 2008, och så ljust hår jag har.. Tror jag tycker att jag passar bättre i mörkt, men kanske blir ljust till sommaren igen, who knows?!


H&M 50 kr!!



Detta var linnet jag hittade på H&M för 50 kr, I repeat 50 kr!! Hur billigt som helst ju och snyggt är det också tycker jag.

I got it from my mama, I got it from my mama..




Baby where’d you get your body from? Tell me where’d you get your body from. I got it from my mama, I got it from my mama... Kanske sant?! Vad vet jag.. Men vad som är sant är iaf att jag fått denna mössan av min kära mor :) Vi var inne på Stadium och provade lite mössor. Finns inget goare att ha nu när kylan kommit plus att det kan va snyggt med, den kan täcka en ful utväxt (vilket jag har för tillfället) och skönt att bara slänga på om man inte orkar fixa håret. Ja som ni förstår, fördelarna är många! Hursomhelst, denna har ännu en fördel: jag kan omöjligtvis komma bort! Haha, tänkte ha den på Svenljunga marschen, så har jag vimmsat iväg någonstans ute i skogen blir det lätt för mitt lag att hitta mig. Förjävla bra måste jag säga!! Haha.


Kanske världens snyggaste Julia på besök :)



Och behöver jag säga att vi har kul ihop?! Nää tänkte väl de, kolla bara på bilden... HAHA hon är ju för sköön hon!


HAPPY



I´m a happy, happy girl with a happy, happy smile.. Haha, kommer ni håg den? En av Bubbles dunderhitar. Shit vad man tyckte dom var bra då... Hursomhelst, är riktigt glad nu! Ser ett ljus in the end of the tunnel so to speak :) Och som grädde på moset börjar Desperate Housewifes nu. Tjiiing 

Killer combination

Jösses Petter!! Hur snygga var inte domma då? Älskar leopard och älskar converse.. En riktig killer combination, for sure! Önkelistan till tomten börjas skrivas NU.


Ah we can dance if we want to, we can leave your friends behind Cause your friends don't dance and if they don't dance Well they're are no friends of mine




(Bilder: lånade av Sandra R)


tossing and turning



Tankar. Besvikelse. Framtiden. Förtvivlan. Funderingar. Önskan. Saknad. Varför.

Gossip Girl





High five folket! Ikväll kl.19 börjar nämligen Gossip girl igen :) Och nu kl.18 är det One tree hill. Två timmars intriger och ögongodis tackar man ju inte nej till! Inte jag iaf..

Så nu blir det att ta plats i soffan. Ha en bra kväll! You know you love me. Xo xo, Gossip girl 

Lyckad Lördag

Kvällen började hos Julia där vi spelade spel, tjötade, skrattade, dansade och hade det mer än allmänt trevligt! Sedan var det stan som gällde och efter flörtande med ett par vakter och även en och annan korvgubbe (jag nämner inga namn haha) så hamnade vi på the corner. Hade aldrig trott i hela mitt liv att jag skulle gå dit någongång. Jag menar innan har det verkligen varit ett riktigt 40+ ställe där min pappa brukade dansa loss och om jag känner honom rätt "imponera" med sin fina stämma och höga toner till partytrick, och då kan det ju inte va något för mig tänkte jag.. Men tydligen så har dom bytt koncept, eller vad man ska säga, för stället kryllade av ungdomar och dom hade till och med införskaffat en övre åldersgräns så när en 46årig tjej ville komma in nekades hon av vakten. Haha, sorry daddy, du har nog gjort ditt där! Dax för mig att ta över! Höhö.. Bra musik och bra drag, så the corner får absolut godkänt och jag tycker verkligen att det var en lyckad lördagskväll/natt :D



































Nepp inga bara ben igår inte utan bilden är ifrån London för några veckor sedan då det var betydligt varmare än här. Jag tog inga kort igår för kan ju ändå inte lägga upp några men ska bli bättre på det sen när min efterlängtade dator är tillbaka :)


I gotta feeling..

that tonight´s gonna be a good night! För vet ni, ikväll blir det utgång i Halmstad med lite Tranemo och Dalstorps töser :) Var nämligen så att jag träffade Julia och co. utanför H&M idag, helt oväntat men jätte kul :) Och så skulle dom ut ikväll och jag är ju inte den som bangar så såklart vill jag hänga på :D Har inte packat med mig några kläder för party, har inte ens några högklackade skor, men köpte iofs ett leopardlinne med volanger på H&M idag så det kan jag ju köra på! Ja det får det bli! Tog lite kort idag med mobilen, bl.a på linnet, som jag tänkte lägga in men så funkar såklart inte det heller.. Så jag har varken webbkamera, någon sladd till digitalkameran, kan inte sätta in minneskortet i datorn eller lägga in mobilkort. Med andra ord kan jag inte lägga in bilder överhuvudtaget, så tills datorn är lagad får jag visa lite gamla kort och annat istället..




Senast det vaknades utgång i Halmstad, en regnig sensommarkväll i augusti.

Nu lyssnar jag på lite partymusik och ska strax börja göra iordning mig. Ingen platttång, locktång eller hårblås här heller.. Känner mig lite begränsad. Tur att man alltid har smink med sig iaf. Hihi.

Ha en trevlig kväll people! PUSS

När hösten är som bäst

Sicken underbar dag det är idag!! Klarblå himmel, massvis med löv i fina färger på marken och träden och sådär lagom varmt. Nädå hösten kanske inte är så tokig ändå! Blev en joggingrunda vid stranden imorse och det var riktigt härligt. Tänk vad vädret kan göra, känner att jag är hur positiv som helst idag :) Nu ska jag ta bussen in till stan och möta upp pappa så ska vi käka lite och förhoppningsvis gå i lite affärer om jag får som jag vill..



På tågstationen i London med lite värmande hot chocolate. Mumms :)

LOOKBOOK.nu



Är titt som tätt inne och kikar på Lookbook för lite inspiration. Verkligen en super bra sida där folk ifrån hela världen lägger upp outfits och det finns många coola stilar och personer att inspireras av. Idag hittade jag denna tjejen ifrån stockholm och jag skulle utan tvekan kunna kopiera henne rakt av, super snyggt! 

Hittils har detta varit en riktig degar dag för mig. Bara legat inne och hört regnat smattra mot taket. Lite segt, men skönt.. Tänkte fixa ordning mig lite nu och ta bilen bort och handla och sen ikväll blir det jobb. Trodde jag hade serverat min sista pizza på Gillbergs, men icke.. Ikväll blir det yttligare några, men ganska gött ändå, jag menar ett tillskott i kassan är ju alltid välkommet. Och om allt löser sig, som det förhoppningsvis kommer göra, så blir det större tillskott framöver :) Yeees!

Take care! Kram

Me love black



Svart funkar alltid och är alltid snyggt! Plus att det passar till allt och känner man för lite färg är enkelt att piffa upp med en cool väska eller varför inte en snygg sjal. Yes, I do love black!

50+, jag och friskis&svettis

Sitter på bussen ner till Halmstad nu, där helgen ska spenderas. Kan hända att jag kanske stannar en bit in på veckan med.. Lite senare idag ska jag, margareta, stina och ulla-britt gå på friskis och svettis. Haha, nej nu ljög jag, men jag kan lova att det finns säkert en margareta, en stina och en ulla-britt med på friskis och svettis passet för jag känner att jag sänker medelåldern betydligt! Är mest 50 eller kanske möjligtvis 40 plussare med kass kordination. Okej, min kordination kanske inte heller är den bästa alltid men fasen så man skrattar åt vissa..

 


Sofis roman


Okej, jag är ingen bokmal men det händer då och då att jag hittar ett riktigt guldkorn och då är jag fast! Var precis så med Twilight-böckerna.. Den första näst intill sträckläste jag ju. Tror att denna boken skriven av Sofi Fahrman kan vara en sådan :) Läste någonstans att den släpps den 22 november, så inte långt kvar gott folk! Hittade även lite av handlingen, så varsågod och läs och se om det är något för dig:

När Elsa Gustafsson, 21, flyttar från New York packar hon mer än bara sin nya garderob i resväskan. Hon har samlat på sig underbara minnen, hett skvaller och konsten att överleva på 10 dollar om dagen i världens dyraste stad. Tillbaka i Sverige tar det inte lång tid innan Elsa befinner sig mitt i Stockholms pulserande modekarusell. Snart består hennes vardag av bloggande på Elsas mode, festande vid Stureplan och shopping på största allvar.

Malaysia-Bali-Los Angeles-Las Vegas-Miami-New York!! That´s something, huh?

Jag vet inte vart jag ska börja.. Jag är helt totalt överlycklig! Jag och bästaste Bella ska precis som rubriken antyder ut på en jädrans resa!! 6e feb till 9e april kommer vi deinitivt befinna oss på varmare breddgrader :) Och ser det inte helt underbart ut? Helt ärligt så tror jag knappt att jag fattat det. Jag kommer tydligt ihåg när jag och Bella satt nere i mitt datarum, på mellanstadiet någon gång, kollade på värlskartan som satt på väggen och planerade samt pekade ut vilka platser vi ville åka till som jordenruntresa när vi tagit studenten.. Då trodde vi till 100 procent att det skulle bli av, på senare år kan jag däremot erkänna att jag har haft mina tvivel, men nu sitter vi här, med bokad resa och återigen med hela värlskatan framför oss. Dreams can come true! Och vet ni, det bästa av allt är att världens bästa Mia ska möta upp oss i Miami :) Damn, I miss her! Det känns så otroligt tomt utan henne här hemma.. Men du Mia lilla, jag kom på en grej, vad sägs om ett besök på Miami Ink? ;) Vore riktigt ballt ju! (Vet någon som blir kanske lite avundsjuk nu, hihi) Är väldigt sugen på att tatuera mig och hur coolt vore det inte att ha gjort den där liksom? Lite satus iaf.. Hehe. Åh, vad jag längtar. Ge mig februari nu, tack!


           Tioman Island, Malaysia                                                       Kuta, Bali

            Venice Beach, Los Angeles                                              Las Vegas

                           Miami                                                                       New York

Ring, ring, all rings are calling for me..


Tycker att det är dö snyggt med en massa ringar! Stora och många men ändå lagom som vi säger här i lilla landet lagom :) hihi

But now I see things clear



Hufvudstaden

Den 11-13 december drar jag och Joanna upp till Stockholm för julshopping och party :) Hur kul och mysigt låter inte det då? En helt perfekt helg om ni frågar mig! Måste erkänna att jag längtar lite till julen.. Tycker det är så himla mysigt med alla ljusstakar, stjärnor, julmusik, julgodis och sist men inte minst julskinkan. Mumsens! Satt faktiskt och lyssnade på lite julmusik igår, hittade dock inte riktigt stämningen.. Hihi. Men det kommer väl!



Imorgon kommer jag förhoppningsvis ha en annan, ännu trevligare sak att berätta :) Wait and see...

4 månader sedan studenten-ta mig tillbaka!

Studenttiden går inte att beskriva med ord.. Underbart, sagolikt, fantastiskt, otroligt, fruktansvärt kul är inte i närheten av vad det egentligen var. Måste upplevas! Jag är inte lite avundsjuk på alla er som har det framför er.. Jag skulle kunna göra vad som helst för att spola tillbaka tiden 4 månader: Champangefrukost, rektorns tal om att utvecklas (ja till och med det), hoppa, sjunga och skrika av glädje på flaket, studentfesten hemma med alla nära och kära, förfest hos yanira och sist men inte minst den mirakulösa avslutningen på Grand! Jävlar va kul vi hade, dansades till stängningsdax! Och jag tackar mamma för övertalningen att byta ut dagens 12-centimeters klackar mot gladiatorsandaler.. Har inte så många bilder ifrån studenten tyvärr, desto mer ifrån balen faktiskt, men tänkte iaf lägga upp några stycken från både balen och studenten, och tro mig, jag sitter bara och njuter och drömmer mig tillbaka....












Slappar Söndag

Idag är en sån där dag då man bara vill stanna inomhus hela dagen och mysa.. Riktigt kiligt väder som gör att orken inte riktigt är på topp för något annat. Var och införskaffade mig senaste numret av Cosmopolitan innan, så nu blir det att bädda ner sig i soffan tillsammans med tidningen, lite naturgodis och en kopp varm oboy i väntan på en bra tv-kväll bestånde av One tree hill, top model och lite film.. myspys!


My sister, my friend



God sent us to be sisters
So we can be best of friends
To be there for one another
Even when there is pain
I thank the lord for sending my sisters to me
For whom i truly love and care
We shared so many things together
Like laughter and some scares
It’s funny how we sometimes argue
I guess its normal, in this world
But, having you as my sister
Means more to me, more than you'll ever know
I wouldn’t trade you for anything
I will never let go
As our friendship continues to grow
So will my love for you
Just always remember you can talk to me
I'll be the best friend you ever knew

Saknar dig min lilla fis. Men vet att du har det underbart i London och vad du än gör så ta vara på tiden! Love you <3


IDOL



Då kör idol äntligen igång på riktigt! Och ikväll är något slags klubb-tema och man kan ju inte annat än bli sugen på party.. Måste styra upp något kul snart, var alldeles för längesen nu. Imorgon ser det inte ut som att det blir utgång heller, men fotboll och öl är inte fel :) Hursomhelst, ikväll hoppas jag att Camilla åker ut! Fattar inte hur juryn kunde välja henne som wildcard.. Tur är det iaf att det finns lite ögongodis med att kolla på. Eller hur Bella? Hihi

Luck is my enemy

Jahopp då var det tillbaks på ruta ett... igen! Var tvungen att lämna in datorn idag och denna gången hjälpte det tydligen inte med en återställning utan nu måste dom skicka iväg den på lagning. "Karma is a bitch".. Ja, jag höll mer än med dig om det innan Mia. Men vad har jag gjort för att förtjäna sådan otur? Är väl inte guds bästa barn, men vem är de liksom?! Jaja, som ni kanske fattar är jag ganska arg. Har alltid otur med allt som har med teknik att göra plus att jag är riktigt oteknisk, så ingen super lyckad kombination direkt. Tur iaf att jag fick en lånedator. Hallelulja för det! Är ju trots allt ett riktigt bra tidsfördriv i dessa tider..

Så här ser jag ut idag



Kavaj Vero Moda, Glittertröja Myrorna, Shorts Weekday second hand, Converse, Smycken blandat från bl.a H&M, London, och presenter.

Stress



Godmorgon! Vakna för typ en halvtimma sen.. Måste lära mig att gå upp tidigare, det ät inte okej det här! Stressigt värre nu för ska möta upp mamma i stan om trekvart och tänkte svänga in på emmaus påvägen dit också. Så här hinner inte jag sitta och babbla. Klara, färdiga, GÅ!

Borås och nu Halmstad




Idag tog jag och Bella hennes extremt snygga raggarbil (numera med raggmuff!) till Borås för att kolla på lite resor.. Vi och bitchen som jobbade på ticket (ja, hon var otrevlig och tittade på oss precios som "men små flickor, de har inte ni råd med") kom fram till att vi behöver fundera lite mer exakt på vad vi vill innan vi kan boka..  Men fatta hur underbart de kommer att bli?! Jag längtar redan ihjäl mig.
Nu är jag framme i Halmstad efter en lång tågresa. Ska vara nere några dagar och fixa lite grejer, bl.a tandläkaren då... usch! Nu blir det snart intensivpass på friskis&svettis med mamma. Har tränat måndag, tisdag och snart även onsdag. Haha, så nu var denna veckans träning gjord. GÖTT!

Så kan det gå när haspen inte är på..

..som min beloved vän MiaMaria brukar säga. Charmigt Sandra! Verkligen jätte charmigt! Haha, förbjud kameror i onykert tillstånd. Minns inte dessa bilder heller.. Inte okej, inte okej! Ett för korten och ett för minnet. Men tack ändå Jullan, kan va kul att ha kanske... 




Fått nog av fotografen kanske?...


Bildbomb London

Fick ett litet USB-minne av Julia innan med bilder ifrån London och Malta :) Så tänkte bjussa på så många jag orkar.. Starting with London:














Sådär, lite London i bilder. Inte fel kan jag lova! Nu ska jag snart iväg på spinning och sen har jag annat att stå i, så Malta-bilderna får bli imorgon eller någon annan dag framöver...

Ha en bra kväll! Pussis


Looking forward to

9.55 den 31 oktober, förhoppningsvis en vacker och solig höstdag, ger två taggade lag sig ut i Svenljungas skogar. Namn ännu ej bestämt, brainstormingen pågår förfullt.. Hursomhelt, det ska bli riktit skoj! Alltid lika kul med sånt. I våras var det ju Ambjörnarpspromenaden och även då hade vi två lag, InkaPinka 1 och InkaPinka 2, är dock inte riktigt samma folk denna gången. Har fått lite förstärkning av ett gäng killar :) Jag tippar på succé! Kanske slipper komma bland dom sista igen iaf. Haha, men man är ju med för att ha kul, lite jobbigt bara att jag är en så tävlingsinriktad..

 



Bilder: En massa InkaPinka i Ambjörnararp


"If you´re happy I´m happy too fan!"


Minne som en guldfisk..

har både jag och Joanna kan jag säga.. Det var så här att vi var i gbg för några helger sedan och festade och som alltid så sa vi innan att ikväll ska vi fanimej ta en massa kort! Det är ju så kul att kolla på efteråt. Men dagen efter så var vi som alla andra helger arga för att vi inte gjort de ändå.. Men historien slutar inte där, för vet ni, innan jag åkte till London upptäckte jag att vi hade visst tagit kort, och inte lite heller! Hahaha.. shit så jag skrattade när jag såg dom. De roligaste är ju att ingen av oss kom ihåg det! Inte ens nu när vi vet om de. Haha. Alkoholens inverkan? Senil? Dåligt minne? Ja, jag vet inte. Kanske en kombination... Att döma av korten så ser vi ju inte ut att vara helt i våra sinnes fulla bruk.. Här får ni ett litet smakprov:




Förlåt Joanna, men lite gullig är den ändå? ;)


SS 2010: Balmain






Satt och kikade runt på lite olika bloggar och hittade bl.a detta som är en del av Balmain´s vår och sommar kollektion 2010. Mycket snyggt om jag får säga vad jag tycker! Gillar skinnbyxorna starkt och även det glansiga i kollektionen samt ännu mer av markerade axlar :)

Född med otur?

Det känns som att allt händer mig, jämt. Är det inte det ena så är det det andra.. Blev ingen utgång igår. Var för mycket som tog emot; vädret, oplanerat (vilket iofs brukar bli som roligast), var inte säkra att vi skulle komma in på harrys och trägårn känns knappast som ett alternativ.. Hursomhelst så blev det lite myskväll hos Bella med vin, tacopaj, naturgodis och massa prat :) De gillas de också. Men mitt i alltihopa när jag ska ta ett bett på min godis så känner jag att jag tuggar på något hårt. Och de kunde inte vara godisen för de var bara vanlig vitchoklad med en torkad jordgubbe i.. Så jag spottar ut det och så ser jag att en bit av min tand har lossnat!! En fjärdedel! Hur fan gick de till liksom? Bella:"Sandra, ska jag skratta eller gråta?" Så satt vi där och skrattade som vanligt.. Jag menar jag hade ju inte ont eller nåt, det bara känns lite konstigt när jag känner med tungan. Men ska boka tid hos tandläkaren imorgon ändå. Fyyy, gillar inte tandläkaren..

Då var det dags för innebandy



Nu ska jag, "min lilla räv" och Bella gå på innebandy. Vad som händer ikväll är fortfarande öppet.. Men hoppas på party, trots att vädret inte direkt gör en så taggad. På något sätt lyckas jag alltid missa alla målen när jag kollar på innebandy så idag ska jag vara lite mer uppmärksam ;) höhö. Ciao!

Nya pjucks :)




Dessa skitsnygga ankelboots hittade jag på skopunkten i Halmstad :) Föll pladask! Precis sådana jag letat efter, plus att dom har lagom hög klack också! Jag menar hur ofta hittar man ett par snygga högklackade under tolv centimeter? Have never happend to me at least.. Dom blir inte bara ett par nya partydojjor utan jag kommer även kunna strosa omkring med dom på stan :) Tummen upp för det!

Vi går hand i hand, ner till Tylösand..




..vinden är varm och vågorna slår? Nä inte idag minsann. Inte det första iaf för uscha så kallt det har varit, men att gå ner till blåsten vid stranden kändes ändå obligatoriskt en vacker dag som denna :) Så mössa, halsduk och vantar på sedan var det bara att traska iväg.
Sitter i bilden påväg hem ifrån Halmstad nu. Har varit riktigt skönt att vara där nere ett par dagar. Ikväll blir det lugnt men är riktigt sugen på lite parteey nu, så får hoppas att det finns något kul som händer där hemma imorgon :) Kanske är dags för Borås? Var ju ett tag sen nu men finns ju inte dirket så många ställen man kan gå till som 19-åring där.. Iaf inte nu när vårat kära Swingaling har stängt. Haha, nej ärligt talat så har jag gjort mina kvällar, misstag, vurpor, dansmoves där, m.m, m.m.... hihi

Ha en mysig kväll gott folk! Pussss

Love the hair!!



Jag älskar verkligen lockarna! Tänk om man kunde se ut så varje dag.. Never a bad hair day. De ni! Förövrigt är bilden dock inte de vackraste man skådat. hihi. Tycker jag ser ut som en liten kines, vilket också var det första pappa sa när han såg bilden. Hehe.. Schysst men sant.

Hösten är här



Skinnimitation H&M, Stickad tröja Gina tricot, Tajts H&M, Väska Åhlens, Mössa Primark, Converse (yes, mamma har nu bytt dom så inget skoskav!)

Nu ska jag in till stan. Bråttom som vanligt.. Tjohej

RSS 2.0